Electrocasnice

Cele mai bune si Ieftine Cuptoare cu Microunde

Cuptoarele cu microunde au devenit aparate indispensabile ce sunt prezente in orice bucatarie. Daca pentru alegerea celui mai bun cuptor cu microunde, putem aplica un criteriu simplu, mai scump inseamna mai bun, atunci cand dorim sa achizitionam un cuptor cu un buget redus, trebuie sa fim ceva mai investigativi.

Desi majoritatea cuptoarelor cu microunde functioneaza dupa acelasi principiu, tensiunea inalta este convertita in valuri de energie electromagnetica, pretul variaza foarte mult in functie de calitatea materialelor, atentia la detaliile constructive, functiile specifice si aspectul.

Va prezentam in continuare cateva dintre alegerile noastre pentru cuptoare cu microunde economice.

TOP 5 CELE MAI BUNE CUPTOARE CU MICROUNDE

Cuptor cu Microunde HEINNER HMW-20MWH, 20 l, 700 W, Mecanic, Alb

Cuptor cu Microunde HEINNER HMW-20MWH, 20 l, 700 W, Mecanic, Alb

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest cuptor de la Heinner, are o putere de 700W, ceea ce se traduce si intr-un consum redus de energie. Capacitatea de 20 L este destul de mare, potrivita pentru majoritatea familiilor.

Timerul se poate seta si va opri automat cuptorul, dupa o perioada de pana la 30 minute, finalizare semnalizata acustic.

spectul este unul simplu, elegant, si avand doar 2 butoane, utilizarea lui este usoara si intuitiva.

Ce ne-a placut: Cele 6 trepte de putere, ce vor incalzi repede orice tip de mancare si functia de dezghetare, ce poate fi foarte utila.

Cuptor cu Microunde BBK 20MWS-707MS, 20 L, 700 W, Mecanic, Gri

Cuptor cu Microunde BBK 20MWS-707MS, 20 L, 700 W, Mecanic, Gri

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Va prezentam o alta varianta, cu un pret asemanator, produs de BBK. Are o capacitate de 20L si o putere de 700W. Sistemul de selectie al treptei de putere si al temporizatorului este unul mecanic, care s-a dovedit fiabil si rezistent.

Functia de dezghetare va va ajuta in cazul in care ati uitat sa dezghetati mancarea in prealabil. Temporizarea poate lua valori pana la 30 minute. Are 6 trepte de putere, pentru diferitele alimente ce trebuie incalzite.

Ce ne-a placut: Designul este unul modern, asemanator modelelor mai scumpe, avand si dimensiuni relativ mai mici, in special inaltimea.

Cuptor cu Microunde Hansa AMG17M70VH, 17 l, 700 W, Mecanic, Alb

Cuptor cu Microunde Hansa AMG17M70VH, 17 l, 700 W, Mecanic, Alb

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acesta este printre cele mai populare modele economice. Desi are o capacitate mai mica, de 17L, puterea a ramas la fel de 700W, fiind alegerea perfecta pentru cei ce nu incalzesc cantitati mari de mancare in acelasi timp. Dispune de 5 trepte de putere, pentru incalzirea corecta si eficienta a fiecarui tip de mancare.

Ce ne-a placut: Dimensiunile reduse si faptul ca este un cuptor robust, de o calitate superioara pretului!

Cuptor cu Microunde Hyundai HY 20MX77, 700W, 20 L, Alb

Cuptor cu Microunde Hyundai HY 20MX77, 700W, 20 L, Alb

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Hyundai este un brand mai cunoscut, dar au creat un model economic, de foarte buna calitate. Puterea este de 700W reglabile in 6 trepte.

Are un volum interior de 20L, suficient pentru majoritatea utilizatorilor.  Este prezenta si functia de dezghetare si la fel ca la celelalte modele, un timer ce se poate seta pana la 30 minute si un semnal sonor la terminarea timpului.

Ce ne-a placut: Calitatea produsului sustinuta si de o garantie de 3 ani!

Cuptor cu Microunde Daewoo KOR-6S20R , 20 l, 700 W, Mecanic, Rosu

Cuptor cu Microunde Daewoo KOR-6S20R , 20 l, 700 W, Mecanic, Rosu

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Am putea spune ca am lasat cel mai apreciat produs la urma. Daewoo nu mai are nevoie de nici o introducere, remarcandu-se pe piata cu produse ieftine si bune.

Are o putere de 700W impartita insa in 7 trepte. Volumul interior este de 20 L. Si acest produs are un timer ce se poate seta pana la 3 minute si o functie de dezghetare.

Ce ne-a placut: Dimensiunea interioara a farfuriei este de 28 cm, ce se potriveste chiar si cu farfuriile de dimensiuni mai mari, ceea ce permite incalzirea mai rapida, datorita suprafetei mai mari!

Cum putem alege un cuptor cu microunde ieftin si bun

Functiile – In primul rand, cine doreste un cuptor cu microunde ieftin, il va folosi doar pentru a incalzi rapid mancarea. Astfel puteti renunta la multe functii speciale cu care se pot dota cuptoarele: decongelare, programe speciale pentru diferite mancaruri, display led si multe altele. Toate aceste functii vor creste pretul semnificativ, dar din moment ce nu le veti utiliza, le puteti trece cu vederea.

Firma – De obicei, companiile cu renume in domeniu, tind sa puna pe piata produse de o calitate superioara, fapt ce este reflectat si in pretul ceva mai mare. Va sfatuim sa evitati marii producatori si sa va orientati catre firme mai mici, ce se axeaza pe produse mai accesibile.

Aspectul – Si aspectul poate influenta pretul. Se stie deja ca departamentele de design au devenit foarte importante in vanzarea unui produs. Un design modern, rafinat, implica o intreaga echipa si ofera unicitate modelului, de aceea si pretul este mai mare. Designul influenteaza si ce materiale vor fi utilizate, unele impunand materiale mai scumpe. Va sugeram sa optati pentru un design clasic, simplu si functional, fara sa puneti prea mult accent pe estetica.

Tinand cont de toate aceste criterii, care vor reduce pretul cuptorului, trebuie insa sa alegeti, totusi, un cuptor cu microunde potrivit pentru dumneavoastra. Principala modalitate de separare a cuptoarelor, in functie de necesitati, o reprezinta dimensiunea. Daca stiti ca veti incalzi mancare pentru o familie cu mai multi membri, va trebui sa alegeti un cuptor cu un volum interior mai mare.

Un alt aspect, il reprezinta dimensiunea exterioara, deoarece va trebui sa masurati locul unde veti amplasa cuptorul, pentru a nu avea surprize cand doriti sa-l instalati si veti constata ca este prea mare.

Iti recomandam:

Back to top button