Cele mai bune Cosuri de Rufe
Indiferent de cati membri ai familiei sunt, un cos de rufe este un real ajutor, atunci cand nu vreti ca hainele sa fie aruncate peste tot prin casa. Ba mai mult, chiar va poate oferi mai multe spatii prin care sa delimitati rufele colorate de cele albe, spre exemplu.
Daca v-ati intrebat unde gasiti un cos de rufe la un pret bun, va invitam sa cititi articolul nostru si sa descoperiti cateva dintre cele mai la indemana solutii.
TOP 5 CELE MAI BUNE COSURI DE RUFE
Cos de Rufe Heinner Care, Plastic Rattan, 45 L, Bej
Un cos ca acesta va ofera o capacitate mare de depozitare a hainelor murdare, mai exact 45 litri. Design-ul cosului de rufe realizat din plastic este copia fidela a unui cos realizat din fibra naturala de ratan.
Veti observa totodata impletiturile prin care aer va circula foarte bine. Dimensiunile sunt de 34,5 cm latime x 41 cm lungime x 46 cm inaltime.
Este un produs usor de intretinut si de curatat, pe care il puteti amplasa cu usurinta in orice baie sau dressing. Are capac si are un singur compartiment.
Cos de Rufe Curver Infinity Bamboo Culoare Alba, 40L
Este un cos de rufe fara capac, cu manere ergonomice, care va vor ajuta sa transportati mult mai usor cosul pana in balcon pentru a intinde rufele.
Este incapator, util si multifunctional. Puteti depozita rufele murdare in el si totodata, le puteti transporta pe cele umede in locul in care urmeaza sa le uscati.
Capacitatea lui este de 40 de litri, fiind potrivit pentru 2-3 persoane. Este fabricat din plastic si are dimensiunile: 59 cm lungime, 39 cm latime si 27 cm inaltime.
Cos Rufe Bambus Kring, 40x30x60 cm, Maro Inchis
Este un model cu totul aparte, datorita materialelor folosite si a felului in care au fos combinate. Este un cos de rufe din bambus, cu 2 manere din sfoara. Are un capac care va ascunde de ochii altor oameni rufele dvs murdare.
Are 40 cm lungime, 30 cm latime si 60 cm inaltime. Captuseala din interiorul cosului este detasabila si o puteti spala usor, fiind 60% din bumbac si 40% din poliester. Un avantaj al acestui cos este ca previne instalarea mirosurilor neplacute.
Cos Rufe Bambus Kring, 35x35x60 cm, Maro Deschis
Este un cos de rufe asemanator cu cel prezentat mai sus. Capacitatea sa maxima este de 15 kg, indeajuns pana 2 persoane.
Designul sau este unul deosebit, modern si in acelasi timp retro. Asadar, daca doriti sa puneti accentul si pe estetica, nu doar pe utilitate, acesta este un produs tocmai bun pentru dvs!
Este realizat din bambus si are 2 manere din sfoara. In interior veti gasi un sac de panza lavabil, realizat din bumbac si poliester. Capacul inclus are maner si previne mirosurile neplacute.
Cos de Rufe Curver Imitatie Ratan, 60 L, Plastic, Maro
Plasticul este un material care rezista mult timp, daca evitati sa supraincarcati cosul de rufe. Spunem asta pentru ca e posibil ca odata supraincarcat, sa se mai crape acel plastic.
Are ca model o impletitura ce imita foarte bine ratanul, fiind totusi un produs mai rezistent decat unul fabricat integral din ratan.Capacitatea este una mre de 60 de litri, pentru o familie mai numeroasa. Hainele vor avea parte de aerisire, datorita gaurelelor din peretii cosului.
Este un produs compact, ce ofera suficient spatiu de depozitare, care are un design realizat bine, ce face ca produsul sa fie integrat cu usurinta in orice incapere.
Cum alegem un cos de rufe bun:
Tipuri: Cosul de rufe este un produs cu o utilitate recunoscuta de mult timp de catre oameni. Este locul in care va puteti pune rufele murdare, insa e si un loc care va ajuta sa va mentineti ordinea prin casa, fara sa fie toate hainele aruncate ici si colo. El poate sa difere ca forma, model, design, iar la acest prim aspect vom vorbi despre tipurile cosurilor de rufe.
Vom incepe cu cosul de rufe clasic, pe care il stim sau il avem cu totii in case. Este acel cos cu capac si gaurele pentru aerisire, confectionat din plastic, de cele mai multe ori. Aceste modele pot fi destul de versatile ca utilizare, adica exista cos de rufe de capacitate mai mare, pentru depozitare in baie si cos de rufe cu maner, mai mic, cu care puteti cara rufele umede pana in balcon.
Cosul de rufe pliabil este foarte practic si usor de folosit. Atunci cand nu aveti rufe de pus in el, il puteti plia/strange si depozita prin dulapuri, pentru a nu ocupa spatiu suplimentar. Aceste modele pot fi atarnate si in cuier.
Cosurile de rufe compartimentate vorbesc de la sine. Ele au 2-3 spatii separate pentru diverse haine. Daca vreti sa economisiti timp, puteti aseza din prima hainele albe la cele albe si cele colorate la cele colorate, de exemplu. Ori le puteti aseza dupa propriile dvs categorii.
Mai exista o categorie de cosuri de rufe vintage, care pun accentul foarte mult pe design-ul cosurilor clasice, care se foloseau in trecut. Ele pot fi confectionate din metal sau rachita.
Materiale: Si la acest capitol, cosurile de rufe difera foarte mult. Ele pot fi fabricate din materiale textile, din plastic, materiale naturale etc.
Exista cos de rufe realizat din bumbac sau poliester, iar pentru o sustinere mai buna au cadru realizat din metal sau lemn. Un dezavantaj al lor ar fi ca se uda repede si mentin umezeala, pe care o pot transmite si la haine. Asadar, ori il feriti de umezeala, ori cumparati un produs impermeabil.
Cosurile pe care le vedeti impletite, cu un design aparte, sunt realizate de obicei din canepa, salcie, rachita etc. Odata amplasate intr-o camera, devin o piesa de décor datorita design-ului deosebit. Sunt biodegradabile si prietenoase cu mediul.
Dimensiuni: In acest caz tineti cont de locul in care veti aseza cosul de rufe si de cantitatile de rufe pe care obisnuiti sa le puneti la spalati. Pe piata veti gasi modele cu capacitate diverse, de la cele mici de 20 litri, pana la cele de 80 litri. Pentru o familie de 3 membri, un cos de rufe de 60 de litri este ideal, insa depinde de obiceiurile dvs.
Design: Consideram ca un cos de rufe trebuie, intr-adevar, sa fie functional, insa totodata, el trebuie sa aiba si un aspect placut. Ar trebui sa tineti cont de forma si de culoarea cosului. El trebuie sa se adapteze locului in care il veti amplasa (forma) si trebuie sa fie in armonie cu mobilierul din baie/dressing (design).
Facilitati: Un cos de rufe poate avea capac sau fermoare ( cosuri din materiale textile) si chiar toarte/manere pentru a fi transportat mai usor. Poate avea, de asemenea, si o husa lavabila.