Ingrijire Personala

Cel mai bun Ulei de Cocos pentru Par

Uleiul de cocos este folosit de sute de ani pentru proprietatile sale benefice asupra organismului uman datorita multitudinii de carbohidrati, vitamine si minerale.  Insa printre cele mai importante componente ale uleiului de cocos se regasesc acizii grasi cu proprietati antibacteriene si antimicrobiale, in special acidul lauric. Daca nu ati auzit pana acum de acest acid lauric, trebuie sa stiti ca se gaseste in mod natural, in laptele de san si este recunoscut pentru proprietatile sale ce ajuta la sanatatea hormonala si celulara. Desi are foarte multe beneficii, cand este consumat, ajuta persoanele ce sufera de Alzeimher sau obezitate, ajutand la argerea grasimilor, uleiul de cocos se poate folosi si extern. Se poate utiliza pentru ten pentru o piele neteda dar si pentru un par sanatos si frumos.

Uleiului de cocos ajuta la prevenirea caderii parului, in cazul anumitor persoane, problema frecventa cu care se confrunta din ce in ce mai multe femei din diferite motive: stresul emotional, deficienta de fier, dezechilibre hormonale etc. Uleiul de cocos actioneaza de la radacini pana la varfuri, stimuland circulatia sanguina a scalpului si ajutand la cresterea sanatoasa a firului de par, facandu-l mai puternic si oferindu-I stralucire.

Pentru rezultate cat mai bune, remediul trebuie aplicat in cantitatea potrivita direct pe pielea capului, masand usor, astfel incat sa patrunda  in epiderma. Pentru a avea timp sa actioneze, parul trebuie acoperit cu un prosop si tinut asa peste noapte. Este recomandat ca procedeul sa fie repetat o data pe saptamana, pentru parul uscat sau normal, respectiv o data la doua saptamani, daca acesta e gras.

TOP 4 CELE MAI BUNE ULEIURI DE COCOS PENTRU PAR

Ulei de Cocos RAW VEGAN BIO Extra Virgin (presat la rece) 900ml

Ulei de Cocos RAW VEGAN BIO Extra Virgin (presat la rece) 900ml

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acesta este un ulei de cocos presat la rece, nerafinat. Deoarece este un produs 100% natural si faptul ca uleiul de cocos are o toleranta foarte buna la temperaturi inalte, acest ulei se poate depozita cu usurinta in cele mai multe conditii. Se poate folosi atat pentru gatit cat si pentru scopuri cosmetice.

Ce ne-a placut: Prezentarea de 900 ml, cantitatea mai mare fiind perfecta deoarece se consuma destul de mult pentru uz cosmetic. Este un produs bio, presat la rece si astfel se pastreaza toate proprietatile si beneficiile uleiul de cocos natural.

Ulei de Cocos Bioboom, BIO, 1 Litru, Extravirgin, Presat la Rece

Ulei de Cocos Bioboom, BIO, 1 Litru, Extravirgin, Presat la Rece

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cei de la Bio Boom au adus pe piata un ulei de cocos extravirgin, adica din prima presa la rece, din nuci de cocos filipineze. In materie de uleiuri, acest produs este cel mai apropiat lucru de nuca de cocos culeasa direct din cocotier. Este un produs bio, fara aditivi ce pastreaza caracteristicile naturale ale nucii de cocos.

Ce ne-a placut: Pretul foarte bun pentru un recipient de 1 l, ceea ce este indeajuns pentru orice tratament al parului, chiar si de durata mai lunga, cum este cel anti-matreata. Uleiul are si un certificat de provenienta si autenticitate, practic o garantie a faptului ca provine din surse 100% naturale, nemodificate genetic, dintr-o tara cu traditie in cresterea de cocotieri.

Ulei din Nuca de Cocos, 250 ml, Adams

Ulei din Nuca de Cocos, 250 ml, Adams

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Va prezentam si o varianta economica de ulei de cocos.  Chiar daca este intr-o prezentare de 250 ml, pretul este unul foarte mic, desi este tot un ulei 100% natural.

Ce ne-a placut: Este alegerea perfecta pentru oricine doreste sa testeze personal efectele uleiului de cocos, deoarece vine intr-un recipient de 250 ml si pretul devine astfel foarte mic. Deoarece nu toata lumea reactioneaza la fel la uleiul de cocos, aceasta este o varianta buna pentru o prima utilizare si observarea efectelor.

Ulei de Cocos cu Lavanda, Made in BALI, Bali Balance, Balixir, 265ml

Ulei de Cocos cu Lavanda, Made in BALI, Bali Balance, Balixir, 265ml

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Produsul celor de la Bali Balance, este unul intr-adevar de lux. Pretul este destul de piperat, deci nu oricine si-l poate permite. Pentru cine doreste insa sa-l achizitioneze, suntem siguri ca veti fi impresionati de calitatea superioara a produsului, ce-si are originile in culturi mici de cocotieri din Bali.

Ce ne-a placut: Combinatia perfecta dintre uleiul de cocos si uleiul de lavanda. Acesta este prelucrat manual, dupa tehnici vechi de sute de ani, fara consum de energie electrica. Proprietatile uleiul de cocos sunt combinate cu cele ale lavandei, fiind utilizat nu doar pentru par ci si pentru ten. Sticla cu pompa I ofera o practicalitate ridicata.

De asemenea, uleiul de cocos s-a dovedit a fi foarte bun in inlaturarea matretii. Pentru acest lucru, este necesar sa se aplice uleiul de cocos, timp de 30 minute, prin masarea scalpului inaintea fiecarei spalari a parului. Procedeul se repeta pana la disparitia completa a matretii.

Uleiul de cocos se poate folosi si pe varfurile parului, daca acestea sunt deteriorate sau despicate datorita folosirii excesive a placilor  sau uscatoarelor de par, prin aplicarea directa pe varfuri.

Nu toate uleiurile de cocos sunt la fel, ca la orice alt ulei, metoda obtinerii este esentiala. Cele mai bune sunt cele presate la rece, adica cele extravirgine, deoarece acest proces pastreaza toate beneficiile si proprietatile uleiului de cocos.

Desi uleiul de cocos este recomandat pentru majoritatea tipurilor de par, exista si unele exceptii. De obicei, persoanele cu păr strălucitor şi subţire spre mediu ca grosime a firelor, vor vedea rezultate bune ale utilizarii uleiului de cocos şi vor vedea că părul devine mai puternic, mai strălucitor şi cu mai mult volum.

Persoanele cu păr aspru sau uscat s-ar putea să nu se confrunte cu un nivel scăzut de proteine şi uleiul de cocos nu va duce decât la un păr fragil şi la căderea lui. In practica, uleiul de cocos trebuie testat, deoarece fiecare persoana reactioneaza diferit datorita geneticului fiecaruia, in principal, nivelul de proteina absorbit la nivelul firelor de par.

Uleiul de cocos se poate folosi in combinatie cu alte uleiuri, argan sau marula, pentru o absorbtie mult mai buna si efecte benefice pentru o gama mai larga de tipuri de par.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button