Casa & GradinaElectrocasnice

Cele mai bune Centrale Ariston

Ariston este specialistul mondial în produse de încălzire și apă caldă menajeră. Compania a fost lansata in anul 1930 si pana in prezent s-a remarcat prin produse de top accesibile. Ariston oferă soluții de vârf pentru a acoperi atât necesitățile de încălzire, cât și cele de apă caldă. De la centrale în condensare, încălzitoare de apă, la pompe de căldură şi sistemele hibrid de încălzire,

Ariston oferă o gamă completă de produse care pot fi personalizate pentru fiecare cerință, pe baza tehnologiilor inovatoare, asigurând un confort maxim și economie de energie. Gama largă de centrale termice de înaltă performanță Ariston, oferă un confort termic maxim cu o conservare maximă a energiei, datorită celor mai inovatoare tehnologii de încălzire. Acest lucru te ajută să te bucuri de o încălzire superioară, beneficiind de economii de energie și emisii scăzute de poluanți în mediul înconjurător.

Centralele termice care functioneaza cu gaz reprezinta cea mai buna solutie de incalzire a locuintelor, remarcandu-se, fata de centralele pe lemn sau carbuni, prin comoditate si eficienta. Nu este nevoie sa aprindeti focul, sau sa-l alimentati constant cu lemn sau carbuni, ceea ce va scuteste de multa munca si de expunerea la noxele nocive degajate de centralele pe carbuni.

Deasemenea, dumneavoastra detineti controtul absolut asupra temeperaturii. Cu ajutorul unui termostat de ambient, puteti seta temperatura dorita, cu o marja de 0.5 grade celsius, iar centrala va lucra pentru dumneavoastra pastrand exact aceeasi temperatura indiferent de temperatura din exterior. Pornirea sau oprirea centralei se face de obicei prin apasarea unui buton, atat de simplu este. Dimensiunile centralei pe gaz sunt mai reduse decat cele pe carbuni sau lemne, nu produce mizerie sau noxe, doar apa de condensare.

Va prezentam cateva din alegerile noastre, care speram sa va acopere nevoile dumneavoastra.

TOP 5 CELE MAI BUNE CENTRALE ARISTON

Pachet PROMO: Centrala Termica Murala in Condensare Ariston Cares Premium 24 EU, Gaz, Tiraj Fortat, 24 kW, Doua Schimbatoare de Caldura, Display Digital + Kit Evacuare Gaze Arse Ariston Pentru Centralele in Condensatie

Centrala Termica Murala in Condensare Ariston Cares Premium 24 EU

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Ariston Cares Premium este o centrala termica de 24 kW cu tiraj fortat, suficienta pentru o garsoniera sau un apartament mic. Debitul de apa calda este 9.4 l/minut.

Ce ne-a placut: Kitul de evacuare gaze arse inclus, display-ul digital si dimensiunile reduse, perfect pentru spatii mai mici.

Pachet PROMO: Centrala Murala in Condensare Ariston Genus One 35, 35 kw, Schimbator Primar Inox, Interfata cu Ecran Tactil + Kit Evacuare Gaze Arse Ariston Pentru Centralele in Condensatie

Centrala Murala in Condensare Ariston Genus One 35

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Ariston Genus One este o centrala in condensatie de 35 kw, ceea ce o face perfecta pentru un apartament mare sau o casa, incalzind o suprafata de pana la 180 m2. Aceasta poate folosi GN sau GPL, fara a avea nevoie de alte modificari.

Ce ne-a placut: Ecranul LED tactil, foarte usor de folosit ce ofera o infatisare Hi-Tech. Schimbatarul de caldura XtraTech de la Ariston, care imbunatateste fiabilitatea, performanta dar si durata de viata!

Pachet PROMO: Centrala Murala in Condensare Ariston Alteas One Net 24, 24 kw, Schimbator Primar Inox, Senzor de Camera Cube, Sonda Externa, Interfata cu Ecran Tactil + Kit Evacuare Gaze Arse Ariston Pentru Centralele in Condensatie

Centrala Murala in Condensare Ariston Alteas One Net 24

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Ariston Alteas One este o centrala in condensatie de 24 kW care poate incalzi o suprafata de 180 m2 si in acest pachet promo, kitul de evacuare gaze arse este inclus.

Debitul de apa menajera este deasemenea unul foarte bun 11 l/min la 35o si 15 l/min la 25o. Este dotat cu noua tehnologie XtraTech si atinge o eficienta de 94%.

Ce ne-a placut: Functiile Smart: auto, confort, autodiagnoza si functia Timer Programming pentru programarea incalzirii. Design-ul italian de lux se incadreaza perfect in orice incapere. Deasemenea, centrala poate fi controlata cu ajutorul telefonului.

Pachet promo: Centrala Murala in Condensare Ariston Clas One 24, 24 kw, Schimbator Primar inox, Panou Comanda + Kit Evacuare Gaze Arse Ariston Pentru Centralele in Condensatie

Centrala Murala in Condensare Ariston Clas One 24

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Ariston Clas One este o centrala cu caracteristici asemanatoare cu Alteas One insa nu are functiile Smart. Pretul este insa mai mic, ceea ce face din aceasta centrala termica una care inca detine cele mai noi tehnologii de la Ariston,  XtraTech cu o eficienta de 94%, dar la un pret mai avantajos.

Ce ne-a placut: Centrala are inclusa tehnologia  BusBridgeNet, ceea ce inseamna ca poate comunica cu alte produse Ariston, pentru optimizarea consumului. Kitul de evacuare al gazelor arse inclus!

Centrala Termica Murala in Condensare Ariston HS Premium 30 FF, Gaz, Tiraj Fortat, Pompa modulanta, Functie Anti-inghet

Centrala Termica Murala in Condensare Ariston HS Premium 30 FF

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Ariston HS Premium este o centrala termica in condensare cu tiraj fortat de 30.6 kW si un debit de apa calda menajera cuprins intre 11.6 si 13.2 l/min.

Ce ne-a placut: Randamentul de 104%, care face din aceasta centrala una dintre cele mai eficiente.

Pentru a va ajuta sa va alegeti centrala potrivita, deoarece nu este o investitie ieftina si se doreste a fi o alegere pe termen lung, trebuie sa porniti cautarile avand cateva aspecte in minte. Principalele criterii ar fi dimensiunea suprafetei ce trebuie incalzita, care este data de puterea calorica, exprimata in kW si debitul de apa calda.

Pentru un consum mediu de apa calda, apartament cu bucatarie si o baie, apa incalzita instant de catre centrala este suficienta. Pentru un consum mai mare, ar trebui sa achizitionati o centrala cu boiler in serpentina.  Acestea sunt cele mai importante aspecte dupa care trebuie sa va orientati alegerea. Pentru cele mai multe apartamente o centrala termina cu puterea termica intre 25 si 32 kW este suficienta pentru incalzire.

Centralele termice pe gaz se monteaza in casa, de aceea exista doua variante, pentru spatiul in care se va instala: cu montare pe perete sau cu picioare. Dumneavoastra decideti pozitia centralei in camera, aceste variante neinfluentand pretul.

Pentru arderea gazului, este nevoie de aer, oxigen. Dupa modul in care centrala isi procura oxigenul, centralele se impart in doua categorii: cu tiraj de aer natural sau fortat. Cele cu tiraj de aer natural necesita conditii speciale de instalare, consumand aerul din camera, este recomandata montarea intr-o incapere separata. Cele mai multe centrale, si recomandarea noastra, sunt centralele cu tiraj fortat.

In cazul centralelor pe caz este recomandata folosirea unor calorifere de otel, deoarece transferul de caldura se face mai repede si centrala va functiona mai putin timp pentru a ajunge la temperatura dorita.

Centralele termice de la Ariston reprezinta o solutie economica si eficienta pentru oricine are nevoie sa incalzeasca orice spatiu.

Iti recomandam:

Back to top button