Ingrijire Personala

Cele mai bune Irigatoare (Dusuri) Bucale

Igiena orala este esentiala pentru sanatate. Cine a avut chiar si o singura data probleme cu dantura stie ca este o experienta pe care nu mai doreste sa o repete. Multe din problemele danturii se pot preveni cu o igiena corespunzatoare. Astazi avem acces la foarte multe solutii si instrumente care sa ne ajute in aceasta lupta. Datorita dispozitivelor, cum este irigatorul sau dusul bucal, putem beneficia de o curatare profesionala, ca la stomatolog, chiar in confortul casei noastre.

Irigatorul bucal se foloseste pentru eliminarea resturilor de mancare dintre dinti, insa foloseste o tehnica mai putin invaziva, cum este folosirea atei dentare, care poate afecta gingiile. Irigatorul bucal foloseste un jet de apa sub presiune pentru a elibera eventualele particule de mancare blocate fiind puternic dar in acelasi timp delicat cu gingiile, care se pot lovi si inflama foarte usor daca nu suntem atenti cand folosim ata dentara, de exemplu.

Alaturi de periatul dintilor, dusul bucal reprezinta prima linie de aparare impotriva gingivitei, depunerilor de tartru si igienei bucale in general. Cum periuta de dinti electrica capata din ce in ce mai multa popularitate, asa si folosirea atei dentare se va inlocui treptat cu un irigator bucal, care este mai eficient in eliminarea impuritatilor dar si in protejarea gingiilor si a smaltului.

TOP 5 CELE MAI BUNE IRIGATOARE, DUSURI BUCALE

Irigator bucal Dr. Mayer WT3100 Portabil

Irigator bucal Dr Mayer WT3100 Portabil

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Irigatorul WT3100 de la Dr. Mayer este unul portabil, ideal pentru a-l lua in vacanta, delegatie sau oricand plecati de acasa. Acesta detine un maner ergonomic iar furtunul rotativ la 3600 permite accesarea usoara a intregii guri.

Detine 3 moduri de operare (normal, sensibil si pulsat) pentru ca operatorul sa-si selecteze modul cu care se simte cel mai confortabil. Presiunea apei este de 40-60 psi si pulsatiile sunt 1400 / minut.

Ce ne-a placut: Cele 3 moduri de operare sunt un mare avantaj, dar ne-a placut si usurinta cu care se utilizeaza si faptul ca se opreste automat dupa un ciclu de 2 minute (recomandarea medicilor) pentru a fi siguri ca am curatat suficient!

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000 Profesional

Irigator bucal Dr Mayer WT5000 Profesional

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acesta este un irigator bucal clasic, de dimensiuni mult mai mari fata de cel portabil, fiind practic o statie de irigare bucala. Dimensiunea este data de rezervorul de apa de 1600 ml. Presiunea se poate controla de la 0 la 90 psi in 6 trepte iar jetul de poate poate atinge 1700 pulsatii pe minut.

Dimensiunile mai mari sunt deasemenea necesare, pentru acomodarea celor 8 varfuri cu care vine standard irigatorul WT5000. Este ideal pentru  utilizarea acasa de catre intreaga familie.

Ce ne-a placut: Sistemul de control al presiunii cu 4 setari in maner ce poate face modificarea imediata functie de sensibilitatea fiecaruia si chiar de sensibilitatea diferitelor zone ale gurii. Pachetul include 4 capete standard deci nu necesita o alta investitie pentru ceilalti membri ai familiei!

Irigator Bucal Panasonic EW1211W845 1400 Impulsuri/min

Irigator Bucal Panasonic EW1211W845 1400 Impulsuri min

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Panasonic nu putea lipsi de pe aceasta piata fiind printre liderii producatorilor de produse electronice. Acest irigator are un raport calitate/pret excelent, ne putem bucucare de fiabilitatea Panasonic la un pret accesibil. Pachetul include 2 duze si are 3 programe de functionare.

Rezervorul de apa are o capacitate de 130 ml si este complet detasabil, ceea ce face curatarea si umplerea foarte usoara. Manaerul ergonomic face utilizarea acestuia una placuta completata de greutatea de doar 300 g.

Ce ne-a placut: Acest irigator are 2 moduri ale jetului de apa: modul Jet ce continel un jet de apa sub presiune si modul Air in Jet, jeturi de apa si aer sunt emise intermitent pentru a curata pungile parodontale si a stimula gingiile. In plus este reincarcabil!

Philips Sonicare AirFloss HX8211/02

Philips Sonicare AirFloss HX8211 02

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Desi are un singur program si o singura setare a presiunii, Philips Sonicare AirFloss este un aparat de curatare specializat in curatarea spatiului interdentar deresturi alimentare si a placii bacteriene in zonele greu accesibile, fara a avea optiunea de masaj gingival ca cele prezentate pana acum. Deoarece este construit sa faca un singur lucru, pe acesta il face foarte bine.

Ce ne-a placut: Faptul ca dureaza aproximativ 30-45 secunde pentru curatarea intregii guri chiar si de cele mai incapatanate resturi de mancare datorita tehnologiei cu jet de aer si micro-picaturi. Este unul dintre cele mai frumoase irigatoare bucale.

Irigator bucal Dr. Mayer WT6000 Profesional

Irigator bucal Dr Mayer WT6000 Profesional

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

WT6000 este urmasul lui WT5000. Cei de la Dr. Mayer au reusit sa pastreze cele 10 trepte de presiune de pana la 90 psi si sistemul One-Touch cu pana la 1400 pulsatii pe minut ale jetului de apa, dar au redus considerabil dimensiunile si au imbunatatit design-ul.

Ce ne-a placut: Dimensiunile mai mici fata de predecesor, chiar daca rezervorul este acum de 600 ml. Puterea foarte mare, in unele cazuri nu se poate folosi la capacitate maxima. Inca un avantaj il constituie silentiozitatea.

Cum puteti alege un irigator bucal bun pentru dumneavoastra?

Irigatoarele bucale nu mai sunt o noutate pe piata noastra, ceea ce este perfect, pentru ca putem intalni diversitate in alegerea irigatorului potrivit pentru fiecare.

Cu toate astea, dusurile bucale se impart in doua categorii principale: irigator bucal clasic si irigator bucal portabil, principala diferenta fiind ca pe cel portabil il putem lua foarte usor in rucsac, fiind de dimensiunile unei periute electrice.

Specificatiile tehnice ce trebuie urmarite sunt numarul de pulsatii si presiunea apei. Un irigator cu un numar de pulsatii intre 1400 si 1700 pe minut este considerat un irigator eficient care va indeplini sarcina pentru care a fost proiectat.

Presiunea apei se afla in general in intervalul 40-90 psi iar modelele mai performante ofera posibilitatea de setare a presiunii, in functie de sensibilitatea fiecarui client.

Iti recomandam:

Back to top button