Casa & Gradina

Cele mai bune Paturi Electrice

Paturile electrice devin din ce in ce mai populare deoarece reprezinta alternativa moderna si practica a plapumei vechi. Fata de plapuma, care ocupa mai mult spatiu si este ineficienta, patura electrica te incalzeste imediat fiind si usoara.

Este perfecta pentru zilele mai racoroase de toamna sau primavara, cand nu se foloseste incalzirea centralizata a locuintei, sau pentru cei ce au probleme cu circulatia sangelului. Este folosita si de cei ce pur si simplu vor sa citeasca o carte sau sa urmareasca un film intr-o atmosfera calduroasa si confortabila. O astfel de patura se poate utiliza si in cazul durerilor menstruale sau de articulatii sau cand se trece peste o raceala.

Paturile electrice se pot achizitiona in diferite culori pentru a se asorta cu camera, si dimensiuni diferite in functie de nevoile individuale. Unele paturi au setari de temperatura si se pot programa pentru o perioada de timp. Toate paturile electrice au sisteme de siguranta, la supraincalzire sau scurt-circuit si cele mai multe au oprire automata dupa o anumita perioada de timp.

TOP 5 CELE MAI BUNE PATURI ELECTRICE

Patura Electrica Single Westfalia, 150 x 70 cm

Patura Electrica Single Westfalia, 150 x 70 cm

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta patura de la Westfalia are dimeniunile de 150 x 70 cm, ceea ce inseamna ca este potrivita pentru utilizare de catre o singura persoana. Patura este fabricata din Polyester 100%, fiind foarte fina si placuta la contactul cu pielea.

Aceasta patura are 3 trepte de incalzire ce se pot seta foarte usor datorita controlerului modificand puterea absorbita de catre patura 23W, 34W, 68 W fiind perfecta pentru cele mai multe persoane, indiferent de sensibilitatea fiecaruia.

Ce ne-a placut: Patura este dotata cu elemente incalzitoare cu izolatie dubla, ceea ce inseamna ca se poate folosi in siguranta chiar si o noapte intreaga.

Patura Electrica Daga SOFTY PLUS – 180 x 140 cm

Patura Electrica Daga SOFTY PLUS - 180 x 140 cm

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Firma spaniola Daga este foarte populara in domeniul paturilor electrice, ce dezvolta o putere de 120 W, ceea ce inseamna ca este foarte eficienta si va incalzi pana si cele mai friguroase persoane. Aceasta este o patura electrica pentru doua persoane, avand dimensiunile de 180 x 140 cm.

Puterea dezvoltata este foarte mare si se poate seta pe 3 trepte. Functia de oprire automata dupa 3 ore de functionare, ce previne utilizarea inutila si elimina aparitia unei supraincalziri.

Ce ne-a placut: Aceasta patura electrica se poate utiliza si drept cuvertura, putand fi pusa pe pat sau pe canapea, incalzindu-le pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un pat cald chiar daca in camera este mai frig.

Patura Electrica, 150×80 cm, SATIN

Patura Electrica, 150x80 cm, SATIN

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Patura electrica pentru o persoana, de dimensiuni destul de generoase 150×80 cm, pentru a nu lasa nici un deget pe afara, dezvolta o putere de 60 W, ceea ce este mai mult decat satisfacator.

Are 3 trepte de ajustare a temperaturii de pana la 60o, ceea ce inseamna ca se poate folosi foarte bine pentru multe afectiuni de sanatate, cum ar fi circulatie sanguine, pentru durerilor reumatice sau radiculare.

Ce ne-a placut: Pretul este unul destul de bun pentru o patura de asemenea dimensiuni si putere.

Patura Electrica ARGO NATURE Simpla din lana naturala, 180×90 cm

Patura Electrica ARGO NATURE Simpla din lana naturala, 180x90 cm

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta patura electrica Argo Nature este una mai scumpa, de calitate superioara cu o posibilitate de modificare a temperaturii pe 2 trepte.

Materialul paturii electrice este 100% lana si patura se poate atasa usor la saltea datorita inelelor cu care este prevazuta.

Ce ne-a placut: Dimensiunile generoase, fiind o patura recomandata pentru o persoana, de 180 x 90 cm, ce se poate folosi chiar si de doua persoane.

Patura Electrica Daga SOFTY, 160 x 100 cm

Patura Electrica Daga SOFTY, 160 x 100 cm

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta reprezinta cea mai scumpa varianta dintre propunerile noastra. Se poate utiliza ca si cuvertura si ca o patura. Are o dimensiune de 160 x 100 cm iar materialul textil reversibil este foarte placut si catifelat la atingere.

Beneficiaza de optiunea opririi automate dupa 3 ore de functionare cu avertizare luminoasa. Are si un buton de test pentru verificarea functionarii in parametri optimi de siguranta.

Ce ne-a placut: Patura electrica Softy de la Daga, are o putere de 160 W ce se poate seta pe 6 trepte de intensitate, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta temperatura perfecta pentru dumneavoastra.

Principala diferentiere de pret are loc datorita acestor specificatii tehnice, ce pot influenta pretul destul de mult. De asemenea si dimensiunea este foarte importanta, deoarece odata cu cresterea suprafetei paturii, creste si dimensiune rezistentelor incalzitoare, astfel si costul. Si calitatea materialului trebuie luata in calcul la achizitionarea unei paturi electrice. Acesta trebuie sa fie cat mai prietenos cu piele, antialergenica si desigur, trebuie sa se poate spala usor.

Puterea de incalzire a paturii electrice este exprimata in Wati (W), o putere mai mare inseamna ca patura se va incalzi mai repede dar si mai puternic, ceea ce inseamna si ca veti avea un consum de energie mai mare, insa diferentele nu sunt extraordinare, deoarece chiar si cele mai eficiente paturi au o putere relativ mica, nu depasesc consumul unui bec.

Chiar daca alegeti o patura electrica din motive de sanatate, circulatie sanguina proasta sau probleme osoase, sau pur si simplu pentru comoditatea si sentimentul de a sta cuibarit cu o carte buna intr-o seara racoroasa, patura electrica este mai mult decat un capriciu ci mai mult o necesitate si o achizitie ideala.

Iti recomandam:

Back to top button