Ingrijire Personala

Cele mai bune Placi de par Remington

Nu mai este de ajuns ca o placa de par doar sa va indrepte parul. Cele mai moderne aparate folosesc functii sofisticate pentru ca dvs sa ramaneti cu o coafura frumoasa, perfect realizata si cu un fir de par sanatos, fara sa se rupa sau sa se deterioreze. Se pune accentul foarte mult pe calitatea experientei, nu doar pe rezultat.

Asadar, astazi vom vorbi despre un subiect care este pe placul multor doamne si domnisoare si anume- placa de par de la Remington. In minutele urmatoare, incercam sa analizam caracteristicile tehnice si specificatiile a catorva dintre cele mai eficiente produse Remington.

TOP 5 CELE MAI B UNE PLACI DE PAR REMINGTON

Placa de Indreptat Parul Remington Wet2Straight S7300

Placa de Indreptat Parul Remington Wet2Straight S7300

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este o placa de par eficienta si practica, pentru ca prin functiile ei si prin design, se pune accentul pe eficienta de timp si efort.

Datorita functiei Wet&Straight placa va usuca si va indreapta parul in acelasi timp, fara sa il deterioreze. Are 10 trepte de temperatura, fiind ideala pentru toate tipurile de par. Placile au invelis ceramic, rezistent si care nu supune parul la deteriorari.

Placile au o lungime de 10 cm, iar timpul de incalzire este de doar 15 sec. Dupa o ora de nefolosire, placa se opreste automat.

Ce ne-a placut: Poate fi utilizata si pe par umed, pentru momentele in care va grabiti.

Placa de Indreptat Parul Remington Shine Therapy S8500

Placa de Indreptat Parul Remington Shine Therapy S8500

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta placa de indreptat parul are invelis ceramic, destinat oricarui tip de par. Ce o face universala este setarea de temperatura pe 9 trepte de la 150 grade C la 230 grade C.

Prin intermediul unui mic ecran LCD veti putea vedea setarile pe care le faceti. In numai 15 sec placa dvs va ajunge la temperatura setata si veti fi anuntata printr-un semnal sonor.

Dispune de functie de oprire automata dupa o ora, de blocare a placilor atunci cand depozitati placa, cat si de functie de blocare a temperaturii. Trebuie precizat totodata ca cablul are lungime de 1.8 metri.

Ce ne-a placut: Ofera un luciu natural parului datorita infuziei de ulei de Argan folosit in invelisul placilor.

Placa de Indreptat Parul Remington PRO-Sleek & Curl S6505

Placa de Indreptat Parul Remington PRO-Sleek & Curl S6505

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un produs foarte bun ca pret, de care orice doamna sau domnisoara ar avea nevoie, pentru ca este si multifunctional. Va permite sa va indreptati parul sau sa il transformati in bucle naturale.

Este o placa lunga si subtire, ideala pentru orice tip de coafura si pentru orice tip de par.In doar 15 secunde ea va ajunge la temperatura setata de dvs. Datorita invelisului ceramic, placa aluneca mai bine pe firele de par, lasandu-le netede si catifelate.

Aceasta placa de par are totodata o functie de blocare a temperaturii, pentru a nu o schimba din greseala in timp ce va coafati.

Ce ne-a placut: O puteti folosi atat pentru a va indrepta parul, cat si pentru a realiza bucle naturale.

Placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy Pro S8590

Placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy Pro S8590

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Dupa cum am mai spus, cei de la Remington doresc ca prin produsele lor sa aduca un plus de inovatie si sa puna accentul pe calitatea experientei, cat si pe rezultatul final, care trebuie sa fie de exceptie.

Parul dvs va arata foarte bine dupa ce veti folosi aceasta placa de par profesionala. Placile au invelis din ceramica superioara, rezistenta.

Aveti 5 setari de temperatura in 160 grade C si 230 grade C. Temperatura poate fi blocata in timp ce va coafati. La fel pot fi blocate si placile atunci cand depozitati placa dupa folosire. Dupa o ora, ea se va opri automat.

Ce ne-a placut: Foloseste tehnologia de ultima ora cu protectie cu Keratina.

Placa de Intins Parul Remington S9600

Placa de Intins Parul Remington S9600

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Placa de par atinge temperatura setata intr-un timp record-10 secunde. Cea mai ridicata temperatura a acestei placi este de 253 grade C, fiind ideala chiar si pentru cele mai rebele suvite.

Prin functia boost, placa poate ajunge de la o temperatura mai scazuta la una foarte ridicata in timp record, pentru ca dvs sa nu pierdeti prea mult timp coafandu-va. Placa poate fi folosit pentru orice tip de par, inclusiv pentru cel aspru, cret, caruia ii faceti fata mai greu in mod normal.

Invelisul ceramic Silk dispune de proteine din matase, pentru o mai buna protectie a parului. Cablul de alimentare are 3 metri,asadar nu va va incurca.

Ce ne-a placut: Cei de la Remington spun ca aceasta placa se incalzeste cel mai rapid si atinge cea mai mare temperatura.

Cum alegem o placa de par de calitate:

Materiale: Atunci cand doriti sa cumparati o placa de par, trebuie sa fiti foarte atenti la materialele din care este realizata, pentru ca ele vor influenta direct rezultatul final. Majoritatea produselor sunt fabricate din ceramica, turmalina sau titan ori dintr-o combinatie a acestor materiale. Acestea produc ioni negativi, care au rolul de a contribui la netezirea si indreptarea parului, ii confera stralucire, insa, totodata, fiecare material in parte este destinat unui anumit tip de par si vom discuta imediat acest detaliu.

Placa de par din ceramica sunt rezistente la temperaturi ridicate si ajuta la incalzirea uniforma a placilor interne. O astfel de placa poate fi folosita pentru orice tip de par, fie ca este el subtire sau mai gros. De obicei, produse realizate in totalitate din ceramica, nu doar invelisul sa fie din ceramica, sunt mai scumpe, insa mult mai rezistente la ciobire si lucreaza cu mai multa grija asupra parului dvs. Asadar, placa de par Remington din ceramica 100% este ideala pentru orice tip de par si o recomandam.

Placa de par din titan sustine si ea o caldura constanta pe tot parcursul procesului de indreptare a parului. Avantajul acestui material este ca la incalzire produce mai multi ioni negative decat produsele din ceramica. Tocmai de aceea, o astfel de placa este destinata unui par cu fir gros, mai greu de indreptat. Recomandam, daca aveti firul de par mai fragil si subtire, sa folositi o placa ca aceasta pe cea mai mica temperatura.

Turmalina nu este un material de sine statator folosit pentru placi in general, ci vine in combinatie cu ceramica sau titanul cel mai des. Este o piatra semipretioasa sfaramata pe care o puteti gasi in interiorul placilor. Este recomandata pentru par foarte aspru.

Acestea sunt materialele pe care noi le recomandam.

Temperatura: In general, produsele de la Remington va pun la dispozitie setarea manuala a temperaturii pe mai multe trepte de caldura. Astfel, veti avea mai mult control asupra placii, cat si asupra rezultatului pe care il doriti. Existand tipuri diferite de par, automat va fi nevoie de temperaturi diferite pentru a le face fata cu brio. Pentru un par subtire, o temperatura de maxim 170 grade C este ideala. Pentru un fir de par dur sau cret mergeti pe temperaturi de peste 200-220 grade C. Daca va cunoasteti parul, veti reusi sa gasiti o placa de par de la Remington ideala pentru el, tocmai pentru a nu-l deteriora.

Dimensiuni: Dimensiunile vor influenta usurinta manipularii placii, cat si tipurile de coafuri pe care vreti sa le faceti. Pentru un par lung sau bogat, alegeti un produs cu latime de minim 3-4 cm, iar pentru parul scurt sau cu fir subtire alegeti o latime de 2.5 cm.

Functii: Placile de par de la Remington sunt produse moderne, cu mai multe functii incluse, speciale pentru ca dvs sa aveti un par sanatos, catifelat si lucios dupa fiecare folosire a produsului. Puteti regasi functia de ionizare, de siguranta, de reglare a temperaturii, oprire automata, blocare temperatura si chiar memorarea ultimelor setari pe care le-ati facut.

Iti recomandam:

Back to top button