Altele

Cele mai bune Motocultoare Honda

Daca ati ajuns in aceasta sectiune, inseamna ca v-ati saturat de munca fizica a aratului sau sa platiti pe cineva pentru aceste servicii, gradina sau pamantul dumneavoastra ne fiind de dimensiuni foarte mari.

Daca ati ajuns la concluzia ca un motocultor va va fi de folos, noi suntem aici pentru a va indruma catre o alegere potrivita pentru dumneavoastra.

Va prezentam lista scurta, in care cu siguranta veti gasi motocultorul Honda de care aveti nevoie.

TOP 3 CELE MAI BUNE MOTOCULTOARE HONDA

Motosapa Honda FG 320, 4.8 CP, Motor Benzina Honda GP 160

Motosapa Honda FG 320

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta motosapa are o putere de 4.8 CP, generat de un motor pe benzina in 4 timpi. Tipul de pornire este manual si se recomanda pentru o utilizare semiprofesionala.

Latimea frezelor de lucru este de 81 cm, destula pentru utilizarea in conditiile pentru care a fost proiectat. Are o greutate de 64 kg, care va ajuta la o sapare mai usoara.

Ce ne-a placut: Utilizarea foarte usoara si intuitiva, avand doar 1 viteza + marsarier.

Motocultor Honda F560 K7 SE, 4.8 CP, Motor Benzina Honda GX 160

Motocultor Honda F560 K7 SE

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest motocultor are un motor pe benzina in 4 timpi, ce dezvolta o putere de 4.8 CP si o capacitate cilindrica de 168 cm3. Capacitatea rezervorului este de 3 l, ceea ce va va oferi o autonomie destul de buna, mai ales ca este destinat utilizarii ocazionale.

Adancimea de lucru este una excelenta, de pana la 30 cm si are o latime a frezei de 80 cm, ceea ce inseamna ca veti termina treaba foarte repede dar si eficient. Tipul pornirii este manual.

Ce ne-a placut: Cele 6 viteze plus 2 de marsarier.

Pachet Motosapa Honda FG 320, Motor 4.8 CP, Freza Segmentabila 81 cm, Roata Fata, Roti Metal, Plug Cartofi + Cadou 1L Ulei Motor + 2L Ulei Transmisie AgroPro

Pachet Motosapa Honda FG 320

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest motocultor are montat acelasi motor de 4.8 CP, in 4 timpi si o capacitate cilindrica de 168 cm3. Este un motor foarte fiabil si puternic de la Honda, de aceea este si foarte des utilizat. Are o singura roata pe fata, de cauciuc, si 2 roti in dreptul frezei, de metal.

Capacitatea rezervorului de 3.1 l si consumul redus de 2l/h, va ofera o autonomie de 1.5 ore, suficient timp pentru a ara o suprafata destul de mare. Latimea de lucru maxima este de 81 cm iar acest motocultor este dotat cu 2 freze ce au 24 de lame. Are 2 viteze, una pentru mars normal si alta pentru marsarier.

Ce ne-a placut: Plugul pentru cartofi, pachetele de ulei, oferite cadou in cadrul pachetului.

Cum alegem un motocultor honda bun

Motocultorul este cunoscut sub diferite nume, motosapă, motofreză, motocultivator sau tractor monoax de putere mică, toate referindu-se la acelasi utilaj, folosit pentru prelucrarea pamantului. Este format dintr-un motor, in general cu ardere interna dar poate fi si electric, 2 roti pentru a facilita deplasarea si un set de freze sau sape rotative utilizate pentru rascolirea solului sau alte procedee agricole, in functie de echipamentul instalat. Acest utilaj ajuta foarte mult la usurarea muncii fizice a campului, fiind vorba despre o semi-automatizare, fiind inca nevoie de un conducator ce trebuie sa controleze viteza si directia.

Deoarece nu este o achizitie care se poate face fara verificari in prealabil si un studiu amanuntit al pietei, fiind un utilaj destul de scump, dar o investitie ce se va dovedi foarte folositoare. Foarte importanta este alegerea unui produs de calitate ce va fi la fel de eficient si dupa mult timp de utilizare, de aceea va recomandam sa alegeti o firma cu renume si fiabila, cum este Honda. Compania a fost fondata in anii 40 iar ceea ce ii defineste este calitatea motoarelor cu ardere interna, utilizate pentru motociclete, automobile, utilaje de gradinarit, generatoare, fiind foarte eficiente si fiabile. De aceea, nu este de mirare ca motocultoarele Honda sunt foarte populare fiind profesionale si rezistente.

Fiind un producator asa de mare, are o gama foarte larga de produse dintre care il puteti alege pe cel care va este cel mai folositor.

Ce specificatii trebuie sa aveti in vedere cand doriti sa achizitionati un motocultor Honda?

Puterea – se refera la puterea devoltata de motor si poate fi cuprinsa intre 2.2 si 12 CP. In functie de puterea motorului, se determina si regimul de utilizare ocazional, pentru suprafete mici de pana la 5000 m2 , semiprofesional intre 5000 – 10000 m2 sau profesional de peste 10000 m2. Pretul este influentat de puterea motorului, de aceea trebuie sa stiti in ce regim veti utiliza motocultorul.

Caracteristicile de lucru – acestea sunt foarte multe, fiind un utilaj complex: numarul de viteza, combustibilul utilizat, sistemul de pornire, tipul frezelor si dimensiunile acestora, adancimea de sapare, consumul, gabaritul motocultorului. Trebuie tinut cont de toate aceste caracteristici. De exemplu, o freza mai lata, termina treaba mai repede si mai usor, insa gabaritul va fi mai mare, astfel si consumul de combustibil va creste. Va trebui sa balansati eficienta cu economicitatea, in functie de terenul dumneavoastra, suprafata si duritatea solului.

Iti recomandam:

Back to top button