Cele mai bune Incarcatoare Solare

Daca pana acum nu ati luat in considerare incarcatorul solar poate ca ar fi timpul sa o faceti, mai ales daca obisnuiti sa ramaneti deseori fara baterie la telefon, tableta etc.
Sunt produse practice, fiabile, usor de incarcat fara costuri suplimentare. Efectiv se folosesc de lumina soarelui pe care o convertesc in energie electrica.
Odata facuta investitia, o sa v-o recuperate inzecit si foarte repede. Noile incarcatoare solare au caracteristici bune, carora merita sa le acordati atentie.
Cuprins
- 1 TOP 5 CELE MAI BUNE INCARCATOARE SOLARE
- 1.1 Incarcator Portabil Difung Solar, D4-50S, Alb
- 1.2 Acumulator Extern POWERZILLA 5000 mAh Power Bank cu Incarcare Solara, Universal Powerbank
- 1.3 Kit Lampa cu Incarcare Solara, 3 Becuri, Incarcator Priza si Cablu cu 5 Mufe
- 1.4 Acumulator Extern Power Bank, 26800 mAh, QC, Brand Pyramid, cu Incarcare Solara, Panou de 1,8 W, Lanterna Led Functie SOS Pentru Macbook Pro
- 1.5 Incarcator Solar Portabil Colia.Power Photon E7W Pro
TOP 5 CELE MAI BUNE INCARCATOARE SOLARE
Incarcator Portabil Difung Solar, D4-50S, Alb
Daca va doriti un produs bun, eficient cu care sa va incarcati device-urile si care sa fie la un pret avantajos pe piata, atunci acesta este ideal pentru dvs.
Cu ajutorul lui va puteti incarca smartphone-ul sau MP3 player-ul atunci cand plecati in vacanta. Da randament foarte bun si incarca rapid device-urile, fiind un ajutor de nadejde atunci cand sunteti pe graba.
Dotat cu mai multe porturi USB/microUSB, puteti incarca la el 2 dispozitive in acelasi timp. Este un produs universal, de 146 grame si 5 W.
Acumulator Extern POWERZILLA 5000 mAh Power Bank cu Incarcare Solara, Universal Powerbank
Acest produs se bazeaza pe economie de energie. Este un dispozitiv inteligent, ce permite atat incarcarea solara, cat si cea electrica.
Veti putea pleca la drum fara probleme, chiar daca soarele nu este tocmai cel mai puternic in acea perioada, deoarece acest dispozitiv va permite sa folositi si incarcarea electrica. Este practic un produs 2 in 1, foarte bun, pe care il puteti achizitiona la un pret foarte accesibil.
Este universal, iar capacitatea incarcatorului monocristalin este de 1.5 W. Are totodata inclusa baterie litiu-polimer, care ofera durabilitate si rezistenta mai mare incarcatorului.
Kit Lampa cu Incarcare Solara, 3 Becuri, Incarcator Priza si Cablu cu 5 Mufe
Acest produs va ajuta in cele mai grele momente cand sunteti plecati pe un traseu pe munte ori va aflati undeva in vacanta. Spunem asta pentru ca pe langa cele 5 mufe de incarcare incluse, are si 3 becuri tip lanterna. Astfel va incarcati device-urile si totodata, luminati zona in care aveti stati.
Acest produs poate fi folosit oriunde. Este realizat din ABS rezistent. Incercati sa nu il lasati de tot sa se descarce, pentru ca acest lucru ar putea afecta durata sa de viata. Interesant e ca il puteti incarca si la priza.
Acumulator Extern Power Bank, 26800 mAh, QC, Brand Pyramid, cu Incarcare Solara, Panou de 1,8 W, Lanterna Led Functie SOS Pentru Macbook Pro
Este un dispozitiv cu incarcare solara si cu o capacitate de 26.800 mAh. Acest produs poate fi incarcat ori cu lumina solara, ori la priza.
Este potrivit pentru momentele cand vreti sa campati undeva ori sa faceti excursii.Odata incarcat complet, aparatul va va anunta prin aprinderea a 4 beculete albastre simultan. In cazul in care ramaneti far alumina noaptea, acest produs are si o lanterna incorporata.
Are 3 porturi USB si protectie la supraincalzire, descarcare totala, scurtcircuit sau socuri. Are avertizare SOS .
Incarcator Solar Portabil Colia.Power Photon E7W Pro
Poate la prima vedere ati crede ca e un portofel, insa dupaia veti vedea ca este un incarcator solar pliabil. Ocupa foarte putin spatiu si il veti putea purta mereu cu dvs.
Grosimea este de 17 mm, iar greutatea de 436 gr. Device-urile nu vor fi afectate de fluctuatii de energie la incarcare si asta datorita circuitului electronic integrat care are rolul de a stabiliza tensiunea.
Foloseste tehnologii moderne care permit incarcarea chiar si in conditii nefavorabile de vreme. Datorita design-ului sau performant nu va patrunde ploaia sau praful inauntrul incarcatorului.
Cum alegem un incarcator solar de calitate:
Tipuri: In functie de celulele fotovoltaice folosite aceste incarcatoare pot functiona in 2 moduri: pe baza celulelor policristaline ori pe baza celulelor monocristaline. Aceste produse sunt performante in masura in care le permit razele soarelui care incarca acest dispozitive. Pentru a transforma lumina in energie, va fi nevoie ca razele soarelui sa fie pe incarcator la un unghi de 90 grade. Un alt factor de care va depinde incarcarea dispozitivelor va fi anotimpul sau starea vremii ( daca este innorat sau daca este senin si soare).
Incarcatoarele cu celule policristaline: sunt produse fiabile, portabile si usor de folosit si incarcat. Performanta lor se datoreaza flexibilitatii lor, care va permite sa le asezati mult mai usor in diverse locuri pentru a sta la incarcat. Foarte important e ca razele soarelui sa cada uniform pe suprafata dispozitivului. Fac fata mai bine luminii mai scazute, decat produsele cu celule monocristaline.
Incarcatoarele cu celule monocristaline: Se remarca cel mai mult prin robustetea lor, fiind considerate cele mai durabile produse. In ultima vreme au inceput si aceste produse sa fie mai usor de transportat si probabil cu timpul se vor inregistra noi modernizari, astfel incat produsele sa ajunga cele mai bune.
Putere de incarcare: La acest criteriu depinde si de dispozitivul pe care il incarcati cel mai des. Daca este un telefon sau un GPS, atunci un incarcator solar cu putere de pana in 5-7 W va fi suficient. Daca avansam putin si mergem catre aparate foto, de exemplu, veti avea nevoie de un minim de 10 W. Pentru tablete este nevoie de 15 W. Ideea este ca puteti incarca o tableta cu un dispozitiv de 7-10 W, insa timpul de incarcare se va prelungi considerabil, iar daca sunteti pe graba probabil nu e ceva ideal. Un incarcator solar va poate da ocazia sa incarcati mai multe dispozitive in acelasi timp.
Modele: Poate ca nu stiati pana acum, dar exista cateva tipuri de incarcatoare solare foarte interesante. Cum ar fi: rucsacul cu panou solar atasat, cele cu baterie interna sau cu ventuza, ori cele universale.
Spunem ca sunt dispozitive flexibile pentru ca se pot rula/plia la propriu si o sa vedeti pe parcurs ca avem dreptate.
Imaginati-va ca plecati intr-o excursie si in timp ce va plimbati, va incarcati si dispozitivul prin intermediul soarelui. Asta se intampla in cazul rucsacului cu panou solar, deoarece in partea exterioara a lui veti regasi suprafata incarcatorului.
Modelele cu ventuze sunt foarte practice si eficiente, deoarece le puteti lipi pe geamul masinii cu care va deplasati.
Este important sa verificati inainte de a cumpara un astfel de produs compatibilitatea sa cu dispozitivele pe care urmeaza sa le incarcati. De aceea, puteti alege un produs universal, care sa se potriveasca cu orice smartphone, tableta, GPS-uri etc. Au adaptor pentru fiecare produs in parte si sunt printre cele mai populare produse de genul asta.
Portabilitate: Asta este rolul acestor produse- de a fi cat mai usor de transportat si cat mai practice. Totusi ar fi bine sa tineti cont si de dimensiunile si greutatea produselor, ca sa stiti cum le veti cara in bagaje. Sunt produse cu functionalitate ridicata, eficiente, care va pot fi de folos atunci cand plecati de acasa pentru mai mult timp.
Accesorii: In unele pachete veti gasi diverse accesorii care sa va usureze folosirea produsului. Printre acestea se numara: cleme de agatare, carcase/huse de protectie, cabluri de extensie etc.