Electrocasnice

Cele mai bune Aspiratoare Fara Sac

Aspiratoarele fara sac sunt produse moderne, inovative, care va ajuta sa igienizati casa usor si sa o pastrati mereu curata.

Sunt putin diferite de cele clasice, insa indeplinesc acelasi scop. Diferenta este ca va ajuta sa economisiti banii pe care i-ati fi dat pe saci, folosesc filtre HEPA care sunt foarte importante pentru persoanele alergice la praf si care vor sa aiba mereu aer curat in casa si mai au cateva caracteristici despre care vom discuta in acest articol.

In minutele urmatoare, ne-am propus sa analizam cateva dintre cele mai bune aspiratoare fara sac care ies in evidenta prin prisma constructiei, design-ului, si functiilor pe care le detin.

TOP 5 CELE MAI BUNE ASPIRATOARE FARA SAC

Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720S, Multi-cyclonic, 2 l, Tub telescopic, 700 W, Putere variabila, Filtru HEPA

Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720S

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest aspirator fara sac de la Star-Light are putere de 700 W si face parte din clasa de curatare A pentru suprafete dure si C pentru covoare, mochete etc.

Lungimea cablului sau va permite dvs sa mergeti dintr-o camera in alta fara sa fie nevoie sa schimbati mereu priza, deoarece are lungime de 8 metri.

Are inclus filtrul HEPA, care va retine pana si cele mai mici particule de praf, cat si bacterii ce exista de obicei intr-o casa. Puterea poate fi reglata.

Ce ne-a placut: Va curata eficient pana si cele mai dure suprafete.

Aspirator fara sac Bosch 3A BGC05AAA2, 700W, 1.5 l, Filtru igienic PureAir, Perie parchet, Easy Clean

Aspirator fara sac Bosch 3A BGC05AAA2, 700W

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest aspirator de la Bosch asigura o curatare eficienta si rapida, in care praful va fi colectat in rezervorul de 1.5 litri. Nu va fi nevoie sa il goliti dupa fiecare aspirare prin casa, ceea ce va scuteste de un efort in plus.

Lungimea cablului este de 6 metri, asadar va permite sa aspirati fara sa fie nevoie sa schimbati mereu priza. Totodata, nivelul maxim de zgomot pe care il poate face este de 78 dB.

Mai trebuie sa precizam ca printre accesorii se numara peria pentru parchet si duza pentru tapiterii.

Ce ne-a placut: Filtrele se pot curata foarte usor cu un jet de apa si vor fi ca noi.

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3786, 750 W, 1.5 l, Filtru de inalta eficienta

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3786

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un aspirator performant, ce pastreaza un echilibru foarte bun intre consumul energetic, emisie de praf si aspirarea oricarui tip de suprafata.

Aspiratorul are un design ergonomic, astfel va fi usor de utilizat si de depozitat. Se poate adapta in functie de suprafata curatata si de tipul murdariei, astfel avand si un mod pentru animale, iar cu peria miniturbo poate curata si cele mai mici fire de par de animale.

Ar mai trebui spus ca datorita unui sistem revolutionar, aspiratorul lasa aerul din camera curat, fara bacterii si alergeni.

Ce ne-a placut: Orice tip de suprafata va fi curatata pana la ultimul punct de praf.

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3784EA, 750 W, 1.5 L

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3784EA

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aspiratorul de la Rowenta combina design-ul modern si ergonomic cu rezultatele eficiente si rapide pe care le are de fiecare data cand e folosit.

Face fata cu brio oricaror suprafete si este ideal pentru casele in care exista animale de companie. Peria Miniturbo va ajuta sa curatati parul animalelor care se afla pe parchet, gresie sau in covoare.

Filtrul este unul foarte performant, emisiile de praf sunt scazute datorita acestuia iar persoanele ce se stiu ca au alergii, acum vor fi in siguranta.  Cablul de alimentare are aproape 9 metri, iar rezervorul are capacitate de 1.5 litri.

Ce ne-a placut: Foloseste sistemul Mono-Cyclonic, care separa foarte bine aerul de praf.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9744/09, TriActive+, Eficienta energetica A+, Tub Telescopic

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC974409

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest produs are un rezervor destul de generos, de 2 litri, pe care nu va fi nevoie sa il goliti atat de des.

Capul de aspirare TriActive actioneaza in 3 directii si curata foarte bine suprafetele. Partea din fata aspira firimiturile si murdaria iar in lateral are 2 perii care vor curata eficient suprafetele din dreptul peretilor si mobilei.

Toti microbii si alergenii sunt tinuti in rezervorul inchis etans si fiti siguri ca acest aspirator va ajuta sa tineti sub control alergiile si microbii ce apar.Are totodata accesorii pentru a curata parul animalelor de companie, cat si pentru a face fata numeroaselor suprafete dintr-o casa.

Ce ne-a placut: Capul de aspirare TriActive este un accesoriu performant, ce poate aspira in 3 directii diferite.

Cum alegem un aspirator fara sac:

Putere: Puterea, in cazul aspiratoarelor fara sac, va putea fi redusa, medie sau mare. In functie de obiceiurile dvs de igienizare a casei/biroului veti putea alege si puterea potrivita a aspiratorului. Ideea este ca pentru uz mai des si pentru suprafete mai mari, aveti nevoie de un produs mai bun, cu putere mai mare. Aspiratoarele fara sac functioneaza putin diferit fata de produsele cu sac inclus. Diferenta dintre ele este data de forta centrifuga si principiul separarii ciclonice a prafului din aer.

O putere medie la aceste produse inseamna o valoare cuprinsa intre 1400-1800 W. Ce este peste 1800-2000 W reprezinta aspiratoare puternice. O functie utila ar fi ajustarea puterii, astfel incat dvs sa aveti mai mult control asupra intregului proces de aspirare.

Filtrare: Cel mai des intalnit filtru la aspiratoarele fara sac va fi HEPA. Se spune despre acesta ca retine microparticulele de praf, alergenii si microbii, fara sa ii elimine inapoi in aer. La aspiratoarele fara sac filtrarea este ceva mai complexa si poate fi: prin centrifugare, in momentul evacuarii aerului ori pentru protectia motorului. Daca aveti in familie persoane alergice la praf, de exemplu, a fost demonstrat de catre specialisti ca filtrul HEPA va ajuta sa scapati de acele alergii, deoarece mentine aerul curat.

Capacitate: Poate fi extinsa sau moderata. In cazul aspiratoarelor fara sac, praful si murdaria accumulate prin aspirare vor fi depozitate intr-un rezervor/ o cuva de plastic. La modele modele acestea chiar sunt transparente si putet vedea in timp real cum este aspirat praful. Capacitatea acestei cuve ar putea fi un criteriu care sa va ajute sa faceti diferenta intre un aspirator bun si unul foarte bun pentru nevoile dvs. Nu va fi nevoie sa mai cumparati saci. Modelele cu compresie, acumuleaza tot ce aspira si se formeaza in rezervor un bloc solid din reziduuri. Capacitatea rezervoarelor poate incepe de la 1 litru si poate ajunge chiar pana la 4 litri.

Mentenanta: Nu mai este nevoie de saci, insa este nevoie sa curatati periodic rezervorul si filtrele. E foarte important sa faceti asta cat mai des, pentru o buna functionare a aspiratorului. De obicei, rezervoarele sunt detasabile si se golesc usor dand la o parte capacul care mentine murdaria in interiorul acestora. Filtrele se curata usor, la un jet de apa, insa la o anumita perioada acestea trebuie schimbate de tot.

Functii: O prima functie necesara oricarui aspirator ar fi reglarea vitezei de functionare. Reglarea vitezei de aspirare reprezinta o functie de baza care nu ar trebui sa lipseasca.

In cazul aspiratoarelor fara sac o alta functie foarte buna ar putea fi cea de compresie a reziduurilor formand un bloc compact, ce nu permite eliminarea inapoi in aer a prafului.

Stocarea cablului de alimentare este utila atunci cand veti depozita produsul.

Accesorii: Aspiratoarele pot avea si accesorii incluse, care sa va usureze munca atunci cand trebuie sa aspirati diferite suprafete. Duzele (accesoriile) pot fi de diferite dimensiuni si forme, astfel incat sa le folositi pentru cat mai multe si diverse suprafete.

Iti recomandam:

Back to top button