Bebe & Copii

Cele mai bune Table Interactive

Iata ca usor, usor incepem sa interactionam cu dispozitive din ce in ce mai performante, cum este si tabla interactiva.

Stim foarte bine ca nu toata lumea are acces la ele, in scoli inca nu le gasim atat de des, insa sunt instrumente educationale, care ar putea revolutiona lumea tehnologiei.

Copiii vor fi mai dornici sa lucreze in clasa si cu siguranta i-ar face sa fie si mai atenti.V-am pregatit un articol in care vorbim pe larg despre caracteristicile acestor produse, care ar trebui sa fie din ce in ce mai prezente mai ales in scoli.

TOP 5 CELE MAI BUNE TABLE INTERACTIVE

Tabla Interactiva IQBoard Premium 83″, Diagonala 210 cm – Software Lb. Romana si Suprafata Pentru Markere

Tabla Interactiva IQBoard Premium 83, Diagonala 210 cm - Software Lb. Romana si Suprafata Pentru Markere

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un instrument pedagogic, educational pentru copiii care vor sa faca suplimentar diverse activitati extracurriculare.

Tabla poate fi folosita simultan de 10 persoane, atat prin atingerea ei cu degetele, cat si cu markerele. Tastatura virtuala este integrata, iar pe aceasta tabla copiii pot urmari chiar si videoclipuri educative.

Este un produs interactiv, performant si modern, cu software in limba romana, ce poate retine lectii salvate in diferite formate si totodata, le ofera copiilor sansa de a-si manifesta spiritual creativ.Diagonala este de 83 inch, iar table este compatibila cu Windows, Mac cat si alte sisteme de operare.

Ce ne-a placut: Se calibreaza automat, tot ce trebuie sa faceti e sa apasati pe un buton care e special pentru acest lucru.

Pachet Interactiv EDU Basic ECONOMY Optoma 87″ | 221 cm

Pachet Interactiv EDU Basic ECONOMY Optoma 87 221 cm

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

In acest pachet veti gasi tot ce aveti nevoie pentru o grupa de copii, adica un videoproiector, o tabla interactiva si un suport de tavan. Pe lateralele tablei veti gasi 36 butoane ce pot fi personalizate in functie de nevoile copiilor.

Software-ul este in limba romana si contine informatii vaste despre mai multe domenii precum geografie, chimie, istorie etc. Timpul de raspuns este unul foarte bun- de 8 milisecunde.

Suprafata tablei este de 87 inch si are 10 puncte de contact ce pot fi accesate simultan. Toate aceste elemente va ajuta sa creati un mediu educational propice pentru orice copil.

Ce ne-a placut: Are o suprafata speciala antireflexii.

Tabla Interactiva EVOBOARD IB-96P, 16:10, Tehnologie Tactila IR, 10 Puncte de Atingere

Tabla Interactiva EVOBOARD IB-96P, 1610, Tehnologie Tactila IR, 10 Puncte de Atingere

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Instrumentul este unul interactiv si performant, care poate fi folosit atat in mediul pedagogic, cat si in cel de business.

O astfel de tabla va permite sa fiti foarte flexibili si sa nu va limitati doar la 2-3 functii, ba din contra. Folosindu-va degetele puteti sa considerati ca tabla este un ecran foarte mare de telefon sau de laptop pe care puteti face orice doriti, sa mutati imagini, sa scrieti, sa stergeti, sa creeati fisiere etc.

Are 95.8 inch pe diagonala si 10 puncte de contact active simultan.Este compatibila cu sistemele de operare Windows, Mac si Linux.

Ce ne-a placut: Rezolutia este una foarte buna de 32768 x 32768 pixeli.

Pachet Interactiv EDU Basic PREMIUM Panasonic ST 83″ | 210 cm – Contine Tabla Interactiva + Videoproiector + Pentray + Accesorii + Software Lb. Romana si Suprafata Pentru Markere

Pachet Interactiv EDU Basic PREMIUM Panasonic ST 83 210 cm - Contine Tabla Interactiva + Videoproiector + Pentray + Accesorii + Software Lb. Romana si Suprafata Pentru Markere

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest pachet contine o tabla interactiva, un videoproiector, un suport, accesorii pentru acestea si software integrat in limba romana.

Ganditi-va la cat de multe activitati ati putea folosi acest produs- pentru ateliere de design, pentru anatomie, chimie, fizica etc. Ariile sunt vaste si acest instrument va ajuta sa patrundeti mult mai bine in esenta informatiilor.

Plus ca interactivitatea ii anima pe copii si astfel ii face sa raspunda mai bine lectiilor. Are port USB si HDMI, plus ca se poate conecta si prin Wi-fi alaturi de o protectie antireflex si vizibilitate buna.

Ce ne-a placut: Este un pachet adaptat perfect la programa scolara.

Pachet Interactiv Premium ST WiFI – Tabla Interactiva Starboard, Videoproiector Maxell Short Throw, Software in Limba Romana

Pachet Interactiv Premium ST WiFI - Tabla Interactiva Starboard, Videoproiector Maxell Short Throw, Software in Limba Romana

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Rezolutia acestei table interactive este de 32768 x 32768 pixeli, ceea ce inseamna ca imaginile, videoclipurile si textele vor fi foarte bine proiectate si clare.

Este totodata compatibila cu Windows si Mac si are 98 inch de suprafata activa si 10 puncte de contact. Si aceasta poate fi folosita atat pentru medii educationale, cat si de business.

Este un produs fiabil, performant, cu o conectivitate buna, chiar si prin Wi-fi. Tabla va permite sa deschideti simultan mai multe pagini de Word, Web sau orice alte documente doriti dvs sa prezentati.

Ce ne-a placut: Are formatul operativ de 16:9.

Cum alegem o tabla interactiva de calitate:

Mod de functionare: Poate va intrebati ce este mai exact o tabla interactiva si de ce v-ar fi util un astfel de produs? Din fericire, sunt intrebari la care exista raspunsuri si dovezi ca tablele interactive sunt din ce in ce mai folosite. Foarte multa lume le confunda cu tablele magnetice ori cu proiectoarele, insa nu au nicio legatura unele cu altele, tablele interactive fiind niste dispozitive foarte performante, moderne si cu multiple functionalitati.

Asadar, tabla interactiva are scopul de a interactiona, dupa cum ii spune si numele, cu utilizatorul sau de a reactiona la actiunile acestuia desfasurate prin intermediul ei. Interactiunea dintre tabla si utilizator se datoreaza unui circuit electric foarte stufos si complex care se afla sub tabla. Sunt si alte modele care raspund comenzile dvs doar atunci cand lipiti un dispozitiv special de tabla sau pe o suprafata neteda. O alta varianta e reprezentata de ecranele touchscreen.

Indiferent de stilul de tabla, va fi nevoie si de un calculator pe care sa instalati programele care va vor ajuta sa faceti tabla interactiva.

Tipuri: In comert veti gasi 4 tipuri de astfel de dispozitive.

Cel mai simplu si modest produs, pe care poate l-ati intalnit si in unele scoli mai moderne, sunt tablele cu infrarosu ce functioneaza pe baza unui stylus cu baterii. Ei bine, ati vazut cum sunt tablele albe din scoli. Puteti atasa pee le acest dispozitiv stylus, care ii va furniza interactivitate. Dezavantajul este ca nu vor reactiona la atingerea cu degetul, insa pot fi sterse ca o tabla normala si de obicei exista accesorii speciale cu care veti scrie.

A doua categorie de produse incluse tablele electromagnetice tot cu stylus, insa fara baterii.

Urmatoarea categorie incluse produsele cu touch, unde puteti folosi stylus, cat si markere normale de scris pe tabla.

Ultima categorie include si cele mai performante produse si anume acelea cu touchscreen. E de la sine inteles ca reactioneaza la miscarile utilizatorilor cu degetele pe suprafata tablei.

Dimensiuni si forma: Sunt 2 indicatori foarte importanti atunci cand alegeti o table interactiva. Dimensiunile vor influenta direct atat costurile, cat si aplicatiile pe care le veti putea folosi. Dimensiunile se vor masura ca la un televizor, in cm sau inch pe diagonala, iar in ceea ce priveste forma, 4:3 e standardul, insa apar si modele 16:9.

Portabilitate: Gradul de portabilitate depinde de nevoile dvs. Daca veti folosi tabla doar intr-o singura camera, atunci o puteti instala permanent. Insa, daca o folositi in mai multe locuri, v-ar ajuta ca ea sa fie portabila.

Calibrare: Devine foarte necesara pentru a avea o calitate a imaginii cat mai buna. Unele modele au inclusa functia de calibrare automata, insa uneori este bine si aveti si dvs posibilitatea de a face acest lucru.

Compatibilitate: Este mai bine sa verificati de la bun inceput specificatiile produsului, pentru a stii daca acesta se potriveste sau nu cu laptopul dvs. De obicei functioneaza atat cu calculatoare normale cat si cu Mac, insa e mai bine sa verificati inainte.

Software: Este foarte important ca pachetul de software care insoteste table interactiva sa se potriveasca nevoilor pentru care achizitionati un astfel de produs.

Iti recomandam:

Back to top button