Auto

Cele mai bune Suporturi de Biciclete Auto

Este sezonul vacantelor si toata lumea doreste sa aiba cat mai multe activitati in natura, eventual departe de casa. Daca va place sa va plimbati cu bicicleta ori sa participati la competitii de acest gen, va trebui sa mergeti cu bicicleta personala, iar pentru asta aveti nevoie de un suport special pentru biciclete.

Nimic complicat pana aici, doar ca va trebui sa cunoasteti cateva aspecte inainte de a achizitiona un suport.

In acest articol discutam pe larg despre aceste produse si va prezentam 5 suporturi sigure si de calitate superioara.

TOP 5 CELE MAI BUNE SUPORTURI DE BICICLETE AUTO

Suport Biciclete THULE FreeRide 532 cu Prindere pe Bare Transversal

Suport Biciclete THULE FreeRide 532 cu Prindere pe Bare Transversal

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este unul dintre cele mai bune suporturi auto pentru biciclete, ce poate fi montat cu usurinta pe barele de pe plafonul masinii dvs. Este un produs sigur si solid, datorita structurii fabricate din otel.

In ceea ce priveste siguranta, este dotat cu sistem antifurt, asadar nici suportul si nici bicicletele nu vor putea fi furate.

Acest suport este ideal pentru o singura bicicleta, a carei greutate nu depaseste 17 kg. Veti avea vizibilitate buna in continuare, pentru ca acest suport nu o va afecta cu nimic in timpul mersului.

Ce ne-a placut: Dispune de adaptor pentru barele realizate in forma de “T”.

Suport Biciclete THULE Bike Carrier ProRide 591 2009 cu Prindere pe Bare Transversal

Suport Biciclete THULE Bike Carrier ProRide 591 2009 cu Prindere pe Bare Transversal

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este intr-adevar un produs profesional, pe care il puteti gasi la un pret foarte bun. Se monteaza cu usurinta pe plafonul masinii si are prindere multipla pentru un plus de siguranta. Bicicletele vor fi fixate cu ajutorul unor brate speciale.

Suportul este destinat pentru o singura bicicleta. Si acesta dispune de sisteme antifurt atat pentru suport in sine, cat si pentru bicicleta.

Suporta o greutate maxima de pana la 20 kg.  Rotile bicicletei pot avea orice grosime, deoarece acestea vor fi prinse cu niste curele ajustabile.

Ce ne-a placut: Este un suport fabricat din aluminiu usor, dar totodata dur, ce mentine in siguranta bicicletele.

Suport Biciclete THULE ClipOn 9103 S1 Pentru 3 Biciclete cu Prindere pe Haion

Suport Biciclete THULE ClipOn 9103 S1 Pentru 3 Biciclete cu Prindere pe Haion

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest suport poate fi montat pe haion sau pe portbagaj si chiar si asa, masina va fi in siguranta, fara sa fie afectata in vreun fel. Suportul este pliabil si usor de montat totodata datorita sistemului ClipOn.

Puteti pleca in vacanta cu familia, pentru ca acest produs va permite sa fixate 3 biciclete pe el.

Dispune de sistem antifurt si este realizat din otel, plastic si cauciuc. Greutatea maxima suportata este de 45 kg. Interesant e faptul ca puteti gasi acest produs la un pret foarte avantajos.

Ce ne-a placut: Partile ce se monteaza pe masina direct au protectie din cauciuc pentru a nu o zgaria.

Suport Biciclete THULE RideOn 9502 Pentru 2 Biciclete cu Prindere pe Carligul de Remorcare

Suport Biciclete THULE RideOn 9502 Pentru 2 Biciclete cu Prindere pe Carligul de Remorcare

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Asadar, acest suport pentru biciclete se monteaza pe carligul masinii. Trebuie sa va interesati mai intai ce greutate suporta carligul masinii dvs.

Suportul va ofera acces la portbagaj, fara sa fie nevoie sa il dati jos. In ceea ce priveste partea de stopuri si lumini, suportul este dotat cu acestea si pe el puteti pune chiar si numarul de inmatriculare al masinii.

Va permite sa transportati 3 biciclete pentru intreaga familie, insa greutatea maxima este de 30 kg pentru toate 3. Mai trebuie precizat ca suportul este fabricat din otel dur.

Ce ne-a placut: Este compatibil cu foarte multe tipuri de carlige.

Suport Biciclete Cruz Cyclone Pentru 2 Biciclete cu Prindere pe Carligul de Remorcare

Suport Biciclete Cruz Cyclone Pentru 2 Biciclete cu Prindere pe Carligul de Remorcare

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Poate la inceput va veti mira ca are pretul mai ridicat, insa odata ce va veti interesa legat de acest produs, veti realiza ca este unul dintre cele mai bune suporturi de pe piata.

Siguranta este la cote maxime, la fel si usoara manevrare a suportului. Este ideal pentru 2 biciclete ce nu depasesc impreuna 30 de kg.

Prinderea suportului poate fi ori pe haion, ori pe portbagaj. Este fabricat din otel, insa asta nu il impiedica sa fie usor de manevrat.

Aveti grija sa nu depasiti totusi viteza de 120 km/h pentru ca totul sa fie in deplina siguranta. Are sistem antifurt.

Ce ne-a placut: Este un suport rabatabil, care va permite accesul la portbagaj.

Cum alegem un suport de bicicleta auto:

Tipuri: Tipul de suport auto pentru biciclete este stabilit in functie de pozitionarea lui pe masina si de modul de prindere. Suportul de biciclete poate fi asezat pe plafonul masinii, pe carligul de remorcare, pe haion sau portbagaj.

Inainte de a alege orice tip de suport, asigurati-va ca este compatibil cu masina dvs.

Prinderea suportului pe plafonul masinii prin doua bare este una dintre cele mai populare. Prima data se monteaza cele 2 bare, fie cu prindere in 2 puncte, fie pe tocul usii ori pe jgheabul de apa. Apoi urmeaza ca pe aceste 2 bare sa montati suportul de bicicleta efectiv. Acest tip de suport este accesibil ca pret, dar si ca montare. Nu incurca cu nimic vizibilitatea masinii si este disponibil cu orice tip de bicicleta, pastrand-o in maxima siguranta pe tot parcursul drumului. Daca masina este mai inalta decat media, nu va recomandam suportul pentru plafon, pentru ca nu veti mai putea intra in parcarile subterane, iar bicicletele se pot inclina.

Prinderea suportului pe carligul de remorcare va fi sigura atata timp cat cunoasteti greutatea pe care o poate suporta, cat si numarul de biciclete pe care le puteti transporta. Prima data aflati forta de tractare. Pentru o mai buna siguranta a bicicletelor si a participantilor la trafic, ar fi bine sa achizitionati si unul dintre cele 2 subtipuri de suporturi pentru carlig. Primul subtip este denumit “umeras” pentru ca bicicletele stau suspendate si destul de apropiate unele de altele. Este ideal pentru distante scurte si viteze mai reduse, pentru ca altfel bicicletele se pot zgaria, iar luminile si numarul de inmatriculare ale masinii nici nu prea se vad.

Al doilea subtip este cel tip platforma.Bicicletele nu se vor atinge una de alta, aveti acces facil la portabagaj, deoarece suportul e rabatabil, puteti monta placuta de inmatriculare pe el si este mai sigur.

Prinderea suportului pe haionul masinii reprezinta cea mai accesibila si usoara metoda pentru transportarea bicicletelor in vacante. Este un suport compatibil cu orice tip de masina si nu adauga nimic la gabaritul ei, nici macar in lungime. Fixarea va fi facuta in sase puncte distincte ale masinii. Nu va faceti griji ca v-ar putea zgaria masina, pentru ca este confectionat din cauciuc si neoprene, materiale care nu vor afecta negativ starea masinii. Este un suport recomandat pentru distante mici, pentru ca nu ofera o buna vizibilitate a geamului din spate, a luminilor si a numarului de inmatriculare, nici acces la portabagaj.

Siguranta: Acordati mare atentie montarii suporturilor si fixarii bicicletelor. Nu depasiti viteza de 130 km/h, mai ales pe drumuri accidentate. Odata ce cunoasteti greutatea maxima pe care o poate suporta masina dvs, puteti stabili si cate biciclete puteti transporta.Spunem aceste lucruri pentru ca nu vrem ca masina dvs sa aiba de suferit in ceea ce priveste motorul, rotile iar drumul sa fie unul cat mai relaxat si fara sa va faceti prea multe griji. Nu vreti sa afectati masina si chiar bicicletele, care pot fi zgariate si chiar furate daca nu sunt fixate bine.

Numar biciclete: Daca doriti sa mergeti cu familia si fiecare membru al ei are cate o biciclete, probabil veti avea nevoie de un suport pentru plafon, care suporta intre 2-6 biciclete. Daca doriti sa calatoriti singur/a si aveti doar o bicicleta, ar fi de preferat sa cautati un suport pentru o singura bicicleta. Sunt produse usoare, accesibile, care va ajuta si la consumul de combustibil.

Materiale: Suporturile pot fi din aliaje din metale, otel, cauciuc sau plastic. Produsele pentru haion sau portbagaj vor fi din cauciuc si neoprene pentru a nu zgaria masina, insa pe celelalte ar fi bine sa le alegeti din metal, otel pentru o siguranta mai mare.

Iti recomandam:

Back to top button