Electrocasnice

Cele mai bune Aspiratoare cu Apa

Aspiratoarele au devenit deja electrocasnice indispensabile pentru oricine isi doreste o casa curata. Prin procesul de curatare, cu aspiratie, sunt mult superioare maturilor, de fapt reprezinta o totala revolutie, deoarece un aspirator poate curata la fel de bine si un covor si gresia sau parchetul.

Pana in prezent, nu puteam utiliza aspiratoarele decat pentru murdarie uscata, pentru lichide era nevoie de un mop sau ceva asemenator. Pe langa alte probleme, si aceasta este rezolvata de catre aspiratorul cu apa, sau mai corect aspirator cu filtrare prin apa.

Va recomandam sa alegeti dintre cele 5 propuneri, ce includ cele mai apreciate modele:

TOP 5 CELE MAI BUNE ASPIRATOARE CU APA

Aspirator cu Filtrare prin Apa Zelmer, 1500 W

Aspirator cu Filtrare prin Apa Zelmer

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest aspirator are un motor de 1500 W ce poate dezvolta o putere de aspiratie de 240 W, destul de puternic pentru dimensiunile sale, cantarind doar 6.6 kg. Ca si accesorii are incluse o perie standard, o perie mica si un accesoriu pentru spatii inguste.

Este proiectat pentru suprafete multiple, deci este ideal pentru majoritatea locuintelor, ridicandu-se la asteptarile utilizatorilor. Tipul de aspirare este atat uscat, clasic, cat si umed, pentru pete lichide.

Ce ne-a placut: Rezervorul de apa de 4 L ce se detaseaza foarte usor.

Aspirator cu Filtrare prin Apa Zelmer Aquos, 1600 W

Aspirator cu Filtrare prin Apa Zelmer Aquos, 1600 W

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aspirator cu o putere ceva mai mare a motorului, de 1600 W ce dezvolta o putere de aspiratie de 260 W. Este un aspirator foarte compact, cu o capacitate a rezervorului de apa de 4 L si datorita cablului de 6 m, va ofera o raza de actiune de 9 m, destul pentru majoritatea camerelor, fara a fi nevoie sa schimbati priza.

Are multe accesorii incluse, perie standard, mica, speciala si pentru tapiterie si accesoriu pentru spatii inguste. Are o greutate de 6.6 kg, deci nu va fi foarte dificil de transportat.

Ce ne-a placut: Motorul cu tehnologia ajustabila EcoPower.

Aspirator cu Spalare Zelmer, 1500W

Aspirator cu Spalare Zelmer

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest aspirator are un motor cu puterea de 1500W insa are capacitatea rezervorului de apa de 2.5L. Este un aparat ceva mai greu, de 8.5 kg, datorita motorului performant si a tehnologiei Twix, ce va ofera posibilitatea de utiliza atat filtrarea prin apa dar si aspirarea clasica cu sac.

Este potrivit pentru toate suprafetele, avand si o duza speciala pentru covoare, pe langa periile speciale, pentru parchet si cu turbina rotativa.

Ce ne-a placut: Peria Turbo Pet, speciala pentru aspirarea din covor a parului de animale.

Aspirator cu Filtrare prin Apa Daewoo, 1400 W

Aspirator cu Filtrare prin Apa Daewoo, 1400 W

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cei de la Daewoo au creat un aspirator cu o putere de 1400W si un rezervor de 4L. Acest model de deosebeste prin mai multe specificatii. In primul rand, selectia puterii se face prin comenzi digitale, nu cu rotita ca la majoritatea aspiratoarelor.

Are o functie de suflat, foarte eficienta si care ajuta mult in cazul in care se doreste eliminarea prafului de pe obiecte ce nu pot fi aspirate. Rezervorul se scoate si se introduce foarte usor. Greutatea totala este de 7.2 kg, desi ca dimensiune este cel mai mic dintre cele prezentate pana acum. Poate aspira cu usurinta majoritatea suprafetelor dintr-o locuinta.

Ce ne-a placut: Functia de aromatizare, ce va lasa un miros placut dupa aspirare.

Aspirator cu Filtrare prin Apa Rohnson, 1550W

Aspirator cu Filtrare prin Apa Rohnson, 1550W

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest aspirator reprezinta o varianta semiprofesionala, datorita capacitatii mari de aspirare intr-o singura sedinta. Are un rezervor cu o capacitate de 15L si beneficiaza de un motor de 1550W, destul de puternic.

Desi are o capacitate asa de mare, acesta cantareste doar 7kg, fiind usor de deplasat din camera in camera. Este destinat oricarei suprafete si oricarei murdarii, indiferent daca este uscata sau umeda.

Ce ne-a placut: Functia de filtrare ciclonica, foarte eficienta.

Aspiratorul cu apa are capacitatea de a aspira si lichide, deoarece depozitarea murdariei nu se face intr-un sac, ca la aspiratoarele conventionale, ci este amestecata cu apa pentru neutralizare si igienizare. Datorita acestui principiu de functionare, aspiratorul are si alte beneficii, fata de un aspirator conventional. Vine in ajutorul celor cu alergii la praf, deoarece nu exista nici o eliminare in exterior a prafului colectat, din momentul in care este aspirat, acesta fiind amestecat cu apa si depozitata intr-un recipient special.

Cu un astfel de aspirator veti reduce practic la jumatate timpul petrecut pentru aspirat casa, deoarece, chiar daca aveti si o portiune in care s-a varsat un lichid, acesta se poate aspira foarte usor, fara sa fie nevoie sa utilizati si mopul, sau sa stergeti printr-o alta metoda, astfel puteti aspira fara intreruperi si covoarele si parchetul, dar si gresia patata de suc din bucatarie.

Aspiratorul cu apa, reprezinta o tehnologie noua, superioara celei clasice, de aceea foarte multe companii au investit in dezvoltarea acestor produse, deci veti gasi o gama larga de produse disponibile pe piata, la diferite preturi.

Pentru a alege aspiratorul cu apa potrivit nevoilor si bugetului dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de urmatoarele specificatii:

Puterea de aspiratie – aspiratia unui aspirator, este data de puterea motorului cu care este dotat. Puterea de aspiratie reprezinta criteriul de departajare a performantelor diferitelor modele. O putere mai mare, reprezinta o aspirare cu mai multa usurinta, fiind perfecta si pentru murdarii mai incapatanate sau de volum mai mare. Performanta aceasta influenteaza cel mai mult si pretul.

Filtrarea – aceasta reprezinta un alt criteriu separator de performanta. Cele mai simple filtreaza aerul aspirat, plin de praf sau alergeni, si il amesteca direct in rezervorul cu apa, eliminand in exterior aerul filtrat, cu pana la 99% mai curat decat cel aspirat, eliminand microbii si microorganismele. Modelele mai avansate au un filtru aditional, uscat din panza si plastic, care este pozitionat inaintea filtrului cu apa. Aceste filtre de panza, trebuie schimbate regulat, in functie de gradul de utilizare.

Dimensiunea – aceasta este ceva mai mare fata de un aspirator conventional, mare parte din diferenta datorandu-se rezervorului de apa. Insa, cu cat acesta este mai mare, cu atat veti mari durata de aspirare a unei sesiuni.  Greutatea nu va fi o problema, deoarece aspiratorul se depoziteaza dupa ce aruncati apa utilizata.

Iti recomandam:

Back to top button