Bebe & Copii

Cele mai bune Cantare Pentru Bebelusi

Tocmai ce a sosit pe lume bebelusul dvs si doriti sa aveti in vedere mereu cat ia in greutate, cati centrimetri creste si cum evolueaza. Este perfect normal si cu siguranta veti avea nevoie de produse eficiente, practice si usor de folosit- cum este cantarul pentru bebelusi, de exemplu.

Modelele au avansat de-a lungul anilor si au ajuns sa fie mult mai complexe decat un cantar clasic, ceea ce poate fi doar de bine, pentru ca dvs veti avea acces mult mai rapid si usor la informatii legate de cel mic.

TOP 5 CELE MAI BUNE CANTARE PENTRU BEBELUSI

Cantar Laica PS3001 Pentru Bebelusi

Cantar Laica PS3001 Pentru Bebelusi

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Pentru a stii mereu ce greutate are cel mic, mai ales atunci cand este nou-nascut, ar trebui sa achizitionati un astfel de cantar, care va va scuti de multe probleme si va va veni in ajutor ori de catre ori aveti nevoie.

Este un dispozitiv usor de folosit, care indica greutatea exacta a bebelusului chiar si cand acesta devine agitat. Functia speciala TARE va scadea greutatea paturicii sau a jucariei din totalul greutatii bebelusului. Pe ecranul LCD veti putea citi toate informatiile necesare.

Forma si dimensiunile cantarului sunt optime pentru un bebelus, facand din acest produs un item usor de depozitat, fiind aproape cat un laptop.

Cantarul va anunta cand depasiti capacitatea maxima a lui, dar si cand ramane fara baterii.

Ce ne-a placut: Are incorporata functia de blocare a greutatii, pentru momentele in care bebe devine agitat pe cantar.

Cantar Pentru Bebelusi Eltron

Cantar Pentru Bebelusi Eltron

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Rolul acestui cantar este de a va ajuta sa aveti o evidenta clar a greutatii si inaltimii bebelusului dvs.

Are un design ergonomic, destul de simplu, care il fac usor de depozitat prin casa. Dispune de un ecran LCD destul de mare, astfel incat sa puteti citi informatiile redate cu usurinta.

Functioneaza pe baza a 4 baterii si are functie care va anunta atunci cand acestea se consuma. Suporta totodata o greutate maxima de pana la 20 kg si odata ce este depasita aceasta valoare, cantarul va va anunta.

Ce ne-a placut: Are inclusa propria memorie cu 10 setari.

Cantar Electronic Bebelusi si Copii

Cantar Electronic Bebelusi si Copii

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest cantar permite cantarirea copilului pana cand atinge greutatea de 20 kg si are o precizie de +/- 5 gr.

In cazul in care depaseste acest prag prestabilit, veti fi anuntati de cantar. Dispune de ecran LCD si de functie de inchidere automata dupa ceva timp, asta in cazul in care il uitati pornit. Se pune accentul astfel pe economisirea bateriei.

Are lungime de 52 cm, latime de 32 cm si inaltime de 30 cm. Printre functii se mai numara si functia TARE, despre care am tot vorbit in acest articol.

Ce ne-a placut: Design-ul este unul confortabil, cu forma anatomica, astfel incat sa asigure siguranta necesara celui mic, cat si rezultate optime atunci cand folositi cantarul.

Cantar Digital Bebelusi si Copii Beurer BY80

Cantar Digital Bebelusi si Copii Beurer BY80

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest cantar poate fi folosit inca din primele zile de viata ale copilului si chiar daca acesta ar putea fi agitat la inceput, dvs veti avea ocazia cu ajutorul acestui aparat sa aflati exact greutatea lui datorita butonului de HOLD. Inregistreaza greutatea celui mic si o mentine chiar daca acesta incepe sa se miste pe cantar.

Un alt aspect util pentru parinti este ca produsul se curata usor, puteti folosi un servetel umed si e ca nou. Suporta o greutate maxima de pana la 20 kg si are o precizie de +/- 5 gr. Siguranta este si ea data de piciorusele din cauciuc care sunt rezistente la alunecare.

Ce ne-a placut: Design-ul simplu, insa cu un “touch” de culoare.

Cantar Perfect Medical Pentru Bebelusi cu Masurarea Inaltimii

Cantar Perfect Medical Pentru Bebelusi cu Masurarea Inaltimii

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cantarul va fi un instrument foarte util pentru parinti inca de cand apare bebelusul pana cand incepe sa faca primii pasi.

Are un design usor curbat pentru a oferi confortul necesar de care are atat de multa nevoie un bebelus, pentru ca in prima faza e posibil sa se sperie de dispozitiv.

Puteti masura si inaltimea bebelusului, nu doar greutatea. Asta pentru ca suporta o greutate maxima de pana la 30 kg. Un alt aspect a fost banda inclusa care masoara circumferinta capului copilului.

Ce ne-a placut: Este un produs recomandat de medicii pediatrii.

Cum alegem un cantar pentru bebelusi:

Precizie si capacitate: Reprezinta principalii indicatori de calitate ai unui cantar pentru bebelusi. In primul rand, inainte de a analiza acesti doi indicatori, trebuie sa stiti ca toate aceste aparate sunt digitale si pentru ca bebelusul dvs sa fie in siguranta deplina, produsul trebuie sa fie certificat si aflat in conformitate cu standardele impuse de Comunitatea Europeana.

In ceea ce priveste precizia unui cantar, medicii si specialistii spun ca cele mai bune produse sunt cele care pot sa redea greutatea cu o precizie de 5-10 gr si aici se refera la cifrele care apar dupa kilograme. Aceasta “marja” va poate ajuta sa va cantariti copilul inainte de a-l alapta si chiar in fiecare zi, pentru a avea o evidenta clara a greutatii lui.

La nivel de capacitate, lucrurile stau putin mai diferit. Capacitatea va exprima pana la ce varsta puteti folosi cantarul pentru a-l cantari pe cel mic. In functie de caracteristicile, cat si de calitatea cantarului, capacitatea, cat si varsta de cantarire ar putea creste si astfel puteti folosi produsul un timp mai indelungat fara sa va dea erori. De regula, cele mai multe cantare pot duce pana la 20 kg, asta inseamna o varsta de 2-3 ani a copilului.

Functii: Ele sunt aspectele care vor face diferenta intre un cantar standard, destul de simplu si unul modern, complex, cu multiple functii. Vom discuta cateva dintre cele mai importante functii si incepem cu cea de blocare a greutatii. Aceasta are capacitatea de a bloca pe ecranul cantarului greutatea bebelusului, fara ca ea sa dispara odata ce acesta incepe sa devina agitat si sa se miste. Este foarte utila in aproape orice caz.

Apoi ar fi functiona TARE sau aducere la zero. Suna ciudat, insa este extrem de utila, deoarece in cazul in care cantarul nu are o husa pe care sa asezati bebelusul, va fi nevoie totusi de o patura ori de o jucarie cu care sa se joace in timp ce il cantariti iar pentru acestea va fi nevoie de o cantarire in prealabil. Asta inseamna ca mai intai cantariti paturica/jucaria iar cand veti apasa pe butonul TARE, valoarea lor va fi egala cu zero si nu va influenta cu nimic greutatea reala a micutului.

Poate fi regasita si o rigla de masurare a bebelusului, lucru ce ar trebui facut chiar din primele zile de viata.

Design: Exista o parte estetica, cat si una practica. Partea estetica are rolul de a mentine atentia micutului pe timpul cantaririi, adica acesta va putea observa culorile, formele, desenele din jurul lui si le poate admira in voie. Partea practica se refera la materialele din care este fabricat cantarul, la forma pe care o are, cat de ergonomic este, daca ofera confortul necesar celui mic etc. Trebuie sa aveti in vedere suprafata pe care veti intinde copilul. Ea trebuie sa fie indeajuns de mare incat cel mic sa incapa acolo intins complet, sa aiba si husa moale ar fi ideal, plus ca majoritatea aparatelor sunt realizate din plastic dur, care pe timp de iarna, de exemplu, pot fi destul de reci pentru bebelusi.

Alte caracteristici: O caracteristica suplimentara foarte utila pentru parinti este memoria si chiar capacitatea aparatului de a se conecta prin wi-fi/Bluetooth la laptopul/telefonul dvs. Astfel veti putea avea o evidenta a greutatii precendente a bebelusului dvs si sa comparati pentru a vedea daca a slabit ori a luat in greutate.

Functia de inchidere automata este si ea importanta, deoarece poate va luati cu cel mic, plecati din camera respective si uitati sa inchideti aparatul. Dupa un anumit numar de secunde, el va fi capabil sa se stinga singur.

De asemenea, un mic display v-ar fi de mare ajutor.

Iti Recomandam:

Iti recomandam:

Back to top button