Electrocasnice

Cele mai bune Aeroterme de Perete

Dupa cum bine stiti, o aeroterma reprezinta o varianta mai accesibila la pret, care va permite sa va incalziti rapid camera.

Probabil nu o sa folositi centrala termica sau nu o sa aveti caldura in calorifere mereu si o aeroterma de perete ar putea fi inlocuitor foarte bun.

In ghidul nostru de cumparaturi va aratam pe ce aspecte ar trebui sa puneti accentul atunci cand alegeti o aeroterma de perete de calitate superioara.

TOP 5 CELE MAI BUNE AEROTERME DE PERETE

Aeroterma de perete Tristar KA-5075, 2000W, display LED, telecomanda

Aeroterma de perete Tristar KA-5075, 2000W, display LED, telecomanda

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta aeroterma de perete este ideala daca aveti un buget mai mic si asigura incalzirea camerelor de pana la 15 mp.

Are putere mare de 2000 W si va incalzi camera rapid. Pentru a controla mai rapid aeroterma si functiile sale puteti folosi telecomanda. Are functie de timer iar aparatul va functiona atata timp cat il setati dvs.

Totodata, ea dispune de 2 trepte de temperatura, iar aparatul va fi capabil sa ajunga rapid la temperatura dorita. Il puteti monta pe perete si se va integra usor in décor.

Ce ne-a placut: Dispune de protectie la supraincalzire.

Aeroterma ceramica de perete TESY HL 274 WPTC, 2000 W, 2 trepte de putere

Aeroterma ceramica de perete TESY HL 274 WPTC, 2000 W, 2 trepte de putere

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un produs cu un raport calitate-pret bun, care cu siguranta va va fi de folos atunci cand inca nu doriti sa porniti centrala termica sau inca nu aveti caloriferele calde in casa.

Este  o aeroterma ce poate fi montata foarte usor pe perete, neocupand mult spatiu si care se va integra foarte bine in decorul camerei, datorita design-ului sau.Are 2 trepte de putere- 1000 W si 2000 W, functie de ventilatie si protectie la supraincalzire.

Timerul va permite sa setati aeroterma astfel incat sa functioneze exact atat cat va doriti, la ce ora doriti si in ce zile doriti.

Ce ne-a placut: Are inclusa functia de timer.

Aeroterma ceramica de perete First Austria FA-5571-8-GR, 2000W, 2 trepte incalzire

Aeroterma ceramica de perete First Austria FA-5571-8-GR, 2000W, 2 trepte incalzire

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Pe langa functia de incalzire a suprafetelor din casa, aceasta aeroterma are si functie de ventilatie pentru vara, un sistem destul de folositor pe termen lung.

Totodata, ea dispune de 2 trepte de putere, de 1000 W si 2000 W si este un produs eficient si rapid in functionare.

Caldura va fi distribuita uniform in camera datorita functiei swing (de oscilatie). Are timer inclus care va permite o paleta larga de ore pentru care puteti seta aeroterma. Este un produs foarte bun, dupa spusele utilizatorilor, pe care il puteti gasi la un pret foarte accesibil.

Ce ne-a placut: Temperatura poate fi setata in trepte de cate 1 grad C intre 10-49 grade C.

Aeroterma de perete TESYHL 246 VB W, pentru baie, 2000 W, display LCD, programator saptamanal, ERP 2018

Aeroterma de perete TESYHL 246 VB W, pentru baie, 2000 W, display LCD, programator saptamanal, ERP 2018

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este o aeroterma completa si complexa ce va poate usura toata situatia considerabil si care poate fi achizitionata la un pret foarte bun.

Puterea sa maxima este de 2000 W, iar cea mica este de 1000 W. In functie de temperatura din camera si de cea la care doriti sa ajungeti, prin intermediul termostatului, produsul va porni sau se va opri automat.

Se sesizeaza singur daca aveti ferestre/usi deschise si se opreste, iar prin semnal luminos va va anunta de acest lucru. Ecranul este LCD, are control touchscreen si timer inclus.

Ce ne-a placut: Incalzeste pana la 42 mp.

Aeroterma ceramica de perete Taurus Alpatec RCMB 23. 2000W, 2 trepte de putere, Timer 8 ore, LED display

Aeroterma ceramica de perete Taurus Alpatec RCMB 23. 2000W, 2 trepte de putere, Timer 8 ore, LED display

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Utilizatorii acestui produs sustin ca poate fi foarte bine folosit atat vara, cu functie de ventilatie, cat si in sezoanele mai racoroase pentru a incalzi camera.

Va ajuta sa scapati de condens si incalzeste peretii foarte bine, chiar si cand nu folositi alte surse de caldura. Acopera o suprafata de pana la 14 mp.Datorita functiei de oscilatie, aerul va fi distribuit uniform in camera. Are 2 trepte de putere, de 1000 W si 2000 W.

Temperatura poate fi reglata intre 18-45 grade C. Ca functie de siguranta are protectie la supraincalzire.

Ce ne-a placut: Elementul de incalzire din interiorul aerotermei este din ceramica.

Cum alegem o aeroterma de calitate:

Tipuri: La o scurta analiza a aerotermelor de perete veti observa ca sunt de mai multe feluri si anume: din ceramica, cu ionizare sau quartz.

Aerotermele din ceramica functioneaza pe baza unui element ceramic de incalzire si are 2 trepte de putere, de 1000 W si 2000 W in cele mai multe cazuri. Asigura temperaturi cuprinse intre 18-45 grade C, avand totodata si o protectie la supraincalzire.

Aerotermele cu ionizare sunt excelente pentru orice casa. Au integrat un ionizator, despre care se spune ca imbunatateste calitatea aerului. Cateva dintre beneficiile acestuia asupra dvs. sunt: imbunatatirea calitatii somnului, diminuarea alergiilor sau iritatiilor cailor nazale/respiratorii, cresterea productivitatii si a concentrarii etc.

Aerul va fi mult mai curat si mai sanatos, odata ce  veti folosi acest produs. Are 2 trepte de putere, de 1100 W si 2000 W. Se va opri automat dupa mult timp de folosire pentru a evita supraincalzirea.

Aerotermele cu quartz dispun de 3 rezistente cu quartz, care sunt foarte calitative. Pot fi montate atat in bai, cat si in camere.

Sistem de incalzire: Aerotermele vor fi separate in 2 categorii din punct de vedere al sistemului de incalzire folosit. Exista produse cu ventilatoare si produse cu convectie. Diferenta dintre aeroterma cu ventilatie si cea cu convectie este stilul de a incalzi aerul si obiectele din camera. Daca prin sistemul de convectie sunt incalzite obiectele dintr-o camera si implicit si aerul de acolo, unde caldura va rezista mult mai bine si pentru mai mult timp, la produsele cu ventilatie se va incalzi doar aerul ceea ce nu asigura un efect de durata.

Aerotermele cu ventilatoare incalzesc rapid aerul si probabil veti simti pe loc caldura, insa odata ce le veti stinge, camera se va raci rapid.

In schimb, aeroterma cu convectie incalzeste aerul treptat, pe verticala, ceea ce duce la o durata mai mare de incalzire a camerei.

Capacitate: Capacitatea aerotermelor o sa difere mult intre produsele de uz casnic si cele de uz intensiv sau industrial. Majoritatea aerotermelor de perete pentru uz casnic au capacitate cuprinsa intre 1500 W- 2500 W si functioneaza prin alimentare la priza. O capacitate ca cea mentionata poate face fata unor incaperi de pana la 40 mp. Trebuie sa alegeti produse care sa se potriveasca cu suprafata pe care urmeaza sa o incalzeasca, pentru ca doar asa vor face fata cu brio.

Functii: Cu cat o aeroterma are mai multe functii, cu atat este mai performanta iar dvs veti fi mai multumiti de ea. Una dintre functii ar fi oprirea automata, care va face ca aparatul sa se opreasca odata ce este acoperit cu ceva, de exemplu cu haine ori daca este plin de praf. Este o functie de siguranta.

Termostatul este o functie ce n-ar trebui sa lipseasca din constructia niciunei aeroterme de calitate. Puteti regla aparatul cum va doriti pentru a fi eficient si pentru a mai scadea din cheltuieli.

Un produs bun trebuie sa aiba mai multe trepte de ventilare pe care le puteti regla cum doriti.

O treapta pentru aer rece ar putea fi necesara atunci cand vine vara.

  • Design: Aeroterma de perete va fi mereu la vedere si design-ul va conta mai ales daca aveti o casa renovata, noua. Puteti gasi produse pe alb, negru sau gri care se vor integra in aspectul camerei si nu va vor deranja vizual.

Iti recomandam:

Back to top button