Ingrijire Personala

Cele mai bune Lentile de Contact Colorate

Lentilele de contact colorate reprezinta un raspuns simplu si eficient la intrebarea: cum mi-ar sta cu alta culoare a ochilor? Acesta este principalul motiv pentru care cineva alege o lentila de contact colorata, din curiozitate. Daca in momentul de fata tehnologia ne permite sa ne schimbam culoarea ochilor de cate ori dorim, fara interventii chirurgicale sau alte tertipuri, atunci de ce sa nu profitam de ocazie?

Culoarea ochilor poate schimba complet aspectul chipului si multa lume alege aceasta solutie simpla deoarece o alta culoare i-ar avantaja mai mult, in contrast cu culoarea parului sau a tenului. Iar pentru pasionatii de moda, lentilele de contact colorate devin un accesoriu indispensabil, culoarea ochilor fiind o extensie a unui machiaj profesional.

Lentilele de contact colorate se folosesc insa si in scopuri mai practice, unul dintre ele ar fi in teatru sau cinematografie. Poate rolul este perfect pentru tine insa personajul are ochii verzi si tu caprui. O pereche de lentile de contact colorate sunt rezolvarea la indemana.

Colorarea irisului a devenit in prezent la fel de usoara ca vopsirea parului si oricine poate incerca aceasta schimbare, doar din curiozitate, deoarece dupa scoaterea lentilelor totul revine la normal si nu exista absolut nici un efect negativ ulterior.

Ca si nuantele in care sunt disponibile, nu toate lentilele de contact colorate sunt la fel. Trebuie sa tinem cont de anumite specificatii cand ne cautam o pereche de lentile, pentru proba sau pentru un eveniment.

TOP 5 CELE MAI BUNE LENTILE DE CONTACT COLORATE

Lentile de contact colorate cu dioptrie -0.50

Lentile de contact colorate cu dioptrie

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Lentilele de contact colorate de la Bausch&Lomb vin intr-o gama variata de dioptrii, trebuie sa alegeti dioptriile pe care le folositi dumneavoastra si nu sunt recomandate celor ce nu folosesc ochelari sau lentile de contact sau nu au afectiuni ale vederii.

Pachetul contine o pereche de lentile ca nuanteaza culoarea irisului, deasemenea disponibile in diverse nuante. Trebuie selectata nuanta care sa evidentieze culoarea naturala a ochilor purtatorului.

Ce ne-a placut: Materialul rezistent la depunerile proteice din care este construita lentila si culoarea rezultata, greu de deosebit de o culoare naturala a irisului!

Lentila de contact Expression Colors, Dark Blue, dioptrie -2.25

Lentila de contact Expression Colors, Dark Blue, dioptrie

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

?X-Search-Id=0e5ef8a0010b48a7b400&X-Product-Id=35985796&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Aceasta lentila este una cu dioptrie de utilizare lunara. Ofera o culoare naturala irisului. Acest produs se evidentiaza prin confort, usurinta folosirii si raportul calitate-pret excelent. Materialul din care este facut este Silicon-hidrogel

Ce ne-a placut: Faptul ca in pachet avem o singura lentila. Fiind lentile cu dioptrii, cele mai multe persoane nu au aceeasi dioptrie la ambii ochi, deci ne place ca nu suntem obligati sa cumparam doua seturi diferite!

Lentile de contact colorate fara dioptrie, Bausch&Lomb

Lentile de contact colorate fara dioptrie, Bausch&Lomb

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceste lentile de la Bausch&Lomb sunt fara dioptrie si de unica folosinta, intre 12 si 24 ore de folosire. Materialul din care sunt facute este hidrogel si au un continut de apa de 38.6%.

Ce ne-a placut: Aspectul natural al ochilor si pretul destul de bun, fiind vorba de lentile fara dioptrie, deci se pot folosi ambele lentile din set!

Lentile de Contact, 1 Luna, Saphire Blue, Albastre

Lentile de Contact, 1 Luna, Saphire Blue, Albastre

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceste lentile fara dioptrii de la Mesmereyes Beauty sunt alegerea perfecta pentru cineva care incearca pentru prima data astfel de lentile de contact colorate. Se pot purta pana la o luna si se recomanda folosirea unei solutii de dezinfectare dupa fiecare purtare.

Ce ne-a placut: Pretul excelent, printre cele mai bune de pe piata si faptul ca primesti si o cutie de depozitare a lentilelor de contact!

Lentile de contact Freshlook Colors, Misty Gray, fara dioptrie

Lentile de contact Freshlook Colors, Misty Gray, fara dioptrie

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Lentilele Freslook Colors sunt de o calitate superioara si pot fi purtate de pana la 30 ori pe o perioada de 3 luni. Au un continut de apa de 55% si sunt fabricate din silicon-hidrogel.

Ce ne-a placut: Faptul ca pot fi purtate pana la 3 luni fiind o investitie foarte buna considerand perioada indelungata de folosire.

Lentilele se impart in 3 categorii principale:

– Cu sau fara dioptrii: există lentile colorate cu dioptrii și fără dioptrii

– Efectul asupra culorii irisului: există lentile opace și lentile care doar îți nuanțează culoarea naturală pentru mai multă profunzime

– Durata de purtare: poți alege între lentile de unică folosință sau lentile cu port zilnic, care se dezinfectează după fiecare purtare și se înlocuiesc lunar

Pentru cine poarta deja ochelari de vedere sau lentile de contact, prima alegere trebuie facuta in functie de dioptriile specifice. Pentru cine nu are probleme de vedere alegerea corecta sunt lentilele de contact fara dioptrii.

Efectul asupra culorii irisului inseamna ca acestea iti pot schimba complet culoarea irisului, fiind opace in culoarea pe care ati ales-o, sau pot nuanta culoarea irisului posesorului, dar in cazul acesta rezultate pot varia destul de mult. Se poate intampla ca nuanta la care doriti sa ajungeti nu fie cea pe care o doriti datorita influentei culorii ochilor pe care o aveti natural. Pentru un efect de impact, se recomanda lentilele opace, daca se doreste schimbarea radicala a culorii, din albastru deschis in negri, de exemplu.

Deasemenea lentilele se pot purta o singura data, dupa care se vor arunca, sau pentru o durata mai lunga, de pana la o luna. In al doilea caz ele trebuie tratate ca niste lentile de contact obisnuite si este necesara dezinfectarea zilnica.

Pe langa aceste lentile exista si lentilele cu efect teatral  theatrical contact lenses. Pe aceste lentile sigur le-ati observat in filmele de groaza sau in cadrul costumatiilor de Halloween. Sunt acele lentile de contact colorate care imita irisul unor animale, zombii, extraterestri. Acestea sunt de cele mai multe ori de unica folosinta si se pot gasi cu sau fara dioptrii.

Un aspect foarte important de retinut este, in cazul alegerii lentilelor de contact colorate de folosinta lunara, cumpararea si a solutiilor de dezinfectat. Lentilele vin in contact direct cu irisul si nu pot fi igienizate doar cu apa, trebuie dezinfectate cu solutii speciale zilnic dupa fiecare utilizare (12 cel mult 24 ore).

Iti recomandam:

Back to top button