Altele

Cele mai bune Capsatoare Electrice

Un capsator electric are 2 mari avantaje: nu doar reduce timpul de lucru ci si reduce efortul depus de utilizator.

Daca nu ati avea un astfel de dispozitiv, probabil ar trebui sa bateti cuie sau sa capsati materiale manual si asta inseamna multa munca si e nevoie de forta mai multa.

Asadar, astazi ne-am hotarat sa analizam cateva dintre cele mai bune capsatoare electrice de pe piata si sa vedem ce beneficii va pot oferi.

TOP 5 CELE MAI BUNE CAPSATOARE ELECTRICE

Capsator Electric cu Cablu Skil Pentru Capse si Cuie, 20 Capse/Minut + 400 Capse si 100 Cuie

Capsator Electric cu Cablu Skil Pentru Capse si Cuie

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este o unealta multifunctionala, pentru care puteti folosi cuie, dar si capse. Design-ul sau este unul ergonomic, practic si confortabil pentru folosire indelungata. Cantareste doar un kilogram. Functioneaza pe baza de curent electric, cablul de alimentare avand lungime de 6 metri.

Acest produs va ajuta sa indepliniti diverse sarcini din casa, cat si din jurul ei. Puteti folosi capsatorul pentru lemn, piele si plastic.

Nivelul de zgomot este putin cam mare, de 95 dB. Totodata, puteti bloca butonul de actionare, pentru a nu porni accidental.

Ce ne-a placut: In pachet veti gasi bonus 400 capse si 100 cuie.

Capsator Electric Stanley STHT6-70414, Capse A 6-14mm J 12-15mm

Capsator Electric Stanley STHT6-70414, Capse A 6-14mm J 12-15mm

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un produs ieftin si eficient, care ar trebui sa existe in orice casa. Capsatorul Stanley este semi-profesional si functioneaza prin conectare la priza de 240 V. Poate lucra atat cu capse de dimensiuni 6-14 mm, cat si pe baza de cuie de 12-15 mm.

Il puteti folosi pentru suprafete din plastic sau lemn, carton etc. Este bun in orice gospodarie. Puteti regla manual puterea astfel incat sa o adaptati in functie de materialul pe care urmeaza sa il capsati.

Totodata, trebuie sa precizam ca prinderea este una ferma, aparatul fiind construit ergonomic si eficient din mai toate punctele de vedere.

Ce ne-a placut: Puterea aparatului poate fi ajustata usor.

Capsator Electric Bosch PTK 3,6 Li

Capsator Electric Bosch PTK 3,6 Li

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Asadar, am stabilit din start ca functioneaza pe baza de acumulatori, fiind un produs pe care il puteti folosi oriunde. Important este sa aveti acumulatorul incarcat. Foloseste baterii Li-Ion de calitate foarte buna.

Este mic, compact si usor de folosit, fiind unul dintre cele mai practice capsatoare de la Bosch. Veti avea un indicator de incarcare si veti stii mereu cat mai aveti pana sa reincarcati acumulatorul.

Este un capsator stil hobby ce poate capsa, cat si fixa capsele pentru materiale moi si chiar lemn nu foarte dur. Dispozitivul va arata si cate capse mai are.

Ce ne-a placut: Functioneaza cu acumulatori, fiind astfel un produs portabil.

Capsator Electric Novus J-105 EADHG

Capsator Electric Novus J-105 EADHG

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un capsator electric tip hobby, insa indiferent de acest aspect, isi face treaba bine pentru sarcinile de uz casnic mai mult. Functioneaza prin conectare la curent electric, avand un fir de aproximativ 3 metri.

Acesta functioneaza pe baza de cleme de tipul A, D, G si H, cat si pe baza de cuie de tip E. Are functie de siguranta, pentru a nu se declansa accidental, cat si functie de reglare a fortei de lovire.

Este totodata un aparat pe care il puteti folosi in mod special pentru lemn moale. Asta il face sa iasa in evidenta in aceasta categorie de pret.

Ce ne-a placut: Are inclusa si o functie de lovire.

Capsator Electric Bosch PTK 14 EDT, 30 RPM

Capsator Electric Bosch PTK 14 EDT, 30 RPM

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Printre cele mai bune capsatoare de la Bosch il putem incadra si pe acesta. De acum, treburile ce tin de bricolaj din casa si din jurul ei se vor simplifica cu ajutorul acestui capsator electric.

Este multifunctional si poate fi folosit pentru materiale precum cartonul, elemente de design, materiale pentru izolatii, lemn mai moale etc.

Frecventa este una moderata, aparatul inserand 30 de capse/minut. Design-ul este unul modern, ergonomic, cu maner SoftGrip confortabil, pentru a lucra usor si eficient. Puteti folosi cuie sau capse pentru acest capsator.

Ce ne-a placut: Functioneaza foarte bine cu materiale semi-dure, fiind un capsator semi-profesional.

Cum alegem un capsator electric de calitate:

Tipuri de alimentare: In functie de nevoile dvs. si de sarcinile pe care doriti sa le indepliniti cu ajutorul unui capsator electric, veti avea de ales intre 2 tipuri de alimentare: una pe curent electric, prin fir, si alta prin acumulator. Diferenta dintre cele 2 tipuri va putea fi remarcata la nivel de ergonomie si portabilitate a aparatelor.

Capsatorul cu acumulator este ideal pentru activitati casnice, nu foarte complexe si nici foarte dese. Puterea unui capsator cu acumulator nu este la fel de mare precum cea oferita de unul electric. Totusi, acest aparat are avantajele sale si aici amintim portabilitatea, mai ales. Nu veti depinde de un fir atunci cand vreti sa lucrati cat mai lejer cu aparatul. Aveti grija la materialele foarte dure, s-ar putea ca un capsator cu acumulator sa nu faca fata foarte bine. De preferat ar fi ca bateria sa fie de tip Li-Ion, pentru o rezistenta indelungata.

Capsatorul cu fir este destinat scopurilor profesionale. Daca munciti intr-un domeniu care implica capsarea materialelor, de la cele mai moi la cele mai dure, atunci un astfel de produs v-ar fi de mare ajutor. Intr-adevar, depindeti de un fir, insa acesta ajuta ca puterea sa fie una mai mare si aparatul sa fie mai puternic.

Putere: Puterea poate fi mica (produse hobby), medie ( semi-profesionale) sau mare (profesionale). Exista mai multe niveluri de putere, tocmai pentru ca dvs sa aveti de unde alege un produs potrivit pentru necesitatile pe care le aveti.

Un capsator cu putere mica va fi util pentru a capsa hartie, afise, carton, adica materiale usoare.De obicei, functioneaza cu baterii. Capsatoarele stil hobby si semi-profesionale sunt folosite pentru uz casnic si pentru activitati personale mai mult. Produsele  cu putere medie pot functiona atat cu acumulator, cat si la priza. Pentru asta aveti nevoie fie de o baterie de 3.6 V fie de o priza de 220 V. Capsatorul cu putere medie va ajuta sa capsati piele, textile, lemn moale etc.

Piesele cu curent electric vor fi, din start, cele mai puternice. Puterea lor poate depasi 1500 W. Pot fi folosite in constructii, in montarea mobilei, la acoperisuri etc.

Frecventa: Se refera la numarul de capse inserate pe minut. In functie de acest criteriu, produsele pot fi de viteza mica, medie sau mare. In functie de frecventa veti stii cat de repede va puteti duce la bun sfarsit treaba. Iar aceasta frecventa ar trebui sa difere si in functie de activitatile pe care urmeaza sa le faceti cu ajutorul capsatorului electric. Un capsator hobby va insera pana la 30 de capse/minut. Unul semi-profesional va insera aproximativ 60 de capse/minut. Este ideal pentru utilizare mai frecventa, pentru reparatii sau proiecte mai complexe. Ar veni o capsa/secunda, adica o viteza de lucru foarte buna.

Un produs profesional va insera pana la 100 capse/minut, fiind folosit cel mai des in constructii, deoarece are tiraj mare.

Consumabile: Functionarea poate fi conventionala sau multifunctionala in functie de consumabile. Daca aveti nevoie de un capsator pentru treburi casnice, de exemplu fixarea unei mochete sau a tapiteriei, atunci va fi nevoie de capse in forma de U. Prinderea cu aceste capse are o rezistenta moderata, iar pentru asta e nevoie de refacerea frecventa a stocului de capse.

In cazul lemnului, de exemplu cand montati mobila, capsatorul va trebui sa fie cu cuie, astfel el devine multifunctional si aveti posibilitatea sa il folositi si in scopuri profesionale.

Acest tip de capsare cu cuie este mult mai rezistent, dar si periculos, asadar va trebui sa acordati atentie sporita. Totodata, bine ar fi sa verificati cu atentie tipurile de cuie si capse pentru a fi compatibile cu capsatorul electric.

Tipuri capse: Capsele pot fi fine, de grosime medie sau robuste. In functie de complexitatea sarcinii, va creste si grosimea capselor. De exemplu, capsele pentru mobile vor avea lungime de aproximativ 19-50 mm si coroana de aproximativ 10.7 – 26.5mm. Cele mai rezistente produse sunt fabricate din otel inoxidabil.

Iti recomandam:

Back to top button