Electrocasnice

Cele mai bune Masini de Spalat Semiautomate

O masina de spalat rufe este esentiala in orice casa. Cu totii avem nevoie de ea pentru ca ne usureaza considerabil munca si ne scuteste de timp si efort.

Oferta de masini de spalat este una diversificata si generoasa, iar daca dvs nu stiti exact de ce aveti nevoie/ce va doriti e mai greu sa alegeti produsul potrivit din prima.

De aceea, am realizat acest articol in care povestim despre masinile de spalat semiautomate si de cum va pot ajuta aceste produse.

TOP 5 CELE MAI BUNE MASINI DE SPALAT SEMIAUTOMATE

Masina de Spalat Rufe Semiautomata Albatros WM 7.0, 6.5 kg

Masina de Spalat Rufe Semiautomata Albatros

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Masina de spalat semiautomata de la Albatros este ideala pentru garsoniere si spatii mai mici datorita dimensiunile sale reduse. Are un design compact, simplu, iar butoanele si functiile sunt destul de intuitive.

Trebuie precizat ca alaturi de designul ergonomic, aceasta masina de spalat rufe face parte din clasa energetica A+ si are un singur program de spalare.

Avand doar un program de spalare,probabil nu va fi pe placul persoanelor pretentioase, ce detin haine scumpe sau din tesaturi fine. Hainele le bagati prin partea superioara a masinii. Nivelul maxim de zgomot este de 65 dB la spalare si 79 dB la stoarcere.

Ce ne-a placut: Capacitate mare de 6,5 kg.

Masina de Spalat Rufe Ssemiautomata Heinner HSWM-84WH, 8 kg, 4.6 kg, 2 Cuve

Masina de Spalat Rufe Ssemiautomata Heinner HSWM-84WH

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta este o masina de spalat semiautomata destinata familiilor de 3-4 membri, deoarece capacitatea sa de incarcare este de 8 kg.

Viteza maxima de centrifugare este de 1320 rpm, lucru care va ajuta atunci cand doriti sa spalati o patura sau o haina mai groasa. Masina de spalat semiautomata va fi incarcata cu rufe prin partea superioara a ei.

Mai trebuie spus ca are 2 cuve, una de spalare si cealalta de stoarcere. Cel mai rapid program al sau dureaza 15 minute. Cand programul s-a terminat, un beculet v alumina intermitent.

Ce ne-a placut: Dispune de filtru pentru autocuratare.

Masina de Spalat Rufe Albatros WMS 6.5, Semiautomata, 5 kg, 360 W, Storcator 4.5 Kg

Masina de Spalat Rufe Albatros WMS 65, Semiautomata

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un produs de care clientii sunt foarte multumiti, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun.

Puterea sa de spalare este de 360 W, iar capacitatea de incarcare este de 6,5 kg. Un program rapid de spalare dureaza 15 minute. Puterea de stoarcere, in schimb, este de 160 W, iar in doar 5 minute, masina va stoarce aproximativ 5-5,5 kg de rufe.

Puteti folosi atat apa rece cat si apa calda la spalare, iar volumul cuvei este de 50 litri de apa. Nivelul maxim de zgomot este de 72 dB.

Ce ne-a placut: Apa calda folosita poate avea pana la 50 grade C.

Masina de Spalat Rufe Semiautomata Heinner HSWM-AD84BL, 8 Kg, 4.6 Kg, Alb/Albastru

Masina de Spalat Rufe Semiautomata Heinner HSWM-AD84BL

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cei de la Heinner s-au intrecut pe ei insisi realizand aceasta masina de spalat semiautomata. Capacitatea sa de incarcare de pana la 8 kg ii permite sa fie folosita de o familie de 3-4 membri in functie de obiceiurile dvs de spalare.

Capacitatea uscatorului este de 4,6 kg. Panoul de comanda va ajuta sa setati, de exemplu, tipul de program de spalare si timpul de spalare si stoarcere. Dispune de filtru pentru scame si de semnal sonor pentru finalizarea programului.

Trebuie sa precizam ca rufele vor fi uscate prin intermediul ventilatiei suplimentare datorita tehnologiei Air Dryer.

Ce ne-a placut: Este una dintre cele mai performante masini de spalat semiautomate de pe piata.

Masina de Spalat Rufe Tehnoton Splendid 07, Incalzitor, Storcator, Cuva 36 litri, Alb

Masina de Spalat Rufe Tehnoton Splendid 07

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acesta este un pachet promotional ce include o masina de spalat semiautomata si un fier de calcat, ambele la un pret foarte avantajos.

Masina de spalat semiautomata este performanta, tocmai pentru ca are incalzitor, care bineinteles, va incalzi apa si va va scuti pe dvs de un efort in plus.Capacitatea cuvei de spalare este de 1.5 kg, iar viteza maxima de centrifugare este de 1300-1400 rpm.

Incalzeste apa, spala rufele si le si stoarce intr-un timp record. Dispune de protectie impotriva socurile electrice. Nu in ultimul rand, trebuie spus ca masina are doar un program de spalare, dar ca programul este unul foarte bine gandit.

Ce ne-a placut: Include incalzitor pentru apa.

Cum alegem o masina de spalat semiautomata:

Tipuri: Oferta masinilor de spalat existenta pe piata este una foarte generoasa si de multe ori clientii pot fi indusi in eroare, mai ales daca nu stiu exact ce vor sau ce au nevoie, nu cunosc specificatiile produselor etc.

Pe net veti gasi 4 tipuri diferite de masini de spalat semiautomate si vom incepe cu primul tip: functie de incalzire a apei, insa fara functie de stoarcere. Sunt masini de spalat de dimensiuni reduse, cu doar o cuva integrata, care spala, dar nu stoarc rufele. Este un sistem de functionare mai rudimentar, mai ales ca se presupune ca trebuie sa stoarceti dvs rufele cu mana ori intr-un storcator/uscator.

Al doilea tip este reprezintat de masinile de spalat care au functie de incalzire a apei, cat si functie de stoarcere a rufelor. Sunt produse cu 2 cuve, una pentru spalarea rufelor si cealalta pentru stoarcerea lor. Rufele trebuie mutate de catre dvs dintr-o cuva in alta.

Masinile de spalat semiautomate fara functie de incalzire a apei, care au o singura cuva sunt cele mai ieftine, insa si cele mai greu de gasit la momentul actual. Verificati ce temperatura trebuie sa aiba apa calda (conform specificatiilor masinii de spalat) inainte sa o adaugati in cuva.

Si ultimul tip este cel cu 2 cuve, insa la fel, fara functie de incalzire. Au functie de spalare si stoarcere, fiecare avand loc in cuve separate, iar apa o veti adauga dvs. La fel ca produsul anterior, aveti grija la nivelul maxim de temperatura al apei calde.

Viteza de centrifugare: Simplu si la obiect am putea spune ca o viteza de centrifugare mai mare inseamna o stoarcere mai eficienta a rufelor. Acest lucru va fi intalnit doar la masinile cu functie de stoarcere. Mai multe rotatii/minut reprezinta economie de timp si energie electrica. Ideea este ca trebuie sa alegeti un produs cu mai multe niveluri de rotatii pentru a le adapta in functie de tesaturile pe care le stoarceti. La masinile semiautomate, viteza poate ajunge la 1400 rpm.

Capacitate: De obicei, cuva de spalare a rufelor va avea capacitate diferita fata de cuva de stoarcere. Capacitatea masinii de spalat va influenta si dimensiunile acesteia, iar capacitatea la randul ei va fi influentata de obiceiurile familiei. Pentru cati membri ai familiei spalati rufe, cat de des, ce tipuri de tesaturi spalati etc. Capacitatea unei masini semiautomate poate porni de la 4 kg si poate ajunge pana la 10 kg. Capacitatea cuvei de stoarcere/uscare poate fi mai mica decat capacitatea cuvei de spalare, cu 1-3 kg in unele cazuri.

Dimensiuni: O masina de spalat semiautomata care are 2 cuve separate va fi mai voluminoasa decat o masina de spalat clasica, unde cele 2 functii (spalare-stoarcere) se afla la un loc amandoua. Tocmai pentru ca nu trebuie sa fie permanent conectata la apa, masina de spalat poate fi mutate cu usurinta. Din punctul asta de vedere este independent ca functionare.

Functii: Vom discuta despre puterea masinii, programe de spalare si temperatura apei.

Puterea la spalare va fi mai mare decat cea la stoarcere. Pentru spalare, puterea ar putea fi cuprinsa intre 300-500 W, iar cea de stoarcere intre 150-300 W.

Programele de spalare vor fi mult mai scurte la masinile semiautomate. Timpii de spalare si stoarcere pot fi setati de dvs. Timpul de spalare va fi, bineinteles, mai mare decat cel de stoarcere.

Nici din punct de vedere al reglarii temperaturii masinile semiautomate nu vor fi la fel ca cele automate, insa exista modele mai noi care va permit sa reglati temperatura in functie de tesaturi. Chiar si asa, aceste masini de spalat sunt eficienta si practice pentru clienti.

Alte caracteristici: Verificati cu mare atentie sistemele de siguranta cu care este dotata masina de spalat dorita. Garniturile sa fie de calitate, rezistente, produsul sa aiba stabilitate in timpul stoarcerii rufelor si mai ales, sa nu exista riscul de electrocutare.

Iti recomandam:

Back to top button