Hobby

Cele mai bune Orgi Electronice

Orga electronica a aparut nu de mult timp si se bucura intotdeauna de apreciere din partea muzicantilor.

Merita incercata macar o data si veti vedea cat de fiabila este si cat de bine poate reproduce sunete ale mai multor instrumente. Ofera posibilitati diverse de explorare a muzicii, atat incepatorilor, cat si profesionistilor.

Daca nu v-am convins deja, va invitam sa cititi articolul nostru si cu siguranta veti afla lucruri noi si interesante despre orga electronica.

TOP 5 CELE MAI BUNE ORGI ELECTRONICE

Orga Electronica Cu 61 De Clape, 100 De Ritmuri, 100 De Tonuri, 10 Melodii Demo

Orga Electronica Cu 61 De Clape, 100 De Ritmuri, 100 De Tonuri, 10 Melodii Demo

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Pentru incepatorii care cauta orgi electronice la preturi bune, aceasta este o varianta ideala. Puteti face primii pasi in muzica cu ajutorul ei, pentru ca va pune la dispozitie 61 de clape, melodii demo, cat si o multime de ritmuri si tonuri pe care sa le explorati.

Le puteti folosi pentru a interpreta diferite partituri, cat si pentru a va imbunatati ritmul.

In pachet veti gasi un adaptor, un microfon si un suport pentru partituri. Este un tip de claviatura usoara,ce poate fi adaptata usor nevoilor si preferintelor dvs.

Ce ne-a placut: Ofera 10 melodii stil demo.

Orga Electronica 61 de Clape Luminate Led MK-2108, Functii Invatare, Redare USB si Jack, Inregistrare

Orga Electronica 61 de Clape Luminate Led MK-2108, Functii Invatare, Redare USB si Jack, Inregistrare

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este o orga cu claviatura usoara si semi-grea, ce poate fi folosita de la cele mai simple task-uri pentru incepatori si pana la a compune melodii de catre profesionisti.

Are 61 de clape iluminate si in ceea ce priveste polifonia, reda 16 note simultan. Va puneti inregistra in timp ce cantata si mai apoi sa ascultati prin intermediul boxelor integrate, ce ati realizat.

Are 5 octave, peste 255 de timbre, ritmuri, 50 melodii demonstrative, adica puteti reproduse foarte multe sunete a altor instrumente.

Puteti conecta telefonul, laptopul sau castile la orga pentru a reda melodii. Controlul se face din butoane si din ecranul LCD.

Ce ne-a placut: Are inclusa o functie de invatare cu 3 lectii.

Orga Electronica cu 61 de Clape USB MP3 si Radio FM MQ-001UF

Orga Electronica cu 61 de Clape USB MP3 si Radio FM MQ-001UF

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Orga are 61 de clape care raspund foarte rapid la atingere, polifonie de 4 sunete, 10 melodii demonstrative, 100 de tonuri si ritmuri.

Toate acestea pot fi folosite pentru a reproduce melodii cunoscute si chiar pentru a avea compozitii proprii.

Are inclusa functie de invatare, microfon si suport pentru partitura. Prin portul USB puteti conecta orga la laptop, telefon sau casti. Claviatura este usoara. Are boxe incorporate pe care puteti reda atat melodii din surse externe, cat si propriile dvs melodii inregistrate.

Ce ne-a placut: Este un produs destinat copiilor de la incepatori la intermediari.

Orga Electronica cu Acompaniament Yamaha PSR-F51

Orga Electronica cu Acompaniament Yamaha PSR-F51

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Daca va doriti ca dvs sau copilul dvs sa faceti/faca primii pasi in muzica, puteti alege cu incredere aceasta orga electronica de la Yamaha.

Este tipul de orga la care puteti canta oriunde. Intr-adevar, este un produs bun pentru incepatori, dar oricine poate interpreta cateva piese la ea. Este echipata complet, are 61 de clape, 114 ritmuri diferite de acompaniament, ritmuri presetate in numar de 30 etc.

Incluse veti gasi si efecte de reveb si chorus, plus inca 120 de voci de instrument. Practic, nu aveti nevoie de o formatie, pentru ca dvs puteti face mai multe lucruri simultan cu aceasta orga.

Ce ne-a placut: Are polifonie de 32 de note.

Orga Electronica X810, 61 Clape Pline, MP3 USB, Ecran Mare Digital

Orga Electronica X810, 61 Clape Pline, MP3 USB, Ecran Mare Digital

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un produs ideal atat pentru cei care cauta sa aiba cat mai multe functii, insa ei sunt la un nivel intermediar, cat si pentru incepatorii care abia acum se obisnuiesc cu muzica cantata la orga.

Aceasta versiune are 61 de clape, 200 de tonuri, 128 de ritmuri, 10 demo-uri si 8 percutii. Are boxe interne, insa va permite sa o conectati si la altele externe ori la laptop/telefon si astfel puteti amplifica muzica.

La nivel de polifonie poate reda pana la 16 note simultan. Este un tip de claviatura grea. Multi utilizatori spun ca aceasta orga poate fi adaptata in functie de aproape orice gen muzical ce poate fi interpretat prin intermediul ei.

Ce ne-a placut: Este o orga cu multe functii, care va vor ajuta foarte mult, mai ales daca sunteti la inceput de cariera.

Cum alegem o orga de calitate:

Tipuri: Inainte de a lua o decizie de achizitie, daca nu va ajuta un specialist sa va alegeti o orga, atunci ar trebui sa aveti dvs ceva cunostinte in domeniul muzicii. Este important nivelul de experienta, pentru ca in functie de el va veti alege si orga electronica. Acest instrument muzical poate fi de mai multe tipuri, fiecare tip cu caracteristicile sale si e posibil ca in unele cazuri sa nu corespunda nivelului dvs de experienta sau nevoilor pe care le aveti la momentul actual.

Exista 3 tipuri de produse: orgi digitale, sintetizatoare si statii de lucru.

Orga digitala este mai compacta comparativ cu o orga clasica, insa se aseamana foarte mult. Se pot conecta la boxe si au si speakere integrate. Corzile metalice au fost inlocuite de sunete digitale, emise prin cutia de rezonanta.

Sintetizatorul poate reproduce sunetele a mai multor instrumente. Totodata, are posibilitatea de a crea tonuri, pe care in mod normal nu le veti auzi de la instrumente clasice. O puneti conecta la un laptop si de acolo puteti crea orice doriti.

Statia de lucru este sora mai tanara si moderna a sintetizatorului. In conexiune cu laptopul, puteti genera sunete noi si puteti inregistra piese, iar acest lucru va va ajuta daca doriti sa aveti compozitii proprii.

Numar de clape: O orga poate avea intre 37 si 88 de clape, insa in functie de necesitatile dvs, de spatiul de interpretare dorit si de suprafata disponibila pentru amplasare, puteti opta pentru oricare variana vi se potriveste.

Numarul de octave va creste direct proportional cu numarul de clape, astfel o orga cu 37 de clape va avea doar 3 octave, in schimb o orga cu 76 de clape va avea 6 octave si tot asa.

Va spuneam ca depinde si de spatiul in care doriti sa o amplasati, la fel de mult cum conteaza si mobilitatea sa. Poate veti concerta intr-o sala de spectacole si trebuie sa o aduceti de acasa. Este si acesta un criteriu de luat in considerare.

Polifonia: Influenteaza complexitatea sunetelor emise si se refera, de fapt, la numarul de note si tonuri pe care orga este capabila sa le emita simultan. Polifonia standard inseamna undeva la 16 si 128 de note cantate in acelasi timp.

Va sfatuim sa alegeti produse cu un minimum de 32 de note, optim de 64, pentru a avea mai multa flexibilitate in a canta cat mai multe piese. Bineinteles, la orgile profesionale si mai scumpe, acest numar depaseste 128 de note. Mai multe sunete inseamna mai multe interpretari de la instrumente diferite.

Grad de confort: Ne vom referi strict la tipul claviaturii si poate fi de 3 feluri: grea, semi-grea si usoara.

O orga cu claviatura grea tine locul cu brio unui pian sau unei pianine, fie ea clasica sau digitala. Sunt modele care nu va vor deranja vecinii, pe care puteti exersa indelung. La unele modele veti gasi si mufa pentru casti.

O orga cu claviatura semi-grea este mai sensibila la atingeri. Va puteti apropia si mai mult de sunetele si starile pe care vi le provoaca un pian acustic. Este un produs fiabil, care va ofera oportunitatea de a interpreta si mai multe genuri musicale.

Claviatura usoara este destinata mai mult profesionistilor, cantaretilor sau compozitorilor. Clapele nu opun rezistenta deloc atunci cand le apasati, sunt sensibile si astfel puteti interpreta mult mai rapid si mai usor melodii de mai multe genuri. O orga de acest gen va ajuta sa treceti de la invatarea tehnicii la practicarea ei.

Iti recomandam:

Back to top button