Electrocasnice

Cele mai bune Masini de Spalat cu Uscator

In cazul in care nu dispuneti de un spatiu amenajat sau un balcon unde sa va puteti usca rufele, atunci puteti economisi spatiu optand pentru o masina de spalat cu uscare. Nu va ganditi ca o sa consumati mai multa apa sau mai mult curent, pentru ca aceste masini de spalat cu uscator sunt construite in asa fel incat sa fie fiabile, eficiente si sa va ajute sa economisiti spatiu, dar si bani.

O masina de spalat nu poate lipsi din nicio casa, mai ales daca are si uscator incorporat. Ganditi-va numai cat timp ati putea economisi cu aceasta functie suplimentara a masinii.

Pentru a alege o masina de spalat cu uscator buna va trebui sa aveti in vedere mai multe aspecte importante, pentru ca altfel nu ati stii cu exactitate ce tip de produs vi se potriveste.

Va invitam, asadar, sa cititi articolul nostru pentru a fi cat mai informati si totodata, speram sa va ajute sugestiile de produse pe care vi le vom prezenta.

TOP 5 CELE MAI BUNE MASINI DE SPALAT CU USCATOR

Masina de Spalat cu Uscator Indesit Innex

Masina de Spalat cu Uscator Indesit Innex

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cand sunteti pe graba si nu aveti rabdare sa va uscati hainele, cel mai bine alegeti acest produs de la Indesit, care in doar 45 de minute spala si usuca rufele dvs.

Datorita acestei masini de spalat, nu trebuie sa va mai bateti capul sa va dati seama ce program de uscare s-ar potrivi rufelor dvs, ci lasati asta pe seama senzorului incorporat in masina care isi va da seama singur ce program de uscare este necesar.

Cele 2 capacitati ale masinii sunt potrivite pentru o familie cu 3-4 membri. Capacitatea de spalare este de 7 kg, iar cea de uscare este de 5 kg. Nivelul zgomotului este de 59 dB.

Ce ne-a placut: Dispune de 16 programe speciale pt spalare si 12 pt uscare a rufelor de toate tipurile.

Masina de Spalat Rufe cu Uscator Beko

Masina de Spalat Rufe cu Uscator Beko

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Se numara printre cele mai bune masini de spalat cu uscator de pe piata, avand un raport calitate-pret foarte bun! In cazul acestei masini, capacitatea de spalare este de 8 kg, in timp ce cea de uscare este de 5 kg.

Veti avea de ales intre programe personalizate pe tipuri de materiale, de la cele din fibre naturale, pana la cele sintetice, astfel singura alegere pe care dvs o veti face va fi a programului de spalare.

Timpul de uscare poate varia intre 10-160 minute, in functie de rufele pe care le-ati spalat, dar si de preferintele proprii.

Forma cuvei uscatorului nu va afecta in niciun fel hainele nici in timpul spalarii si nici in timpul uscarii, ba din contra, va avea grija de tesaturi.

Ce ne-a placut: Unul din avantajele acestei masini de spalat este nivelul zgomotului care este unul foarte redus spre silentios.

Masina de Spalat Rufe cu Uscator LG

Masina de Spalat Rufe cu Uscator LG

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cei mai multi utilizatori sustin ca este una dintre cele mai performante masini de spalat, deoarece are functie de autodiagnosticare si totodata, I se pot adauga programe in plus cu ajutorul smartphone-ului dvs.

Pentru zilele aglomerate puteti apela la programul care tine doar 30 de minute, in care hainele dvs vor fi spalate, dar si uscate.

In functie de cantitatea de rufe pe care o introduceti in masina de spalat, aceasta va detecta de cata apa va fi nevoie, de cata energie si la final, ce program de uscare este mai potrivit.

Ce ne-a placut: Dispune de 14 programe personalizate in care se combina 6 miscari diferite in functie de tipul de tesatura pe care il au rufele introduse in masina.

Masina de Spalat cu Uscator Hotpoint

Masina de Spalat cu Uscator Hotpoint

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

In cazul in care aveti un bebelus si doriti ca hainutele lui sa fie igienizate, complet uscate si ingrijite, puteti apela cu incredere la aceasta masina de spalat, deoarece are functie specila pt cei mici.

Dupa spalarea hainelor, senzorii inclusi in constructia uscatorului din masina vor depista nivelul de umiditate din rufe si astfel va stii de ce temperatura va fi nevoie pt a le usca.

Mai trebuie sa precizam ca masina are o capacitate de 7 kg pt uscare si 9 kg pt spalare iar nivelul maxim de zgomot este de 51 dB.

Ce ne-a placut: Are o optiune de calcare usoara, astfel sunt indepartate cutele cele mai greu de scos de pe haine.

Masina de Spalat Rufe cu Uscator Samsung

Masina de Spalat Rufe cu Uscator Samsung

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cele mai multe voci spun ca este o masina de spalat performanta, realizata din materiale durabile in timp, fiind o investitie cu adevarat buna.Are o capacitate de uscare de 6 kg si una de spalare de 9 kg.

Este potrivita pentru o familie ceva mai mare, de 5-6 membri, datorita volumului sau. Datorita ecranului LCD, veti putea face orice modificari doriti si totodata, daca este o problema cu masina de spalat, ea va va anunta.

Nu in ultimul rand, trebuie spus ca cel mai scurt program dureaza mai putin de o ora, timp in care hainele sunt dezinfectate, curatate si uscate.

Ce ne-a placut: Hainele sunt dezinfectate cu ajutorul functiei Air Wash.

Cum alegem o masina de spalat cu uscator:

Capacitate: Vom incepe prin a referi la capacitatea masinii in ceea ce priveste hainele uscate. Fiecare casa are obiceiurile sale si odata cu asta si fiecare familie stie cam cat spala de obicei. Lucrul acesta o sa va ajute atunci cand o sa alegeti tipul masinii de spalat. Un astfel de aparat electrocasnic va avea 2 capacitati si anume: una pentru rufe uscate care urmeaza sa fie spalate si alta pentru cantitatea de rufe pe care o poate usca. Intotdeauna volumul de haine uscate ce pot fi spalate va fi mai mare decat cel al hainelor ce pot fi uscate. Achizitionati masini de spalat cu capacitate potrivita pt casa dvs, pentru ca daca veti lua un produs mult prea mare, atunci nu veti face decat sa risipiti apa si curent.

Daca ne referim in prima faza la cantitatea de rufe uscate ce urmeaza sa fie spalate, vorbim de o cantitate cuprinsa intre 5-12 kg, cu o medie de 7-8 kg.

Apoi, in ceea ce priveste cantitatea de rufe de uscat, ea va fi cuprinsa intre 2.5-8 kg. Verificati foarte bine aceste doua capacitate inainte de a achizitiona o masina de spalat cu uscator.

Consum: Ca la orice alt aparat electrocasnic, si aici veti intalni clasele de energie de la A la D. Bineinteles, ca o masina buna de spalat se va incadra in categoria A, insotita de una dintre subdiviziuni notate cu “+”. Cu cat sunt mai multe plusuri, cu atat masina de spalat va fi mai efficienta din punct de vedere al consumului de energie. Exista masini de spalat inteligente, care isi regleaza nivelul de uscare dupa nivelul de umiditate al hainelor si astfel va consuma energie atat ca va fi nevoie, de obicei mai putina. La fel, verificati daca masina dvs poate fi setata pentru a economisi si apa.

Functii: Nu toate hainele pe care le bagati in masina sunt la fel, asadar veti avea nevoie de programe diversificate si de functii adiacente. Un numar diversificat de programe ar fi ideal pentru ca tesaturile si hainele dvs sa nu se deterioreze. La fel de importante sunt functiile legate de timpul de spalare, temperatura apei, numarul de rotatii etc. In cazul functiei de uscare, este necesar ca masina sa aiba si trepte de temperaturi pe care sa le folositi in functie de rufele ce au fost spalate, dar si de ce doriti sa faceti cu ele dupa ce le scoateti din masina.

Nivel de zgomot: Pentru a va da seama pe unde se incadreaza zgomotul unei masini de spalat, trebuie sa stiti ca tot ce trece de 70 dB este mai greu de suportat intr-o casa. Deci orientati-va spre produse care au in jur de 50-60 dB maxim.

Iti recomandam:

Back to top button