Electrocasnice

Cele mai bune Fiare de Calcat cu Aburi

Un fier de calcat cu aburi credem noi ca este necesar in orice casa. Hainele, indiferent de materialele lor, trebuie sa arate impecabil atunci cand le imbracam, iar pentru asta e nevoie sa fie si calcate.

Daca nu stiti inca ce fier de calcat cu aburi sa alegeti, in ghidul nostru de cumparaturi discutam pe larg toate caracteristicile necesare alegerii unui produs de calitate.

TOP 5 CELE MAI BUNE FIARE DE CALCAT CU ABURI

Fier de calcat Philips EasySpeed GC1742/40, 2000 W

Fier de calcat Philips EasySpeed GC174240, 2000 W

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest fier de calcat cu aburi este un produs cu putere de 2000 W, destul de puternic incat sa il folositi pentru orice tip de tesatura sau pentru sesiuni indelungate de calcat.

Nu este obligatoriu sa folositi apa distilata/plata pentru acest fier de calcat, deoarece glisorul Calc Clean va inlatura orice urma de calcar din apa. Este o functie de detartrare pe care o puteti folosi periodic.

Talpa este antiaderenta, aluneca usor pe haine si are un varf cu design precis pentru a ajunge chiar si in locurile greu accesibile.

Ce ne-a placut: Puterea mare permite un debit de abur ridicat.

Fier de calcat Tefal Maestro 2 FV1844E0, 2300W

Fier de calcat Tefal Maestro 2 FV1844E0, 2300W

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Sesiunile de calcat vor fi rapid si eficiente cu ajutorul acestui fier de calcat cu aburi. Datorita caracteristicilor de calitate, acest fier de calcat va face fata cu brio oricarei provocari.

Talpa ceramica se incalzeste rapid si uniform, iar alaturi de jetul de abur de 110 gr/min va netezi numaidecat si cele mai “obraznice” cute de pe haine.

Aburul variabil de 35 gr/min ajuta ca intreg procesul sa se desfasoare lin, rapid si eficient. Fierul de calcat dispune de functie antipicurare, pentru a nu pata tesaturile, cat si de functie anticalcar.

Ce ne-a placut: Jetul de abur al fierului de calcat este de 110g/min.

Fier de calcat cu aburi fara fir, talpa ceramica, 2200W, Beper, 50.161

Fier de calcat cu aburi fara fir, talpa ceramica, 2200W, Beper, 50.161

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Dupa cum spuneam, fierul de calcat Beper este modern, atat ca functii, cat si ca design. Design-ul este ergonomic, butoanele sunt dispuse in asa fel incat sa va fie mereu la indemana si un lucru foarte important de lua in calcul este ca fierul de calcat nu are fir.

Puteti sa il folositi atat pentru a calca pe verticala, cat si pe orizontala. Are totodata o putere de 2200 W, cantareste 1.4 kg si are un recipient pentru apa cu volum de 300 ml.

Ca functii regasim: antipicurare, anticalcar, thermostat, autocuratare etc. Totodata, dispune de protectie la supraincalzire. Debitul de abur continuu este de 25 gr/min.

Ce ne-a placut: Functiile suplimentare fac din acest fier de calcat un produs performant si modern.

Fier de calcat Philips Azur GC4532/20, 180 g, Talpa SteamGlide Plus

Fier de calcat Philips Azur GC453220, 180 g, Talpa SteamGlide Plus

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Fierul de calcat de la Philips se mandreste cu talpa sa rezistenta la zgarieturi, care aluneca excelent pe haine si se curata foarte usor. Jetul de abur este de 180 gr/min si va ajuta sa indepartati rapid cutele de pe haine, mai ales in momentele in care va grabiti sa plecati la job, de exemplu.

Sistemul de decalcifiere va ajuta sa curatati aparatul de calcarul care rezulta din apa si poate afecta buna functionare a sa.

Puterea de 2400 W este una generoasa si asigura performanta aparatului. Talpa ceramica se incalzeste rapid si uniform.

Ce ne-a placut: Talpa SteamGlide Plus este una dintre cele mai bune regasite pe piata.

Fier de calcat cu abur Tefal Ultimate Pure FV9865, 3000 W, 250 g/min, 350ml, Oprire automata, Negru/Auriu

Fier de calcat cu abur Tefal Ultimate Pure FV9865, 3000 W, 250 gmin, 350ml, Oprire automata, NegruAuriu

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Pentru rufe perfect calcate, fara cute si fara pete, alegeti acest fier de calcat de la Tefal care denota: durabilitate, performanta si tehnologie moderna.

Sistemul Micro-Calc filtreaza aburul 100% si astfel nu vor exista depuneri de calcar sau reziduuri ce pot afecta mecanismul aparatului. Puterea de 3000 W este foarte generoasa si asigura sesiune de calcat foarte rapide si eficiente. Veti fi anuntati mereu atunci cand filtrul Micro-Calc  necesita o sesiune de curatare

Jetul de abur este de 250 gr/min, iar talpa se numara printre cele mai bune de pe piata, datorita design-ului ultra-subtire ce permite o alunecare perfecta pe tesaturi. Design-ul fierului de calcat este ergonomic, compact si modern.

Ce ne-a placut: Asigura un jet de abur puternic si un sistem eficient anti-calcar.

Cum alegem un fier de calcat cu aburi:

Putere: Este un criteriu foarte important de urmarit atunci cand vreti sa achizitionati un fier de calcat, in general. Puterea va fi exprimata in Watti, iar in functie de aceasta veti stii cat de repede se va incalzi talpa fierului de calcat si pana la ce temperatura poate ajunge. O talpa care se incalzeste rapid si ajunge la o temperatura mare va fi capabila sa va scape de cutele nedorite de pe haine, chiar si cand acestea sunt groase.

Puterea o sa difere de la un model la altul si poate fi cuprinsa intre 1200-3000 W sau poate chiar si mai mult. Va recomandam sa achizitionati un fier de calcat cu aburi cu putere in jur de 2000-2400 W, pentru ca in felul acesta va exista un echilibru intre consumul de energie si performanta dispozitivului. Pentru aparatele speciale pentru calatorii, orientate-va catre cele cu putere de pana in 1000 W.

Talpa: Va conta foarte mult, mai ales ca dvs nu veti calca doar un anumit tip de material si atunci talpa trebuie sa fie indeajuns de buna incat sa se adapteze oricarei situatii. Conteaza foarte mult materialul din care este realizata, mai ales ca intra in contact direct cu hainele. Cele mai des utilizate materiale sunt: inoxul, ceramica si teflonul. Talpa din inox se incalzeste rapid, este rezistenta, insa dezavantajul sau este ca poate deteriora unele materiale mai fine, sensibile la caldura mare si chiar se poate lipi de acestea.

Talpa din ceramica este similara cu teflonul, se incalzeste rapid si uniform, insa aveti grija cu ea pentru ca este mai pretentioasa si se poate zgaria rapid. Iar teflonul este considerat si el un material bun pentru talpa unui fier de calcat deoarece se incalzeste rapid, uniform, este rezistent, insa la fel ca la ceramica, trebuie sa aveti grija la talpa.

Jet de aburi: Faciliteaza calcarea hainelor si va ajuta sa indepartati mai rapid cutele. Debitului jetului de abur este masurat in grame/minut si inseamna cat abur efectiv elimina fierul de calcat atunci cand apasati pe butonul de abur. Materialele sunt usor umezite, astfel incat ele sa devina netede si usor de calcat. Debitul de abur este direct proportional cu puterea fierului de calcat, adica cu cat puterea este mai mare cu atat si debitul va fi mai semnificativ.

Functii: Un fier de calcat cu aburi de calitate vine dotat cu functii suplimentare, care il fac sa fie performant si rezistent in timp. Cateva dintre functii cele mai importante ar fi: cea de autocuratare, antipicurare, oprire automata, anticalcar etc. Tehnologia a avansat mult si acum fiarele de calcat sunt din ce in ce mai usor de folosit, cat si performante. Dvs nu trebuie sa aveti multa grija de ele, ci doar sa stiti sa le folositi asa cum trebuie. Cu ajutorul jetului de abur, exista produse care va permit sa calcati hainele si pe verticala.

Greutate: Fierul de calcat nu trebuie sa fie masiv, greu de folosit si cu prea multe kilograme. Procesul in sine trebuie sa fie unul placut, asadar orientati-va catre produse care au pana in 1,5 kg. La fel de eficient va fi si un design compact, ergonomic, mai ales pentru sesiunile prelungite de calcat.

Iti recomandam:

Back to top button