Casa & Gradina

Cele mai bune Vase de Toaleta

Vasele de toaleta reprezinta unul dintre acele obiecte caruia numeni nu-i acorda o prea mare atentie, pana in momentul cand trebuie sa achizitioneze unul. Ne-am obisnuit ca vasul de toaleta sa fie pur si simplu acolo cand avem nevoie si parca face parte integranta din toaleta noastra. Insa cand admiram optiuni de design al bailor din reviste ni se pare ca vasul de wc are exact aspectul potrivit pentru baia in care este montat, desi pe piata exista foarte multe modele disponibile.

Desi principalul criteriu de alegere a unui vas w.c. ramane in continuare pretul, in mai toate categoriile de pret exista foarte multe optiuni, incepand de la modul in care este montat vasul in sine, dimensiunea si pozitionarea rezervorului pana la stilul si culoarea vasului.

Pretul este elementul care departajeaza cel mai simplu vasele de toaleta si variaza intre 200 lei si pot ajunge pana la 2000 lei in functie de calitatea materialelor si de cele mai multe ori si designul deosebit. Nu toate vasele folosesc aceeasi cantitate de apa din rezervor, prin modul in care sunt construite, unele vase consum considerabil mai putina apa, fiind mai economice.

TOP 5 CELE MAI BUNE VASE DE TOALETA

Pachet Complet Toaleta Cersanit Senator – Vas WC

Pachet Complet Toaleta Cersanit Senator - Vas WC

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta toaleta este una de tip monobloc, adica rezervorul este montat direct pe vasul de toaleta, ceea ce inseamna ca se monteaza direct pe podeaua baii.

Capacitatea rezervorul este de 6L, o capacitate standard, suficienta atat pentru descarea apei cat si pentru reumplerea rezervorului.

Ce ne-a placut: Acest sistem este unul complet, la un pret rezonabil. Aveti inclus vasul si rezervorul, sistemul de prindere dar si un capac w.c. cu inchidere lenta de foarte buna calitate. Practic dumneavoastra nu trebuie sa mai achizitionati nimic pe langa acest pachet.

Vas WC cu functie de bideu Vidima SevaFresh 37×66 cm, monobloc, Capac si Rezervor Inclus

Vas WC cu functie de bideu Vidima SevaFresh 37x66 cm, monobloc, Capac si Rezervor Inclus

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Ca si cel precedent, aceasta varianta este una completa ce are inclus si capacul de w.c. Este de tip monobloc, rezervorul este montat direct pe vasul de toaleta, insa rezervorul are o capacitate mai mica cu 2 setari de volum intre 2.5 si 4.5 litri adica are acel buton de actionare impartit in doua, la apasarea unei parti se elibereaza 2.5 L iar apasand pe celalalt se elibereaza intreaga cantitate de apa de 4.5 L.

Ce ne-a placut: Functia de bideu a acestei toalete. Cand nu se utilizeaza ca w.c. acest vas are o duza pentru curgerea apei. Aceasta dubla functie nu vine cu o crestere a pretului, fiind apropiat de cel al modelului anterior.

Trebuie  insa sa achizitionati separat bateria pentru functia de bideu. Ne-a placut si garantia de 24 luni pentru capac si mecanismul de actionare.

Pachet Complet Sistem WC Suspendat Ideal Standard Tesi AquaBlade

Pachet Complet Sistem WC Suspendat Ideal Standard Tesi AquaBlade

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest pachet complet de la Ideal Standard este unul de o calitate superioara deci si pretul este unul considerabil mai mare fata de variantele de „buget” prezentate pana acum.

Are un rezervor de 6 l si apa este eliberata in 2 jeturi de 3 litri fiecare. Se monteaza suspendat si rezervorul este ascuns in perete, de aceea ar fi mai comod pentru dumneavoastra sa optati pentru acest vas cand construiti baia.

Ce ne-a placut: Tehnologia AquaBlade, introdusa in anul 2015, ce permite o mai buna curatare a vasului de toaleta folosind o cantitate mica de apa ce functioneaza perfect cu forma vasului.

Designul este unul modern si foarte placut iar calitatea ceramicii este una superioara. De asemenea nu necesita si alte investitii in echipament.

Pachet: Vas Wc Duobloc + Rezervor + Capac Soft Close, Rondo Dalet

Pachet Vas Wc Duobloc Rezervor Capac Soft Close, Rondo Dalet

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest sistem complet se monteaza direct pe podeaua baii si are rezervorul integrat. Fata de primele modele, acesta este putin mai scump, insa acest lucru este acoperit de calitatea materialelor folosite.

Ce ne-a placut: Designul minimalist si compact ce se potriveste perfect majoritatii bailor. Acesta vine si cu un capac soft-close, inchidere lenta, care este perfect integrat in aspectul vasului.

Pachet Kolo Nova PRO Rimfree – Vas WC Suspendat + Capac cu Inchidere Lenta (fara rama – igiena totala)

Pachet Kolo Nova PRO Rimfree - Vas WC Suspendat + Capac cu Inchidere Lenta (fara rama - igiena totala)

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest vas w.c. vine si cu un capac cu inchidere lenta. Brandul Kolo face parte din grupul Geberit si aceasta optiune reprezinta o varianta ideala pentru cei ce vor sa-si schimbe vasul de toaleta suspendat vechi cu unul nou si de calitate superioara.

Ce ne-a placut: Calitatea materialelor, atat a vasului cat si a capacului, fiind construite pentru durabilitate dar si design. Acest design, rimfree, ceea ce inseamna ca nu au acea margine in interiorul vasului unde se pot depozita bacterii si microbi, si ajuta si o distribuire mai buna a apei de spalare a vasului.

In alegerea vasului perfect trebuie sa tineti insa cont si de locul in care se va monta, dimensiunea baii, spatiul disponibil pentru montaj. Exista vase ce se monteaza direct pe podea sau care sunt suspendate, fiind montate direct pe perete. Pentru aceste moduri de montaj trebuie sa luati in calcul constructia zidurilor si spatiul disponibil.

De asemenea rezervorul se poate monta in 2 moduri principale: se pot monta in perete, ascuns sau la vedere. Cele la vedere, sunt la randul lor impartite in alte 2 categorii: sunt montate direct pe vasul de toaleta sau suspendate, conectate printr-o teava, inaltimea la care se monteaza se poate determina in functie de nevoile cumparatorului. Pe langa aceste criterii, care tin mai mult de estetic si spatiul disponibil, in alegerea rezervorului trebuie sa fim atenti si la consumul de apa, care este specificat de fiecare producator, acest aspect influentand si pretul.

Cand va faceti bugetul pentru achizitionarea unui vas de toaleta, trebuie sa verificati daca rezervorul de apa este inclus si de cele mai multe ori capacul de wc si tubulatura trebuie sa o achizitionati separat.

Dupa pret, design-ul este cel mai important aspect. In aceeasi categorie de pret si calitate, exista multe modele ce se vor integra perfect in majoritatea bailor. Stilul lavoarului si al oglinzii, de obicei elementele centrale ale oricarei bai, dau tonul intregii incaperi si astfel vasul w.c. se alege in functie de aspectul  si pozitionarea acestora.

Iti recomandam:

Back to top button