Electrocasnice

Cele mai bune Aragaze Zanussi

Piesa centrala si cel mai important aparat electrocasnic dintr-o bucatarie a fost si va fi aragazul. Aragazul este esential daca doresti sa gatesti orice altceva in afara de sanvisuri si cereale cu lapte. In prezent, puteti gasi pe piata romaneasca o sumedenie de firme si modele, unele mai fiabile, altele mai economice, insa una dintre firmele cele mai vechi si apreciate, ce activeaza pe teritoriul tarii noastre, este Zanussi.

Aceasta firma isi are inceputurile in anul 1916 in Italia si reprezinta produsele de calitate superioara ce au inceput sa fie introduse in Romania dupa caderea comunismului, fiind sinonima cu calitatea, produsele fiind impartite in ddoua categorii: ieftine si Zanussi.

In prezent, Zanussi pastreaza aceeasi calitate, insa datorita dezvoltarii tehnologiei, pretul este si el accesibil, mai ales cand este vorba de aragazuri. Pe cat de variata este oferta de aragazuri de pe piata, pe atat de variata este oferta Zanussi, cuprinzand modele pentru toate pretentiile si buzunarele.

Va prezentam cateva dintre cele mai apreciate modele de aragazuri Zanussi, printre care, cu siguranta, veti gasi urmatorul dumneavoastra aragaz.

TOP 5 CELE MAI BUNE ARAGAZE ZANUSSI

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere Electrica Plita, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest cuptor are alimentarea pe gaz atat a cuptorului cat si a arzatoarelor, care sunt in numar de 4. Este un aragaz compact, potrivit pentru spatii restrictive, de 50 x 50 cm si o inaltime de 85 cm.

Desi este de dimensiuni mai mici, spatiul cuptorului este unul generos de 51 L, ce poate  atinge o temperatura de 250 grade. Este construit din inox cu usa de sticla, iar butoanele sunt asezate frontal, practice si vizibile.

Ce ne-a placut: Setarea Pizza, care creeaza conditiile ideale pentru a coace pizza perfecta.

Aragaz Zanussi ZCG210M1WA, 4 Arzatoare, Gaz, Siguranta Plita/Cuptor, 50 cm, Alb

Aragaz Zanussi ZCG210M1WA

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un aragaz cu cuptor ce utilizeaza gazul ca si combustibil, aprinderea facandu-se electric. Este compact cu o dimensiune de 50 x 50 cm si o intaltime de 85 cm. In partea superioara are 4 arzatoare, de diferite dimensiuni, pentru diferite tigai si oale.

Este confectionat din inox cu sticla, fiind complet alb, pentru a se potrivi in majoritatea bucatariilor. Cuptorul are posibilitatea setarii pe modul Pizza, special creat pentru a coace pizza.

Ce ne-a placut:

In ciuda dimensiunilor reduse, cuptorul are un volum de 61L si poate atinge o temepratura maxima de 325 grade.

Aragaz Zanussi ZCG612H1WA, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere Electrica Plita si Cuptor, Grill, Rotisor, Siguranta Plita, 60 cm, Alb

Aragaz Zanussi ZCG612H1WA

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest aragaz are o suprafata a zonei arzatoarelor, mai generoasa, de 60 x 60 cm. Astfel cel mai mare dintre cele 4 arzatoare are o putere crescuta fata de modelele anterioare. Volumul coptorului este de 51L si poate atinge o temperatura de 250 grade.

Pornirea arzatoarelor si a cuptorului se face electric insa combustibilul utilizat este gazul. Designul este unul clasic, inox cu sticla, complet alb, foarte usor de integrat cu restul mobilierului.

Ce ne-a placut: Functia de rotisor automat, pentru mancaruri sanatoase si gustoase.

Aragaz Zanussi ZCG612H1XA, 4 arzatoare, Aprindere Electrica Plita si Cuptor, Grill, Rotisor, 60 cm, Inox

Aragaz Zanussi ZCG612H1XA

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cuptorul fabricat din inox si sticla, argintiu, are o dimensiune de 60×60 cm si o inaltime de 85.7 cm. Volumul cuptorului este de 51 L si poate atinge o temperatura de 250 grade si dispune de 4 arzatoare, fiind alimentat pe gaz cu pornire electrica, atat pentru cuptor cat si pentru arzatoare.

Butoanele, asezate frontal, sunt practice si clasice, avand si buton de timer si de aprindere a becului din interiorul cuptorului.

Ce ne-a placut: Setarile cuptorului pentru Pizza si Rotisor pe langa clasicul Grill.

Aragaz Zanussi ZCG512G1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica Plita/Cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb

Aragaz Zanussi ZCG512G1WA

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Un aragaz compact, cu o dimensiune de 50x60cm, confectionat din inox si sticla, complet alb, clasic. Acesta are un cuptor cu un volum de 51L ce poate ajunge la o temperatura de 250 grade.

Aprinderea celor 4 arzatoare cat si a cuptorului se face electric, gazul fiind utilizat ca si combustibil de ardere. Are functia de Pizza, Grill si Rotisor.

Ce ne-a placut: Modul de incalzire, care se face si de sus si de jos, pentru a asigura o temperatura optima si uniforma in tot spatiul cuptorului.

Cum alegem un aragaz Zanussi bun

Tipul aragazului – In primul rand, trebuie sa tineti cont de tipul alimentarii – cu gaz sau electric. Daca utilizati un aragaz pe gaz trebuie sa cumparati un model potrivit, ce se alimenteaza de la butelie sau de la reteaua de gaze naturale, deoarece constructia este putin diferita, insa conversia de la butelie la reteaua de gaz se face destul de usor, prin adaugarea unui adaptor/supape. Cele electrice sunt mai comode decat cele pe butelii dar in functie de costul kW/h sunt, in general, mai putin economice decat cele racordate la reteaua de gaze.

Dimensiunile – dupa ce v-ati hotarat asupra tipului, va trebuie sa aveti grija si de dimensiunile aragazului, pentru a nu avea surprize cand doriti sa-l instalati si constatati ca este prea mare. Tot in categoria dimensiunilor, putem incadra numarul de arzatoare, „ochi”, 4 fiind mai mult decat sufiente pentru o familie obisnuita, existand si variante cu pana la 6 arzatoare, potrivite pentru un flux mai mare de tigai si oale.

Aspectul – exista foarte multe modele, in ce priveste designul, dintre care puteti alege pe cel ce se potriveste cu restul bucatariei dumneavoastre. De cele mai multe ori, puteti gasi acelasi design in mai multe dimensiuni.

Cuptorul – Toate aragazele au si cuptor in partea de jos. Acestea pot functiona si cu alta sursa de alimentare fata de arzatoare, fie electrice sau pe gaz. Volumul este de asemenea important, orice gospodina stie ce gateste mai mult la cuptor, si daca este suficient de spatios pentru o anumita oala sau tava. Acest aspect este esential mai ales de sarbatori, cand cuptorul este foarte solicitat.

Iti Recomandam si: Cele mai bune Detectoare de Gaz

Iti recomandam:

Back to top button