PC & Periferice

Cele mai bune Calculatoare Stiintifice

Fie ca sunteti student ori lucrati mereu cu cifre si aveti nevoie de un calculator bun, care sa faca fata cerintelor dvs, veti gasi pe piata multe modele de calculatoare stiintifice, la preturi convenabile.

Un telefon sau calculatorul de pe laptop/PC nu o sa va ajute niciodata indeajuns, pentru ca nu vor fi atat de precise pe cat ati avea dvs nevoie, plus ca de multe ori, mai ales la examenele din facultate nu veti avea voie cu telefoane, asadar un calculator stiintific va fi tocmai bun.

Se numeste asa tocmai pentru ca dispune de multe functii, cat mai diverse si se remarca prin precizia rezultatelor.Este un instrument folosit de mult timp, inca de dinainte sa apara telefoanele sau laptopurile.

Va invitam sa cititi articolul nostru, in care veti gasi cele mai importante caracteristici pentru a alege calculatorul stiintific potrivit si totodata, va sugeram si cateva produse.

TOP 5 CELE MAI BUNE CALCULATOARE STIINTIFICE

Calculator Stiintific Joinus, Display Dublu

Calculator Stiintific Joinus, Display Dublu

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest calculator stiintific poate fi gasit pe piata  la un pret mai mult decat accesibil pentru cat este capabil sa faca.Functioneaza pe baza a 2 baterii incluse in pret.

Tastele din plastic nu se vor murdari atat de repede cum se intampla de obicei cu tastele din cauciuc.Este un calculator ce poate fi carat cu usurinta in ghiozdan sau in geanta, fiind un instrument indispensabil elevi, studenti si nu numai.

Are totodata nu mai putin de 240 de functii si carcasa de protectie, un design care il recomanda din mai toate punctele de vedere.

Ce ne-a placut: Indeplineste cerinta de a avea minimum 12 digiti.

Calculator Stiintific Texas Instruments SCIENTIFIC TI-30XA

Calculator Stiintific Texas Instruments SCIENTIFIC TI-30XA

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Texas este o companie care a scos pe piata unele dintre cele mai bune calculatoare stiintifice din ultimele 6 decenii.Afisajul este pe o linie, arata doar 10 digiti si este un produs ideal pentru matematica generala si stiinte.

Nu este un calculator complicat, ba chiar a fost creat pentru cei din ciclul gimnazial, cat si pentru liceeni.Asadar, ei vor avea la indemana numaidecat orice functie isi doresc si de care au nevoie, bineinteles, la scoala.

Ce ne-a placut: Este ideal pentru elevi si liceeni datorita ingeniozitatii si design-ului de care da dovada.

Calculator Stiintific Casio, 427 Functii, 12 Digit

Calculator Stiintific Casio, 427 Functii, 12 Digit

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Producatorii spun ca acest produs ar fi destinat elevilor si studentilor, insa noi consideram ca 417 functii ar putea ajuta pe oricine, fie ca sunteti elev sau inginer.Dispune de functii de la cele mai simple si comune pana la cele mai avansate.

Pe ecranul calculatorului veti vedea 12 digiti, pe o singura linie, usor de vizualizat.Daca ati uitat ceva sau doriti sa reveniti la un calcul anterior, puteti face asta fara nicio problema.

Mai trebuie precizat ca functioneaza pe baza unor baterii, dispune de carcasa de protectie realizata din plastic, iar din acelasi material sunt fabricate si butoanele.

Ce ne-a placut: Are nu mai putin de 400 functii foarte utile.

Calculator Stiintific Texas Instruments SCIENTIFIC TI-30XB MultiView

Calculator Stiintific Texas Instruments SCIENTIFIC TI-30XB MultiView

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cu ajutorul acestui calculator nu mai aveti nevoie de hartie si pix pentru a face calculele pentru ca intreg procesul de calcul, fie el si mai complicat, se simplifica cu acest calculator.

Este un produs ideal pentru calcule matematice elementare, dar si pentru clasele de stiinta.Pe ecran veti putea vizualiza 4 linii de calcule si astfel va va fi mult mai usor sa comparati rezultatele intre ele, sa modificati ceva sau sa stergeti.

Trebuie sa mai spunem ca calculatorul afiseaza pe ecran 16 digiti. Mai mult, tot ce ati vazut in manualele de matematice se poate face cu ajutorul acestui calculator. Spunem asta pentru ca beneficiaza de peste 300 de functii.

Ce ne-a placut: Afisajul este pe 4 linii, un afisaz impresionant de clar si citet.

Calculator Stiintific Casio FX-991EX, 552 Functii

Calculator Stiintific Casio FX-991EX, 552 Functii

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Noul calculator stiintific scos pe piata de Casio va ofera o viteza mult mai rapida de procesare, memoria lui s-a dublat si partea hardware a fost si ea imbunatatita.Pe acest calculator veti putea gasi foi de calcul, lucru pe care cu siguranta il veti intalni foarte rar la alte brand-uri.

Ecranul LCD are o rezolutie de 192 x 63 pixeli si beneficiaza de o vizibilitate sporita.Totodata, calculatorul dispune de peste 550 functii. Mai mult, el se alimenteaza pe baza luminii solare, lucru care protejeaza natura, in cazul in care sunteti un activist convins.

Ce ne-a placut: Are o rezolutie foarte buna a display-ului.

Cum alegem un calculator stiintific bun

Tipul: Comparativ cu un calculator conventional, un calculator stiintific este mult mai avansat si poate indeplini mai multe functii, mai complexe. Este genul de calculator care poate fi folosit in orice domeniu de activitate. Calculatoarele stiintifice pot fi gasite atat la liceeni, cat si la ingineri, contabili etc. Exista modele mult mai avansate care va ofera posibilitatea sa conectati calculatorul la un laptop sau PC printr-un port USB si sa impartasiti rezultatele obtinute cu alte persoane.

Alte modele pot avea un ecran LCD destul de mare, pe care veti putea vedea istoricul calculelor si asa veti putea reveni mult mai usor la ceva din urma in caz ca v-ati incurcat. De regula un astfel de calculator are aproximativ 350 de functii integrate, de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

Alimentarea: Este un aspect important, deoarece garanteaza autonomia aparatului. Pot fi aparate cu baterii,ori se pot incarca la lumina solara. Cele care functioneaza pe baza ambelor moduri de alimentare sunt si cele mai durabile produse, pentru ca atunci cand nu vor mai avea baterii, vor folosi lumina soarelui pt a functiona. Ulterior puteti schimba bateriile, in cazul in care lumina naturala nu mai este una favorabila.

Designul: Cel mai bine ar fi sa alegeti un produs de dimensiuni mai mici, pentru ca as ail veti putea cara cu dvs oriunde aveti nevoie si este mai practic. La capitolul aspect “comercial” materialele din care sunt realizate pot sa difere, de la plastic la aluminiu sau aliaje. Butoanele de regula sunt realizate din plastic sau din cauciuc, iar carcasa poate fi din piele, de exemplu, si astfel va proteja destul de bine constructia calculatorului.

Display: Despre display putem spune ca cu cat afiseaza mai multi digiti, cu atat mai bine! Un calculator stiintific bun trebuie sa afiseze minimum 12 digiti. Tineti cont, ca daca lucrati cu siruri colosale de numere, va fi nevoie de rezultate cat mai precise si usor de vizualizat.

Iti recomandam:

Back to top button