Auto

Cele mai bune Camere Video Auto Marsarier

Numarul autoturismelor a atins cel mai mare prag de pana acum si nu sunt semne ca aceasta crestere se va diminiua. Astfel, toate marile orase  sunt foarte aglomerate si toate parcarile sunt pline. Pentru soferii incepatori sau care nu au foarte multa experienta, iesirea din astfel de parcari aglomerate, sau alte spatii de parcare, poate deveni foarte dificila, cateodata imposibila.

Aceste manevre, in special executate in marsarier, pot duce la mici zgarieturi sau chiar la accidente foarte serioase. Neatentia, vizibilitatea reduse sau lipsa de experienta pot face chiar victime cand se incearca manevre in marsarier fara a avea o vizibilate foarte buna, mai ales cand se incearca scoaterea masinii din locuri inguste.

Lucrurile devin si mai dificile cand este vorba de executat aceste manevre pe timp de noapte sau cand sunt obstacole ce nu depasesc nivelul lunetei si nu se afla nici in unghiul de vizibilitate al oglinzilor laterale.

Toate aceste probleme pot fi rezolvate foarte eficient cu ajutorul unei camere auto de marsarier. Camerele de marsarier, transmit imagini in timp real conducatorului auto, cand acesta cupleaza treapta de marsarier a autovehiculului. Principalul avantaj este ca va ofera un unghi de vizibilitate foarte mare in spatele masinii, lucru imposibil de obtinut prin alte metode, facand vizibile si obstacolele aflate in „unghiul mort” din spatele masinii.

TOP 5 CELE MAI BUNE CAMERE MARSARIER

Camera Marsarier XtremeVision Universala

Camera Marsarier XtremeVision Universala

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta este o camera de marsarier universala, deci se poate instala pe orice masina. Foarte important de precizat este faptul ca nu are display/monitor inclus si trebuie achizitionat separat, daca nu este dotata masina cu unul.

Camera este montata pe un suport de placuta de inmatriculare, ceea ce inseamna ca este foarte usor de montat. Se alimenteaza de la 12 V, adica de la bateria masinii, si are un cablu RCA de 6 m, ceea ce este indeasjuns pentru orice masina.

Ce ne-a placut: Faptul ca este o camera robusta ce suporta temperaturi de  -30 – +70 grade Celsius si este rezistent la apa si socuri avand o clasa de protectie de IP67!

Camera Video Auto Marsarier C111

Camera Video Auto Marsarier C111

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta camera prezinta aceleasi caracteristici ca cea de mai sus cu o diferenta importanta, aceasta are nevoie de gaurirea barii. Se alimenteaza la 12 V, are un cablu RCA de 6m.

Ce ne-a

Ce ne-a placut: Carcasa metalica si clasa de protectia IP67, rezistenta la apa si socuri si desigur pretul care unul foarte avantajos pentru calitatea acestui produs!

Sistem de Parcare 2 in 1 cu Camera de Marsarier si 2 Senzori de Parcare Incorporati S451

Sistem de Parcare 2 in 1 cu Camera de Marsarier si 2 Senzori de Parcare Incorporati S451

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Camera aceasta are si 2 senzori inclusi. Camera in sine, are un unghi de filmare de 1700, ceea ce inseamna ca nu va va surprinde nici un obstacol, unghiul fiind indeajuns pentru a suprinde mai mult decat latimea masinii chiar daca obstacolul este aproape de masina. Este complet rezistent la apa si la socuri.

Ce ne-a

Ce ne-a placut: Unghiul foarte larg de filmare, ceea ce ii ofera o distanta de detectare a obstacolelor intre 0.3 si 2 m, chiar daca nu este perpendicular pe masina si se afla mai departe de latimea masinii. Cei doi senzori de parcare incorporati va vor avertiza sonor in cazul in care va apropiati prea mult de un obstacol.

Senzori de Parcare PNI P05, cu Afisaj in Oglinda si Camera Marsarier

Senzori de Parcare PNI P05, cu Afisaj in Oglinda si Camera Marsarier

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acesta este un pachet, ce contine pe langa camera si 4 senzori de parcare. Raza de acoperire este intre 0.3 si 2m, pe langa camera de marsarier, beneficiati si de avertizarea sonora.

Acesta este un kit complet de camera, senzori de parcare si oglinda heliomata, ce are si rol de monitor. Pe oglinda puteti observa imaginile din spatele masinii dar si linii virtuale de ghidaj

Ce ne-a

Ce ne-a placut: Nu va mai trebui sa faceti nici o alta investitie, chiar daca nu aveti display/navigatie instalata in masina!

Senzori Parcare XtremeVision cu Camera Video si Display LCD Pliabil

Senzori Parcare XtremeVision cu Camera Video si Display LCD Pliabil

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta camera auto de marsarier cu un unghi de vizualizare de 1700  ce se traduce intr-o distanta afisata pe display de 0.3 pana la 2 m. Este rezistenta la apa si socuri si avertizare sonora de la cei 2 senzori de parcare inclusi.

Nici cu acest kit nu trebuie sa mai investiti suplimentar. Gasiti pe langa camera auto si senzorii de parcare si cablurile necesare, un display LCD TFT de foarte buna calitate. Acesta este pliabil si monitorul de 4,3″ se va deschide automat in momentul in care introduceti treapta de marsarier.

Ce ne-a

Ce ne-a placut: Monitorul are culori frumoase si este destul de mare pentru a suprinde orice detaliu, fara a face vre-un efort de vedere. Este un pachet complet si pretul este unul foarte bun!

Sunt lucruri pe care pur si simplu nu le puteti observa din scaunul soferului, indiferent de experienta de sofer,  ca cele ce se afla direct in spatele masinii la inaltime mica. Chiar daca nu sunteti intr-un oras aglomerat, camera auto de marsarier va poate avertiza in cazul in care un animal de companie sau chiar copii trec prin spatele masinii, si puteti evita astfel o catastrofa.

Pe piata exista foarte multe modele de camere auto de marsarier si cu foarte multe specificatii.

Camerele auto de marsarier se imparte in mai multe categorii. Exista camere universale, dedicate si cele ce vin insotite de senzori.

Camerele universale se potrivesc pe majoritatea masinilor, in timp ce, daca optati pentru o camera dedicata va trebui sa verificati daca este compatibila cu modelul masinii dumneavoastra.  Cele profesionale au senzori care va avertizeaza si sonor in cazul in care va apropiati de un obstacol.

Foarte important este si unghiul de filmare. Cu cat unghiul este mai mare, este recomandat unul de peste 1200, va va permite sa vedeti mai multe obiecte din spatele masinii.

Deasemenea, cand va alegeti camera auto de marsarier, trebuie sa tineti cont daca aveti un display integrat sau va trebui sa achizitionati o camera cu monitor inclus, care poate fi separat sau poate fi o oglinda retrovizoare cu monitor inclus.

Iti recomandam:

Back to top button