Bebe & Copii

Cele mai bune Balansoare (Leagane) Pentru Bebe

Un balansoar pentru bebelusi este in esenta un scaun, asemanator cu cel de masina sau un cos de transport, ce se balanseaza automat pentru leganarea bebelusului pentru a-l linisti sau a-l face sa doarma. Astfel se inlocuieste leganarea manuala a bebelusului cu una automatizata, parintii putandu-se bucura si ei, alaturi de bebelusi, de cateva minute de liniste si odihna.

Fiind vorba despre un accesoriu destinat bebelusilor, calitatea si siguranta ar trebui sa fie criteriile principale de selectie al unui balansoar. In primul rand, trebuie sa fie aiba o rama construita dintr-un material rezistent si usor, cu o baza foarte mare pentru a preveni rasturnarea.

Bebelusul trebuie sa fie bine asigurat in timpul leganatului, de aceea este nevoie de o centura de siguranta rezistenta, de preferat ce se asigura in 5 puncte. Pentru a-si indeplini functia de relaxare, interiorul trebuie sa fie confortabil si usor de spalat si intretinut, igienizarea fiind la fel de important ca si confortul.

TOP 5 CELE MAI BUNE BALANSOARE PENTRU BEBE

Leagan 2 in 1 Wunderkid Stars, Bej

Leagan 2 in 1 Wunderkid Stars, Bej

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest balansoar are posibilitatea de modificare a vitezei de leganare pe 5 trepte, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta o viteza ideala pentru bebelusul dumneavoastra. Spatarul se poate modifica si el pe 3 pozitii verticale. Pentru o siguranta sporita, hamul se fixeaza in 5 puncte, astfel se poate utiliza treapta superioara de viteza far nici o grija.

Ca si centru de divertisment, are un carusel cu animalute din plus, ce va capta cu siguranta atentia bebelusului. Leaganul functioneaza cu baterii, dar se poate conecta si direct la reteaua de 220V, fiind foarte practic, deoarece il veti putea utiliza chiar daca uitati sa schimbati bateriile.

Ce ne-a placut: Se poate transforma dintr-un balansoar, intr-un scaun pentru bebelusi, ce poate fi transportat foarte usor!

Leagan Electric Wunderkid, Gri

Leagan Electric Wunderkid, Gri

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

 Leaganul este prevazut cu carusel mobil cu jucarii din plus si 5 viteze de leganare, temporizator de programare a leganarii pentru 15, 30 sau 60 de minute. Este recomandat utilizarii pentru bebelusi cu varsta de pana la 6 luni, deoarece suporta o greutate de pan la 9 kg.

Spatarul se poate modifica pe 2 pozitii, destul deoarece varsta mica a bebelusului inseamna ca nu se misca asa de mult in scaun.  Functioneaza doar cu baterii, fiind usor de mutat, insa trebuie sa schimbati mereu bateriile.

Ce ne-a placut: Ajuta la dezvoltarea cognitiva a copilului prin intermediul stimulilor vizuali si auditivi, puteti alege din 12 melodii si 5 sunete din natura!

Fotoliu si Leagan Electric Muzical Lionelo – Ruben Green

Fotoliu si Leagan Electric Muzical Lionelo - Ruben Green

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest leagan are 5 trepte de viteza ce se pot temporiza intre 8, 15 si 30 minute, ceea ce inseamna ca leganatul se opri dupa terminarea acestei perioade prestabilite. Centura este prevazuta cu un sistem de prindere in 5 puncte.

Leaganul este prevazut cu un microcomputer ce regleaza automat viteza de leganare si unitatea de putere – greutate pentru copil. Functioneaza cu 4 baterii, dar se poate conecta si retea, bateriile fiind suficiente pentru utilizarea timp de 40 ore.

Ce ne-a placut: Acest balansoar are 12 melodii linistitoare si nivelul de sonor se poate modifica pe 4 trepte!

Balansoar cu Vibratii si Sunete Kinderkraft Animals, Verde

Balansoar cu Vibratii si Sunete Kinderkraft Animals, Verde

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest balansoar este unul portabil, caracterizat prin dimensiuni mai mici foarte practic si usor de transportat. Are centura cu prindere in 3 puncte.

Vine dotat cu 3 jucarii: oglinda, girafa de plus, carticica din materiale moi si colorate. Vine cu o varietate de sunete de animale, ce-l vor calma pe bebelus si-l vor ajuta sa doarma.

Ce ne-a placut: Optiunea de vibratie, ce are un efect de masaj de relaxare pentru bebelus. De asemenea are un aspect vesel in culori vibrante pentru a-I capta atentia copilului.

Leagan Electric Caretero Bugies Mov

Leagan Electric Caretero Bugies Mov

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Va prezentam si o varianta pentru cei mai pretentiosi parinti sau cei mai exigenti bebelusi. Pretul, relativ ridicat, este dat de calitatea materialelor utilizate si de designul inovator. Scaunul este comod si se poate roti la 90 grade pentru un acces cat mai usor la bebelus si spatarul se poate inclina in 2 pozitii.

Centura are un sistem de prindere in 5 puncte, pentru o siguranta sporita. Are 4 viteze de leganare si un sistem de temporizare ce va stopa leganarea dupa 8, 15 sau 30 de minute. Are un caruse cu jucarii detasabile pentru distrarea celui mic.

Ce ne-a placut: Designul foarte reusit, ce permite rotirea scaunului la 90 grade, datorita caruia bebelusul va vedea doar parintii si jucariile din dotare, fara a fi incomodat de structura stativului.

Balansoarele pentru bebelusi se gasesc in 2 variante principale, in functie de tipul constructiv:

Cele clasice, care sunt caracterizate printr-o contructie mai voluminoasa, destinate utilizarii casnice ce nu necesita deplasarea constanta a leaganului. Fiind destul de robuste, se pot utiliza de la nastere pana la o grautate a copilului de 15 kg, ceea ce inseamna ca un balansoar de calitate va fi utilizat pe toata perioada de „leganare” a copilului.

Balansoarele portabile sunt destinate transportului, fiind de dimensiuni mai mici si pliabile. Aceasta optiune se adreseaza familiilor active, ce se deplaseaza mult si vor sa ia peste tot cu ei balansoarul bebelusului.

O a treia varianta reprezinta un hibrid intre cele doua, dar de obicei tind sa aiba caracteristicile principale incadrate intr-una din primele doua categorii.

Sistemul de balans este unul electric si se pot gasi cu acumulatori sau ce se contecteaza direct la priza de retea. Un aspect important il reprezinta modul de livrare a energiei catre balansoar: se urmareste o miscare cat mai lina, fara zdruncituri, pentru a putea indeplini scopul pentru care a fost creat. Majoritatea balansoarelor are posibilitatea de modificare a vitezei de leganare pe mai multe trepte.

Sistemul de prindere, centura sau hamul, trebuie, in primul rand sa fie rezistent, dar si confortabil si usor de prins si de purtat. Exista 2 variante de prindere, cu o centura in jurul taliei si cu prindere in mai multe puncte, pana la 5, ca un ham folosit de pilotii de curse, de exemplu. Cel din urma este si cel pe care-l recomandam, deoarece impiedica ridicarea copilului peste marginea leaganului si astfel previne orice incident.

Scaunul, se poate modifica pe inaltime, pentru a gasi pozitia ideala pentru bebelusul dumneavoastra. Astfel puteti gasi leagane cu 2 sau 3 pozitii, modificabile pe verticala.

Multe balansoare au si un centru de divertisment ce cuprind jucarii, jocuri de lumini sau sunete. Acestea nu sunt esentiale insa pot reprezenta un avantaj in distragerea atentiei copilului sau calmarea lui. Trebuie sa verificati daca aceste jucarii si accesorii sunt bine prinse de cadru si nu sunt de dimensiuni foarte mici, pentru a preveni inghitirea accidentala.

Iti recomandam:

Back to top button