Auto

Cele mai bune Leduri Auto

Condusul preventiv, in special cel pe timp de noapte, este strict legat de o vizibilitate sporita. Principalul criteriu pentru evitarea unui accident sau a unui obstacol, pe timp de noapte, este sa observi pericolul din timp. Dupa cum bine stim, nu toate drumurile sunt bine iluminate, astfel, singura modalitate de a vedea cat mai bine carosabilul, si eventualele primejdii, o reprezinta farurile masinii. Dar nu toate farurile sunt la contruite la fel, nu au aceeasi putere de iluminat din fabrica.

In prezent avem mai multe optiuni care ne permit sa cresctem gradul de iluminare al farurilor, chiar daca nu au fost construite din fabrica asa. Farurile LED auto, reprezinta o varianta excelenta pentru cei ce doresc sa aiba o vizibilitate mult mai buna in timpul condusului pe timp de noapte. Aceasta emit aceeasi lumina alba, rece ca si Xenonul, insa la un pret considerabil mai mic. Deasemenea, LED-urile (Light Emitting Diode), sunt si mai economice, cand este vorba despre consumul de curent, dar au si o durata de viata de pana la 10000 ore. Aceasta tranzitie, am facut-o probabil cu totii, cand ne-am inlocuit in casa vechile becuri cu incandescenta (acea culoare galbena, calda) cu becuri economice cu halogen sau LED-uri.

Avantajele financiare se vad mult mai usor in cazul firmelor sau fabricilor ce au un sistem de iluminat mai extins si au inlocuit becurile clasice cu incandescenta cu cele LED. In cazul LED-urilor auto, principalele avantaje sunt lumina mai puternica si durata de viata mai mare, fata de becurile clasice. Becurile LED vor inlocui becurile cu incandescenta, deoarece reprezinta si varianta mai ecologica, nu necesita incalzirea unui filament pentru a lumina si astfel nu se incalzesc excesiv, fiind mult mai sigure.

TOP 4 CELE MAI BUNE LEDURI AUTO

Set 2 LED-uri Auto H7 72w/8000 Lumeni 6500k S2

Set 2 LED-uri Auto H7 72w 8000 Lumeni 6500k S2

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest LED H7 are o putere de 36 W si un flux luminos de 4000 lm ceea ce inseamna de 2 ori mai multa lumina decat un bec cu halogen. Cablajul rezistent la temperaturi inalte si voltaje ridicate ii ofera o durata de viata de 30 000 ore, in unele cazuri asta reprezinta mai mult decat veti folosi masina respectiva.

Ce ne-a placut: Instalarea usoara plug&play si regulatorul de curent care previne defectiunea la variatii de curent. Desi LED-urile nu se incing aproape deloc, la nivelul conexiunii temperatura poate creste, de aceea ne-a placut ca acest bec este dotat cu ventilatoare pentru racire, pentru a scadea temperatura!

Led auto ALB 60W P21W / BA15S Canbus cu leduri CREE

Led auto ALB 60W P21W BA15S Canbus cu leduri CREE

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceste becuri sunt LED-uri auto auxiliare, folosite pentru marsarier, semnalizare sau proiectoare de ceata. Au o putere de 30 W si 900 lumeni ceea ce este suficient pentru a face o diferenta sesizabila fara de un bec cu halogen.

Ce ne-a placut: Tehnologia CAN BUS face ca aceste LED-uri sa fie acceptate fara erori in bord  de majoritatea masinilor!

Set 2 Becuri auto auxiliare cu LED Philips X-TremeUltinon W5W, 12V, 1W, 6000K

Set 2 Becuri auto auxiliare cu LED Philips X-TremeUltinon W5W, 12V, 1W, 6000K

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceste LED-uri de la Phillips sunt de o calitate/pret exceptionala insa mare atentie: acestea nu sunt nu pot fi montate pe pozitie, fiind exclusiv pentru uz Off-road sau pentru interior, cu alte cuvinte nu se poate obtine omologare RAR daca sunt montate pentru luminile de intalnire.

Ce ne-a placut: Calitatea si fiabilitatea marca Philips! Pretul este unul foarte mic, durata de viata a LED-urilor fiind de cele mai multe ori mai mare decat perioara de utilizare a masinii!

Set 2 LED-uri Auto HB4 (9006) 72W/7600 Lumeni 6500K C6

Set 2 LED-uri Auto HB4 9006 72W 7600 Lumeni 6500K C6

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

LED-urile de 36 W si 3800 lm va vor oferi o iluminare mult superioara fata de becurile clasice. Durata de viata de 30000 de ore vor face ca achizitionarea acestor LED-uri sa fie facuta doar o data.

Ce ne-a placut: Instalarea usoara plug&play si regulatorul de curent care previne defectiunea la variatii de curent. Desi LED-urile nu se incing aproape deloc, la nivelul conexiunii temperatura poate creste, de aceea ne-a placut ca acest bec este dotat cu ventilatoare pentru racire, pentru a scadea temperatura!

Becurile LED nu se pot instala direct, in locul becurilor vechi cu incandescenta. De aceea, primul pas pe care trebuie sa-l urmati este sa va asigurati ca masina dumneavoastra este compatibila cu instalarea unui sistem de iluminat LED. Unele masini, desi sunt compatibile cu tehnologia LED, au semnalat erori la instalarea altor becuri decat cele originale de pe masina.

Pentru masinile ce nu au deja un sistem de iluminat cu LED-uri, operatiunea de instalare a acestora, este una complexa si destul de costisitoare, deoarece trebuie schimbat intreg circuitul de iluminat.

LED-urile se pot instala pentru faruri cu ambele faze, proiectoare ceata, stopuri, sistem de semnalizare, lumina pentru numarul de înmatriculare, pozitii si marsarier. Becurile cu incandescenta au un flux luminos, masurat in lumeni (lm), mai mic pe fiecare watt decat cel al LED-urilor, deci va trebuie sa alegeti un LED care sa nu aiba un flux luminos mai mic decat al becurilor pe care le schimbati.

Iti recomandam:

Back to top button