Altele

Cele mai bune Masini de Brodat

O masina de brodat este o investitie pe care trebuie sa o faceti cand sunteti foarte bine informati. Din fericire, exista suficiente informatii pe Internet, cat si produse din care sa va alegeti exact ce aveti nevoie si ce vi se potriveste.

In acest articol explicam cateva criterii importante in functie de care sa faceti o alegere si va prezentam 5 produse de calitate, care vi s-ar putea potrivi.

Trebuie precizat ca desi sunt multe masini de brodat care intalnesc standardele minime de functionare, putine sunt cele care pot sa ofere o productivitate sporita in regim profesional.

TOP 5 CELE MAI BUNE MASINI DE BRODAT

Masina de Brodat Computerizata Brother Innov-is M240ED

Masina de Brodat Computerizata Brother Innov-is M240ED

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este o masina de brodat complexa, destinata persoanelor cu experinta vasta in acest domeniu. Masina poate fi folosita atat acasa, cat si intr-un mic atelier de croitorie. Dispune de 125 de modele de broderie, dintre care 45 sunt Disney, speciale pentru copii, 7 fonturi diferite pentru monograme si 16 tipuri de texturi.

Aveti un ecran LCD unde veti putea vedea ce setari faceti si ce se intampla cu masina in timpul procesului de lucru.

Si la capitolul functii sta foarte bine. Are sistem automat de taiat ata, tensionare reglabila a firului, poate citi stick-uri de memorie pentru mai multe modele de broderie etc.

Ce ne-a placut: Zona de lucru este iluminata cu un LED, pentru ca dvs sa puteti vedea mai bine ce brodati.

Masina de Brodat Computerizata Brother Innov-is 800E

Masina de Brodat Computerizata Brother Innov-is 800E

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un model performant de masina de brodat, pe care cu siguranta il veti intalni in atelierele de broderie sau croitorie. Viteza sa este una mare, asigura 850 de impunsaturi pe minut, ceea ce inseamna ca lucreaza rapid.

Poate fi conectata la laptop si sa incarcati pe ea modele noi, ori sa le prelucrati pe cele deja existente.Acopera o suprafata mare de 16 x 26 cm iar design-urile sunt diferite ca motive, pot fi florale, geometrice, cu desene animate etc.

In pachet veti regasi si un manual de montare, demontare si intretinere a masinii de brodat, care cu siguranta va va fi de folos.

Ce ne-a placut: Are 138 de programe presetate si pe langa acestea, puteti incarca si altele noi daca dispuneti de un stick de memorie.

Masina de Brodata Janome 500E

Masina de Brodata Janome 500E

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Masina de brodat Janome poate fi folosita atat acasa, cat si intr-un mic atelier de croitorie, in care sa realizati produse cat mai diversificate.In principiu, singura dvs mare grija ar fi sa schimbati atat, iar mai apoi masina se va ocupa de tot.

Puteti doar sa o supravegheati. Dispune de 160 de modele, 6 fonturi pentru monograme si realizeaza cate 860 de impunsaturi pe minut, asta inseamna ca este si foarte rapid si eficienta.

Este un produs complex ca functii, insa daca veti analiza produsul, va veti da seama daca functiile pe care le are si accesoriile sunt indeajuns de bune sau de multe pentru nevoile dvs.

Ce ne-a placut: Este un model total computerizat, astfel incat odata schimbata ata, dvs nu veti mai contribui cu mare lucru la realizarea broderiei.

Masina de Brodat Profesionala Ricoma EM 1010

Masina de Brodat Profesionala Ricoma EM 1010

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Viteza sa este una foarte mare de 1000 impunsaturi pe minut si odata pornita, ea va lucra fara sa fie nevoie sa o supravegheati permanent.

Poate fi conectata la un laptop prin wireless si sa transferati modele noi de broderii. Ecranul LCD este cu touchscreen si prin intermediul lui puteti controla intreaga masinarie.

Nu consuma mult curent si nici nu este zgomotoasa. Este ideala pentru momentele in care doriti sa lucrati in liniste.  Vine deja asamblata si are accesorii incluse, cu scopul de a va scuti de efort in plus.

Ce ne-a placut: Poate fi folosita pentru orice tip de material, de la cele mai fine, pana la cele dure precum pielea sau cartonul.

Masina de Brodat Computerizata Brother PR1050X

Masina de Brodat Computerizata Brother PR1050X

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Dispune de 699 de modele de broderie instalate deja pe masina, dar asta nu va opreste sa mai adaugati cateva, pentru ca masina este computerizata.

Ofera 1000 de impunsaturi pe minut, deci este si rapida, astfel nu veti pierde mult timp pe un singur produs.

Panoul de comanda este digital, touchscreen, usor de controlat si intuitiv. Cu ajutorul functiei My Design veti puteti crea chiar propriul design.

Ce ne-a placut: Este un model semi-industrial, ce ofera oportunitati nelimitate de a crea modele de broderie.

Cum alegem o masina de brodat:

Tipuri: Vom incepe sistematic, pentru ca exista mai multe categorii si subcategorii de masini de brodat. Intr-o prima faza, putem imparti masinile de brodat in 2 categorii: masina 2 in 1 sau masina specializata.

Indiferent ca produsul este de uz casnic sau profesional, el poate face mult mai multe lucruri decat sa brodeze. In aceasta categorie intra masinile de tip 2 in 1, adica si brodeaza, dar si coase. Un astfel de produs va permite sa va largiti aria de activitati si sa realizati hainute cap-coada, fara sa fie nevoie de un aparat separat de cusut. Este un model recomandat pentru incepatori.

Masinile specializate functioneaza strict pe procesul de brodare. Sunt destinate unei folosiri intensive, cum se intampla de exemplu intr-o croitorie sau daca lucrati dvs de acasa si aveti comenzi multe. Fiind creata doar pentru brodat, procesul va fi unul foarte eficient si veti avea rezultate foarte bune la final. Sunt mult mai complexe decat modelele 2 in 1, puteti chiar sa optati pentru varianta digitalizata si sa lucrati cu design-uri de pe Internet. Tehnologia lor este mult mai avansata, tocmai de aceea ar trebui folosita de persoane ce au deja experienta la brodat.

Utilitate: Trecem la un alt tip de diferentiere intre modele si anume in functie de utilitate. Acestea pot fi de tip casnic, semi-profesional sau industrial.

Probabil v-ati dat seama din denumiri pentru ce sunt ele folosite.  Variantele casnice sunt utilizate mai mult ca hobby. Aceste masini sunt computerizate, folosesc patternuri digitale si va ofera posibilitatea sa setati de la 30-50 de modele de broderie pe care masina de brodat sa le poata realiza.

Daca vorbim de o croitorie sau de o firma mica, atunci ne gandim la masinile de brodat semi-profesionale. Probabil volumul de munca nu va fi unul extrem de mare in acest caz. Gama de modele este extinsa la 150-200 de patternuri.

Urmeaza masinile de brodat industriale. Daca va ganditi sa va faceti o firma specializata pe broderii, de exemplu pentru iile romanesti, ati putea achizitiona un astfel de produs, care sa poata lucra in regim industrial. Asta inseamna un volum mult mai ridicat de produse finite, brodate.

Nivelul de lucru: Depinde foarte mult ce experienta are persoana care va manevra masina de brodat. Impartim masinile de brodat in cele de tip hobby, intermediar si avansat.

Tineti cont de experienta pe care o aveti dvs. sau angajatii dvs. plus ca va conta mult complexitatea design-urilor si a tiparelor.

Pentru incepatori ar fi de preferat un model cu 30-50 de broderii pre-programate, cu 3-5 fonturi diferite pentru a realiza monograme, iar dimensiunile premise sa fie cam de 13 x 13 cm/model. V-ar ajuta foarte mult si un panou cu afisaj digital din care sa faceti setarile.

Cifrele cresc si ajungem la intermediari, pentru care 50-100 pre-programe sunt destule. Fonturi sa fie in numar de cel putin 8, cresc si dimensiunile la 15 x 20 cm, iar afisajul LED este extrem de important si aici.

O masina de brodat pentru avansati are peste 100 de pre-programe, peste 12 fonturi pentru monograme, iar dimensiunile cresc pana la 31 cm.

Functii: Exista cateva functii cruciale care va usureaza munca. Printre acestea se numara: viteze reglabile, reglarea tensionarii firului de ata, mecanism pentru inserarea rapida a bobinei, rotirea modelului brodat etc.

Accesorii: Printre accesorii regasim acele, bobinele, gherghief, cleme de stabilizare bobine, picioruse pentru monograme etc.

Iti recomandam:

Back to top button