Auto

Cele mai bune Aeroterme Auto

Toti cei ce doresc sa achizitioneze o aeroterma auto, o fac din 2 motive principale: din cauza defectarii sistemului de incalzire al masinii sau pentru cei ce doresc sa-si incalzeasca rapid masina pe timp de iarna, cand geamurile sunt inghetate iar motorul masinii se va incalzi mai greu.

In orice situatie v-ati afla si dumneavoastra, este important sa va interesati ce criterii de selectie trebuie sa urmariti cand doriti sa achizitionati o aeroterma auto. Va venim in sprijin pentru a reusi sa faceti cea mai rapida si mai buna alegere posibila dintre aerotermele auto disponibile in momentul de fata pe piata.

Pentru a va ajuta si mai mult in cercetarile dumneavoastra, am alcatuit o lista cu cele mai populare modele de aeroterme auto.

TOP 5 CELE MAI BUNE AEROTERME AUTO

Ventilator 12V 3 in 1, Aeroterma Cald/Rece si Lanterna LED 150W TORNADO 42017 CarCo

Ventilator 12V 3 in 1

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta aeroterma este alimentata de la bricheta masinii, la o tensiune de 12V. Puterea maxima dezvoltata este de 150W, suficient pentru o incalzire sau o dezghetare rapida.

Un avantaj il reprezinta lungimea cablului de alimentare de 2m, ceea ce inseamna ca se poate muta cu usurinta si pentru pasagerii din spate. Aeroterma are un maner pliabil, pe partea laterala, si se poate roti la 360 grade.

Ce ne-a placut: Aceasta aeroterma nu doar incalzeste ci si raceste si se poate utiliza ca o lanterna LED.

Aeroterma Auto 2-in-1, Rece sau Cald, Incalzire Rapida si Dezghetare Geamuri, 12V, Putere 150W

Aeroterma Auto 2-in-1

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta aeroterma este foarte compacta, cantarind doar 600 grame, dar foarte eficienta. Are o putere de 150W iar alimentarea la o tensiune de 12V se face de la bricheta masinii.

Lungimea cablului este suficienta pentru a putea fi montat atat in fata cat si in spate, avand 1.8m. Aceasta functioneaza in doua moduri si pe caldura si pe rece.

Ce ne-a placut: AElementele de incalzire sunt din PTC, ceea ce le face foarte eficiente, dar mai ales fiabile si cu o durata de functionare indelungata.

Ventilator 12V Aeroterma 2 in 1, 200W, Demister

Ventilator 12V aeroterma 2 in 1

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta aeroterma este foarte puternica, avand 200W, ceea ce se traduce intr-o incalzire foarte rapida.

Alimentarea se face de la bricheta masinii, printr-un cablu cu o lungime de 1.5m, lungimea minima recomandata pentru o aeroterma practica. Are doua setari, de incalzire sau de racire, ideala pentru toate sezoanele.

Ce ne-a placut: Puterea intr-un pachet foarte mic, de dimensiunea unui detector de radar!

Aeroterma Auto Mod Incalzire/Racire Ideal Pentru Masina

Aeroterma Auto Mod Incalzire

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aeroterma ce se alimenteaza de la bricheta masinii, la 12V cu o lungime a cablului de 1.75 m, suficient pentru a monta aeroterma oriunde in masina. Se poate utiliza si ca racitor si ca incalzitor, rapid datorita puterii de 150W.

Ce ne-a placut: Incalzeste habitaclul si dezgheata parbrizul in acelasi timp, datorita fantelor de ventilatie orizontale si verticale.

Ventilator Auto, Incarcare Solara, Pentru Geam

Ventilator Auto, Incarcare Solara, Pentru geam

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Va prezentam si o varianta de aeroterma ce foloseste ca sursa de alimentare energia solara. Este mai putin puternica fata de modelele precedente, din cauza tipului de alimentare, insa suficient pentru a incalzi masina dumneavoastra. Deoarece nu necesita nici un cablu, se poate monta oriunde si se poate utiliza nu doar in masina.

Ce ne-a placut: Alimentarea cu energie solara inseamna ca o puteti utiliza chiar daca nu aveti motorul pornit, sau daca nu este alimentata bricheta masinii.

Cum alegem o aeroterma de masina buna

Sursa de alimentare – este primul criteriu pe care trebuie sa-l aveti in vedere. Varianta pe care o recomandam este o aeroterma alimentata de la bateria masinii, la bricheta, deoarece este mai eficienta in a incalzi rapid habitaclul masinii, in comparatie cu o aeroterma cu acumulator. Si aceste aeroterme se gasesc in 2 variante de alimentare, la 12V, aplicabila pentru majoritatea masinilor personale si 24V pentru camioane sau masini mari. Unele aeroterme se pot alimenta si la reteaua nationala 220V, dar trebuie sa verificati daca aeroterma are in pachet un adaptor pentru masina.

Puterea si calitatea – Puterea aleasa trebuie sa tina cont de marimea autovehiculului, pentru autoturisme, berline sau SUV-uri de dimensiuni medii, nu aveti nevoie de o putere mai mare de 150 – 200W, ce va incalzi masina chiar si in zilele mai geroase. Calitatea consta in materialele exterioare folosite, dar cel mai important materialul rezistentelor utilizat. Pentru o utilizare continua mai indelungata si o durata de viata mai lunga, va recomandam rezistentele din ceramica.

Controlul aerotermei – cele mai multe aeroterme au posibilitatea reglarii puterii si a vitezei ventilatorului. Unele modele, mai performante si mai scumpe, se pot programa, pentru a putea fi utilizate si in absenta utilizatorului.

Dimensiunile – Este foarte important sa verificati dimensiunile aerotermei, deoarece aceasta va influenta locul in care o veti instala. Exista si modele ce se instaleaza sub scaune iar in cazul acestora trebuie sa va luati timpul necesar pentru a masura corect dimensiunea spatiului si a aerotermei. In cazul aetotermelor alimentate de la bricheta masinii, si lungimea cablului de alimentare este importanta, deoarece si aceasta va afecta locul in care o veti amplasa.

Iti recomandam:

Back to top button