Casa & Gradina

Cele mai bune Filtre de Apa

Cu totii avem nevoie zilnic de o apa cat mai curata, naturala, care sa ne ajute sa functionam cat mai bine.Apa poate fi tratata, insa uneori ne lovim de mirosul acela de clor ori chiar observam ca are o culoare schimbata sau mici sedimente, ceea ce ne poate afecta.

Pentru a va lua masuri de precautie, cel mai bine folositi un filtru de apa, care sa va scuteasca de orice grija.Sunt accesibile ca pret, variate si cu siguranta dupa citirea acestui articol veti stii ce model vi se potriveste cel mai bine.

TOP 5 CELE MAI BUNE FILTRE DE APA

Filtru de Apa Instapure F2C

Filtru de Apa Instapure F2C

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este mic, compact, cu un design modern, care nu va va incurca deloc, chiar daca se monteaza pe capatul tevii bateriei de la bucatarie. Interesant e faptul ca nu necesita ajutorul unui specialist pentru montarea lui.

Filtrul de apa contribuie la filtrarea instantanee a apei si are o capacitate de filtrare de 760 litri .Corpul filtrului este unul cromat, iar capacul, dupa cum se poate observa, este perfect transparent.

Acest aparat este de dimensiuni destul de mici, este rezistent si poate fi achizitionat la un pret accesibil.

Ce ne-a placut: Puteti comuta foarte usor de pe filtrare pe nefiltrare, fara sa fie nevoie sa scoateti filtrul mereu.

Filtru de Apa pe Chiuveta Aquaphor Modern 2

Filtru de Apa pe Chiuveta Aquaphor Modern 2

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest filtru de apa are capacitate de filtrare de 4000 litri, dupa care ar trebui sa ii schimbati cartusul.Se poate monta la robinet, iar tehnologia sa ii permite sa faca diferenta dintre apa de baut si cea care va fi folosita la menaj, astfel dvs veti scapa de grija de a maiconecta si deconecta permanent filtrul.

Datorita design-ului interesant, acest filtru poate fi manevrat si depozitat cu mare usurinta, un design care il face totodata usor de curatat. Mai mult, el beneficiaza de o manevrabilitate sporita.

Ce ne-a placut: Imbunatateste gustul, cat si mirosul apei potabile.

Filtru de Apa sub Chiuveta Aquaphor Crystal A (K5/K2/K7)

Filtru de Apa sub Chiuveta Aquaphor Crystal A

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Fiecare cartus in parte este realizat cu un scop, din diverse materiale, astfel fiecare pe rand indeplineste cate o sarcina pentru ca la final apa sa fie pura si buna de baut. In pachet veti gasi cele 3 cartuse, un robinet separat pentru apa pura, teu din alama si cateva furtunase.

Capacitatea maxima de filtrare este de 6000 litri de apa, dupa acest numar este bine sa schimbati mereu la timp cartusele pentru a fi la fel de eficiente.Dupa o perioada mai lunga de nefolosire, lasati sa curga apa aproximativ cinci minute prin filtru si dupaia puteti consuma linistiti apa.

Ce ne-a placut: Are 3 etape de filtrare, ceea ce inseamna o apa cu 99% mai curata.

Filtru Apa Potabila 3M Aqua-Pure Complete

Filtru Apa Potabila 3M Aqua-Pure Complete

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Prezenta carbunelui in toata aceasta situatie are ca rezultat o apa pura, cu un gust bun si un miros fresh, pentru ca da, o apa filtrata are gust si miros.Nu va mai fi nevoie sa cheltuiti o gramada de bani pe apa imbuteliata, acum va va fi mult mai usor sa folositi un filtru si in timp, va veti scoate si investitia.

Filtrul poate fi montat sub chiuveta si nu este predispus coroziunii. Trebuie mentionat ca capacitatea maxima de filtrare este de 4000 litri. Specialistii spun despre cartus ca trebuie schimbat o data la sase luni.

Ce ne-a placut: Filtrul este pe baza de carbune activ, asadar elimina din start clorul cat si substantele ce contamineaza apa.

Sistem de Ultrafiltrare KLCAQUA No.1 HYBRYD

Sistem de Ultrafiltrare KLCAQUA No 1 HYBRYD

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cu ajutorul acestui sistem de ultrafiltrare, dvs veti avea permanent apa pura, cu gust bun, fara sa va mai faceti griji ca v-ar putea afecta sanatatea.Sistemul vine cu robinet separat si se monteaza sub chiuveta.

Are un design foarte modern si au fost folosite numai materiale premium din punct de vedere calitativ.

Acest filtru are o capacitate foarte mare de filtrare de pana la 11.000 litri, ceea ce inseamna ca in timp va veti putea recupera investitia si va fi nevoie doar sa mai schimbati cartusele din cand in cand.

Ce ne-a placut: Este cel mai performant sistem de filtrare existent pe piata la ora actuala.

Cum alegem un filtru de apa potabila:

Tipuri: In functie de tehnologia folosita, exista peste 4 tipuri de filtre de apa si vom incerca sa va oferim cat mai multe detalii despre fiecare in parte. Filtrele cu carbon activat: reprezinta o modalitate foarte accesibila de a curata apa si de a-i indeparta gustul de clor pe care il are de obicei. Datorita carbunelui inclus,va putea lupta mult mai usor cu impuritatile din apa, inainte ca ea sa fie gata pentru consum.

Distilatoarele: Din punctul nostru de vedere nu este o varianta atat de practica neaparat, deoarece foloseste o tehnologie pe baza de fierbere. Apa va fi fiarta, transformatain aburi ca mai apoi sa fie trecuta printr-un sistem de racire, sa revina in stare naturala, doar ca mult mai curata si buna de baut.

Filtrele de apa cu fibre: Se folosesc de obicei pentru sursele menajere, asta pentru ca au capacitatea de a separa nisipul, rugina, pietricelele etc. Fiind fabricate din sticla sau celulozanu au caracteristica de a indeparta si contaminantii organici.

Filtrele cu raze ultraviolete: Este probabil printre cele mai avansate si utilizate modalitati de a purifica apa, folosita chiar si in salile de operatii.Indeparteaza microorganismele odata ce razele ultraviolete intra in contact cu apa.

Filtrele cu osmoza inversa: Este al doilea cel mai bun filtru de apa, deoarece conform unor studii realizate, un filtru cu osmoza inversa este capabil sasepare 99% dintre substantele poluante din apa. Apa trece efectiv printr-o membrana poroasa si aceasta impiedica realmente trecerea sarii si a altor sedimente sau substante daunatoare.

Sisteme de filtrare ultrafiltrare si nanofiltratoare: Prima se foloseste de membranele capilare pentru a purifica apa de bacterii, microorganisme, bacterii etc la fel cum foloseste si un filtru de 5 pentru a indeparta malul sau rugina. Iar nanofiltrarea se refera de fapt la reducerea concentratiei de minerale din apa pe langa substante chimice si microorganisme.

Montare: Daca veti dori sa folositi filtrul pentru a filtra toata apa ce urmeaza sa fie consumata de familie, ati putea alege un produs pe care sa il montatisub chiuveta ori pe baterie. Daca veti alege varianta cu montare sub chiuveta, veti avea nevoie de o baterie suplimentara, pentru ca apa de baut sa nu se amestece cu ceape care o folositi in scop menajer. Veti putea folosi mai multa apa curata in felul acesta atat pentru baut, cat si pentru a pregati masa, pozitionarea filtrului nu va va incurca deloc, insa va fi nevoie de un specialist sa il monteze.

Diferenta in ceea ce priveste filtrul pe baterie fata de cel montat sub chiuveta este ca va trebui sa comutati mereu de pe apa calda pe apa rece sau invers, deoarece daca veti folosi apa calda si chiar si pe cea rece in scop menajer, atunci nu veti avea nevoie de ea sa fie filtrata. Prin urmare, acest sistem de comutare are ca scopprelungirea duratei de viata a filtrului.

Capacitate de filtrare: Masoara numarul de litri ce pot fi furnizati prin intermediul unui filtru de apa. Cel mai important aspect pe care trebuie sa il aveti in vedereeste ca filtrul sa fie capabil sa va ofere necesarul de apa zilnic pentru dvs si familie. Pentru o familie mare, o capacitate de 5-7 litri este ideala. De obicei, in astfel de cazuri se recomanda filtrele montate sub chiuveta, ale caror cartuse vor fi schimbare la cativa mii de litri de apa.

Accesorii: Daca veti monta dvs filtrul cu siguranta veti avea nevoie si de cateva accesorii, insa de obicei este recomandat sa solicitati un specialisti pentru tipul acesta de filtre de apa. Printre accesorii se numara: furtunul alimentar, robinetul de sectionare, pompa booster ( mentine o presiune constanta), racordul de intrare.

Iti recomandam:

Back to top button