Electrocasnice

Cele mai bune Aeroterme

Aerotermele sunt produse electrocasnice care au rolul de a incalzi rapid diverse spatii, fiind printre cele mai apreciate si folosite dispozitive de incalzire, accesibile la pret si usor de folosit.

Ele sunt formate dintr-o rezistenta electrica, care se incalzeste si contribuie la ventilarea aerului care devine si el cald, prin camera. In comparatie cu radiatoarele electrice sau cu un calorifer, aerotermele scot un zgomot mai mare (aici depinde si de model) si ventileaza aerul, nu doar emana caldura.

Sunt usor de transportat si pot fi folosite oriunde aveti nevoie. Cei mai multi utilizatori sunt multumiti de performantele acestor produse, spunand ca acopera o suprafata mai mare prin ventilare decat o fac caloriferele, de exemplu si ca sunt produse sigure, usor de folosit si foarte accesibile ca pret.

Ca orice produs electrocasnic, exista mai multe modele pe piata, fiecare cu caracteristicile sale, iar procesul de cautare a celui mai potrivit dispozitiv pentru nevoile dvs se poate ingreuna tocmai pentru ca v-ati putea pierde in detalii.

In cele ce urmeaza va vom pune la dispozitie un ghid detaliat referitor la caracteristicile de calitate pe care va trebui sa le luati in considerare daca doriti sa cumparati un produs bun.

TOP 5 CELE MAI BUNE AEROTERME

Aeroterma Albatros AC-22A1, 2 trepte, 2000 W

Aeroterma Albatros AC-22A1, 2 trepte, 2000 W

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta aeroterma de la Albatros este foarte accesibila ca pret si foarte usor de folosit oriunde doriti dvs. Piesa este una electrica si atinge o putere de maximum 2000W, lucru care face ca acest produs sa fie unul mediu spre bun ca si calitate. Are 2 trepte de putere, una de 1000W si alta de 2000W si acopera destul de rapid o camera cu volum de pana la 40 metri cubi.

Ar trebui totodata sa precizam ca aceasta aeroterma este prevazuta cu termostat reglabil, se opreste automat atunci cand au fost atinge valorile termice dorite. De asemenea, produsul are si o siguranta de supraincalzire.

Ce ne-a placut: Datorita unui termostat de cea mai inalta calitate, aceasta aeroterma se poate regla foarte fin pentru a se integra in orice mediu climateric.

Aeroterma Adler AD 77

Aeroterma Adler AD 77

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta aeroterma este printre cele mai bune din gama celor de la Adler, fiind descrisa ca un produs de incredere, foarte eficient si accesibil ca pret. Are 2 trepte de putere, una de 1000 W si alta de 2000W si totodata, o protectie de supraincalzire.

Din punct de vedere estetic, produsul iese in evidenta prin dimensiunile mari. Pe timp de vara poate fi folosita si pe post ventilator, facand fata cu success caldurii de afara. Cu o greutate mai mica de 2 kg, este usor de manevrat si de mutat dintr-o incapere in alta.

Ce ne-a placut: Poate fi amplasata in orice pozitie doriti fara ca repozitionarea sa afecteze in vreun fel capacitatea de functionare.

Aeroterma ceramica turn Beko RHP7122

Aeroterma ceramica turn Beko RHP7122

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest produs din gama Beko este unul profesional, venind cu multe dotari moderne, care va vor face s ail indragiti de la prima utilizare.

Putem porni cu prezentarea de la display-ul generos pe care il are incorporat, astfel veti avea in permanenta acces la setari si puteti regla rapid si usor temperatura dorita.

Pentru siguranta caminului dvs, radiatorul este prevazut cu functii de siguranta atat in cazul supraincalzirii cat si in cazul rasturnarii accidentale.

Cu ajutorul timer-ului veti putea regla cat doriti sa mearga aeroterma.

Printre accesorii se numara si o telecomanda, oprire de siguranta, display LED,smart flow, functie oscilatie etc.

Ce ne-a placut: Uniformizarea temperaturii si grabirea procesului de incalzire a ambientului se realizeaza prin activarea functiei de oscilatie a radiatorului Beko ce ii permite o miscare fluida si o arie de acoperire ridicata.

Aeroterma Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

Aeroterma Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Nu are un display prin care sa reglati treapta de putere, pentru ca are 2 trepte, insa design-ul este conceput in asa fel incat sa va permita oricum sa setati temperatura prin intermediul termostatului.

Trebuie totodata sa precizam ca aceasta aeroterma poate fi folosita oriunde datorita design-ului interesant, iar copiii dvs vor fi in siguranta chiar si atunci cand ea functioneaza, deoarece are thermostat de siguranta.

Ce ne-a placut: Desi pare un produs traditional sau clasic, de fapt este o aeroterma profesionala, cu o putere de 2400 W, ce poate incalzi un volum de 40 metri cubi de aer.

Aeroterma cu rezistenta ceramica Argo Chic Silver

Aeroterma cu rezistenta ceramica Argo Chic Silver

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aeroterma aceasta este foarte moderna si potrivita pentru camerele amenajate recent, care au adoptat un stil mai sofisticat, pentru ca design-ul produsului este unul foarte apreciat de catre utilizatori.

Are totodata 2 moduri de incalzire: ECO – incalzire cu un consum redus de energie si CONFORT – cand este nevoie de caldura maxima intr-un timp scurt (consum maxim 2000W). Mai mult, ea poate fi controlata foarte usor prin telecomanda, prin intermediul careia veti putea seta temperature dorita si chiar si timpul pentru care doriti sa functioneze.

Ce ne-a placut: Panoul frontal este din sticla tratata termic de culoare” silver” cu finisaj reflectorizant care confera o eleganta deosebita.

Cum alegem o aeroterma buna si de calitate

Tehnologie: Exista trei tipuri de aeroterme din punct asta de vedere: cele cu convectie, cele radiante si cele mecatermice. Aerotermele cu convective sunt cunoscute ca fiind produse eficiente ce pot incalzi o camera intreaga pentru o perioada indelungata. O aeroterma cu convectie circula curentii de convectie pe un element de incalzire, pentru a crea o caldura generala in intreg spatiul. Cele mai bune produse incorporeaza si ventilatoare, care au rolul de a face ca aerul sa circule cat mai bine prin camera.

Aerotermele radiante sunt excelente pentru o incalzire locala si pot oferi caldura chiar instantaneu. Concentreaza caldura mai mult pe zona care se afla in fata aerotermei. Sunt modele care se pot ampla sub birou, de exemplu,ca sa va incalziti pe timp de iarna.

Aerotermele mecatermice combina tehnologiile folosite de produsele discutate anterior. Nu au ventilatoare, sunt ceva mai silentioasa si nu ventileaza aerul prin camera, fiind destinate si persoanelor care au sensibilitate la praf. Caldura radiaza de pe panou si apoi convectia naturala circula aerul cald in camera dvs.

Capacitate de lucru: Acest criteriu separa aerotermele in doua categorii: cele convectionale si cele industriale. Diferentele dintre ele tin de suprafata pe care o acopera si volumul de aer cald pe care sunt capabile sa il emane. Modelele electrice pentru apartamente au o putere care variaza intre 1500 W si 2500 W si vor incalzi intre 20-40 metri cubi de aer.

Functii: O aeroterma buna va incorpora urmatoarele functii: termostat reglabil/ambiental, trepte de ventilare, sistem antiinghet, oprire automata, indicator luminos, ventilatie, garantie etc.

Alimentarea: Se poate face fie prin energie electrica, motorina sau alti combustibili cum ar fi GPL. Pentru produsele folosite in propria dvs locuinta, va sfatuim sa optati pentru cele electrice. Acestea vor functiona optim, fara emisii de noxe si vor fi mult mai sigure, mai ales daca aveti si copii mici.

Iti recomandam:

Back to top button