Altele

Cele mai bune Microfoane Spion

Suntem in perioada in care aproape orice este posibil si chiar daca nu s-a inventat inca, facem tot posibilul ca acel lucru sa prinda viata.Cu ajutorul microfoanelor spion toate conversatiile vor fi ascultate si inregistrate, la fel cum imaginile pot prinde viata si se pot transforma in videoclipuri.

Printre cele mai performante gadgeturi de pe piata noastra se numara si microfoanele spion, care in timp au evoluat ca tehnologie si au devenit din ce in ce mai inteligente si…mai greu de depistat.

Va oferim si noi informatii suplimentare despre aceste produse si totodata, cateva sugestii de microfoane spion.

TOP 5 CELE MAI BUNE MICROFOANE SPION

Microfon Spion cu Localizator GPS Real, Autonomie Mare, Monitorizare Online TK102

Microfon Spion cu Localizator GPS Real, Autonomie Mare, Monitorizare Online TK102

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un produs tocmai bun pt a fi folosit in masina dvs, deoarece in cazul in care ar putea fi furata sau sparta, dvs veti stii instant unde este si totodata veti putea asculta conversatiile hotilor.

Are o raza de actiune de aproximativ 10 metri si sunteti avertizat cand iese din perimetrul prestabilit. De asemenea, are un magnet si se poate fixa intr-un loc cat mai ferit de privirile celorlalti.

Aparatul are o functionare pe baza de cartela SIM, care nu necesita parola si in functie de mesajele pe care le veti trimite dvs, el va va raspunde la comenzi.

Ce ne-a placut: Este un produs 2 in 1, adica are localizator GPS dar si microfon spion.

Microfon Spion iUni N10, GSM, Activare Vocala

Microfon Spion iUni N10, GSM, Activare Vocala

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest produs oferit de cei de la iUni are un raport calitate-pret foarte bun si daca il veti achizitiona, probabil va veti afla si dvs printre clientii multumiti. Raza sa de actiune este de 10 metri, insa destul de mult pentru o camera, un birou, o baie etc.

Dispozitivul porneste in momentul in care sesizeaza zgomote in incapere, peste 45 dB, iar in acel moment veti fi apelat automat pe telefonul dvs si puteti asculta conversatiile.

Activ, poate sta 60-90 minute, iar in stand-by pana la 2 zile iar design-ul este unul simplu, dispozitivul poate fi usor de camuflat, este micut si nu face absolut niciun zgomot.

Ce ne-a placut: Functioneaza pe baza unei cartele mobile, fara parola.

Microfon Spion MediaTek de Ascultare in Timp Real si Localizare LBS Traker – LBS si Microfon

Microfon Spion MediaTek de Ascultare in Timp Real si Localizare LBS Traker - LBS si Microfon

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Vorbim deja de un microfon spion performant si spunem asta tocmai pentru ca datorita caracteristicilor sale, se claseaza printre cele mai bune astfel de produse de pe piata.

Sunetele transmise pe o raza de 10 metri vor fi clare, fara alte zgomote nedorite, iar dvs veti putea asculta conversatia fara sa va chinuiti prea mult sa intelegeti ce vorbesc ceilalti.

In stand-by rezista pana o saptamana, iar activ pana la 72 de ore, ceea ce inseamna ca cu el puteti monitoriza bona, angajatii, copiii, masina etc. Functioneaza pe baza de cartela SIM, iar procesul este similar cu al celorlalte microfoane expuse anterior.

Ce ne-a placut: Nu numai ca Se activeaza in momentul in care detecteaza zgomote prin incapere dar odata pornit, poate fi activ pana la 72 de ore.

Pix Spion Camera 1080 HD si Microfon, Inregistrare Audio Video, Foto, Aparat Spion cu Camera Ascunsa

Pix Spion Camera 1080 HD si Microfon, Inregistrare Audio Video, Foto, Aparat Spion cu Camera Ascunsa

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Frumusetea acestui produs este ca devine multifunctional datorita functiilor sale foto, video, audio etc.Cu ajutorul acestui pix nu numai ca veti putea asculta tot ce se intampla intr-o incapere, printr-o simpla apasare de buton, ci veti putea sa si vedeti cine este acolo.

Memoria suportata de acest pix este de maximum 32 GB. De obicei functioneaza activ in jur de o ora, insa cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet veti sti cum trebuie folosit acest produs astfel incat sa obtineti maximul posibil din ceea ce ofera.

Ce ne-a placut: Include o minicamera video de o calitate remarcabila.

Microfon Spion Profesional Smartech cu Activare Vocala Mascat in Priza de Perete

Microfon Spion Profesional Smartech cu Activare Vocala Mascat in Priza de Perete

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Dupa cum am zis, aveti nevoie doar de o cartela SIM pe care o veti introduce in spatele prizei, care de altfel este complet functionala si tocmai asta este frumusetea camuflajului.

In momentul in care veti apela numarul de pe cardula bagata in priza, veti putea asculta orice conversatie.La fel cum si dvs veti fi sunat daca microfonul spion detecteaza zgomote in camera. De asemenea, el poate fi controlat prin SMS-uri.

Ce ne-a placut: Functioneaza normal pe baza de cartela SIM pana la 40m patrati.

Cum alegem un microfon spion de calitate:

Tehnologie: Exista doua tipuri de microfoane spion si anume: cele care intercepteaza local si cele care intercepteaza de la distanta. Daca totul se intampla local, intr-un spatiu bine stabilit si stiti ca puteti asculta o conversatie care va avea loc acolo, puteti alege un produs din primul tip. Conditia este ca cei ascultati sa poarte conversatia in apropierea microfonului, pentru ca de exemplu, daca vor iesi din camera unde se afla dispozitivul, atunci nu-I veti mai putea auzi.

Un dezavantaj al acestor aparaturi este ca pot fi depistate destul de usor. In schimb, daca doriti sa fiti la un nivel superior si sa fie totul “pe ascuns”, atunci veti avea nevoie de o ministatie sau un kit format din casti si antena de receptie. In acest caz, totul tine de antena de receptie, deoarece microfonul va fi la dvs. In acest caz raza de actiune va juca un rol important, dar despre asta vom vorbi ceva mai tarziu.

Functii: Pe piata veti gasi diverse optiuni de astfel de produse dintre care puteti alege varianta cea mai potrivita pt nevoile dvs. Un microfon spion poate inregistra, se poate cupla la un telefon si poate chiar sa si filmeze.

In cazul in care doriti sa aveti o evidenta a conversatiilor, puteti apela la un reportofon spion, deoarece poate lua forma unor obiecte normale, uzuale, de exemplu pix. Insa un reportofon nu va intercepta o conversatie de la distanta, ci ba trebui sa fiti destul de aproape de cei ce discuta.

Microfonul spion tip wireless este poate printre cele mai inteligente aparitii  in acest domeniu, pentru ca doar cu un simplu apel pe un telefon in care exista un astfel de microfon, veti putea asculta o conversatie intreaga. Microfonul detecteaza zgomot in incaperea respectiva si atunci trimite un apel catre telefonul dvs. Se seteaza un anumit numar de decibeli, cam 40 pt o conversatie normala si in momentul in care microfonul resimte acesti decibeli, dvs veti fi anuntati.

La fel de simplu este sa preluati imagini, printr-o apasare de buton a unui obiect comun, dupa cum am zis, un pix, de exemplu. Preluati atat voce, cat si video.

Raza de actiune si autonomia: Sunt doua aspecte foarte importante si decisive in ceea ce priveste eficienta unui microfon spion. Daca microfonul va fi fixat intr-un anumit loc, raza de actiune pe care ar trebui sa o aiba trebuie sa fie de cel putin 10 m. Daca este un microfon cu antena de amplificare, ar trebuie sa aiba raza de actiune cuprinsa intre 50-100 m, astfel incat sa puteti intelege ce se discuta.

Un microfon spion ar trebui sa va ofere cel putin o ora de conversatie si aici ne referim de fapt la autonomia pe care o are in stare activa, iar in stand by sa ajunga pana la 24 ore.

Iti recomandam:

Back to top button