Casa & Gradina

Cele mai bune Proiectoare Laser de Exterior

Stiti prea bine ca pentru oamenii inventivi, exista o solutie pentru orice! Daca, spre exemplu, va doriti sa aveti proiectate pe casa dvs imagini, forme sau jocuri de lumini, ei bine, aflati ca un proiector laser va va ajuta in aceasta situatie.

Probabil ati vazut ca in cele mai multe filme americane oamenii folosesc in perioada Craciunului proiectii pe casele lor si asta contribuie la crearea unei atmosfere de basm.

Ori poate urmeaza sa organizati un eveniment al firmei si trebuie sa proiectati logo-ul ei pe o cladire. Multe lucruri se pot face cu ajutorul unui proiector laser de exterior, asadar, va invitam sa cititi toate caracteristicile unui astfel de produs si sa luati o decizie informata.

TOP 5 CELE MAI BUNE PROIECTOARE LASER DE EXTERIOR

Proiector Laser Pentru Exterior Sau Interior cu Lumini Rosii si Verzi

Proiector Laser Pentru Exterior Sau Interior cu Lumini Rosii si Verzi

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Un astfel de proiector laser nu va va umfla prea mult factura de curent, asa ca stati linistiti din acest punct de vedere.Functioneaza, asadar, prin conectarea la o priza din casa sau din garaj. Veti avea totusi nevoie de un prelungitor suplimentar, deoarece cablul proiectorului are doar 1 metru.

Acopera o suprafata de 60 mp si ofera jocuri de lumini (rosii si verzi) ce pot fi proiectate mai ales in preajma Craciunului, dar nu este obligatoriu sa il folositi doar atunci. Carcasa este din plastic dur, de calitate, ce rezista la zapada, ploaie sau temperaturi ridicate.

Ce ne-a placut: Va ajuta sa economisiti timp si bani.

Proiector cu Laser Complet Metalic, de Exterior, cu Jocuri de Lumini, 6 Culori

Proiector cu Laser Complet Metalic, de Exterior, cu Jocuri de Lumini, 6 Culori

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Consideram ca acest proiector laser se incadreaza printre cele mai bune produse din online deoarece are caracteristici de calitate foarte bune si totodata, are un pret accesibil. Un astfel de produs poate fi folosit pentru orice tip de eveniment ani la rand.

Carcasa sa este facuta sa reziste la orice tip de vreme si la socuri, pentru un timp indelungat.Toata casa dvs va fi invaluita in lumini si se va crea o povestea frumoasa, pe placul celor mici.

Mai trebuie spus ca acest proiector se conecteaza la priza si are 6 culori incorporate. Totodata, el proiecteaza jocuri de lumini de o varietate remarcabila, mai exact de stele luminoase.

Ce ne-a placut: Carcasa este din aluminiu durabil si rezistent.

Proiector Laser Pentru Exterior, Rezistent la Apa

Proiector Laser Pentru Exterior, Rezistent la Apa

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Inca de la inceput producatorii ne avertizeaza spunandu-ne ca este un produs rezistent la apa, asadar, cu siguranta aceasta informative va va fi de folos daca va doriti acest proiector.

Are numai caracteristici de calitate foarte bune. Carcasa este realizata din aluminiu dur, rezistent la orice temperaturi si uzura.Are incorporat sensor de lumina, adica intra in functie seara si se opreste automat cand se lumineaza afara.

Trebuie spus totodata ca culorile folosite sunt rosu si verde iar viteza jocului luminilor poate fi reglata oricum doriti.

Ce ne-a placut: Poate fi folosit pentru orice tip de eveniment.

Proiector Laser Soundvox, cu Stele Miscatoare si Joc de Lumini

Proiector Laser Soundvox, cu Stele Miscatoare si Joc de Lumini, Albastru

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un proiector laser pe care toata lumea si l-ar dori. De ce? Pentru ca este foarte versatil si poate fi folosit oriunde, chiar si la petreceri tematice.O alta parte buna este ca are ventilator integrat si nu se va pune problema ca se incinge si se strica.

Este de fapt un miniproiector laser ce vine la pachet cu un trepied pe care va putea fi montat.Functioneaza prin alimentare la o priza normala. Are 0.6 kg si este foarte usor de folosit, cat si de transportat.

Ce ne-a placut: Poate fi setat atat manual, cat si sa functioneze odata cu ritmul muzicii.

Proiector Laster Metalic cu Fulgi de Zapada (Diverse Forme si Culori)

Proiector Laster Metalic cu Fulgi de Zapada

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un proiector laser ce functioneaza prin conectare la priza. Carcasa aparatului este realizata dintr-un aluminiu rezistent la apa, temperaturi prea mari sau prea mici si la conditii nefavorabile de vreme.

Cablul de alimentare are o lungime de 5 metri, asadar nu veti avea nevoie neaparat de un prelungitor suplimentar.Proiectul laser poate fi infipt in pamant datorita suportului metalic inclus si astfel poate lumina o mare suprafata de casa.

Acest proiector poate fi folosit sa proiecteze lumini rosii si verzi ce se pot misca pe ritmul muzicii ori pot fi setate de dvs pe un anumit mod.

Ce ne-a placut: Are greutate redusa de 0.6 kg.

Cum alegem un proiector laser de exterior:

Utilizare: Un proiector laser, in general, poate fi folosit atat in interiorul unei case, cat si in exteriorul ei si despre aceasta categorie din urma vom vorbi si astazi. La inceput poate parea ca sunt unul si acelasi lucru, insa in realitate, situatia este diferita.

Inainte de toate, ganditi-va bine unde vreti sa folositi proiectorul, pentru ca acest lucru va influenta direct anumite caracteristici ale produsului pe care urmeaza sa le discutam detaliat.

Proiectoarele laser de exterior sunt mult mai rezistente decat proiectoarele lase de interior. Luminile si formele vor putea fi proiectate pe suprafete mult mai mari, iar aparatul in sine suporta mult mai bine frigul, zapada, ploaia etc.

Un proiector de interior va putea proiecta doar pana la distante de aproximativ 10 metri, plus ca sunt mult mai fragile ca produse.

Materiale: Da, poate ca foarte multe dintre produse sunt fabricate din plastic, insa mereu proiectoarele de exterior vor fi mai rezistente decat cele de interior. Indiferent de material, el trebuie sa fie robust, dur si rezistent la diferite conditii meteorologice. Lucrurile acestea sunt valabile atat pentru carcasa aparatului si suport, cat si pentru elementele componente din interiorul proiectorului. Materialul poate fi si din aluminiu, care sa reziste de la cele mai joase temperaturi pana la cele mai inalte.

Alimentare: Exista 3 modalitati de alimentare: pe baterii, la priza sau combinate acestea doua. Toate tipurile sunt bune, au avantajele si dezavantajele lor, insa un model mixt este cel mai usor de folosit, dar si eficient. Asigurati-va ca firul este mai lung de 3-5 metri.

Tipul de lumina proiectata: Orice proiector va afisa niste jocuri de lumini. Aceste lumini provin din niste beculete si pot fi rosii, albastre, galbene, verzi etc. De cele mai multe ori vor fi combinatii de 2-3 culori. Cei mai multi utilizatori sustin ca LED-urile sunt mult mai puternice, rezistente si ofera lumina rece/calda. Trebuie sa aveti in vedere prima data suprafata pe care doriti sa o lumineze pentru ca mai apoi sa decideti cam de cate beculete ar fi nevoie. Producatorii va ajuta in acest sens.

Modele: Modelele sunt diverse si pot avea intensitati, miscari si durate diferite. Daca va doriti un astfel de proiector pentru Craciun, ei bine, cu siguranta va doriti diapozitive cu fulgi de zapada, Mos Craciun, brazi si cadouri. Insa nu e o regula. Modele sunt destule pentru mult mai multe ocazii.

Functii speciale: Una dintre functiile speciale ar fi miscarea luminilor pe ritmul muzicii. O alta functie ar fi proiectarea unor imagini 3D tip holographic. De asemenea, la unele proiectoare moderne puteti chiar dvs sa controlati miscarile luminilor de pe telefon sau din laptop.

Accesorii: Haideti sa enumeram cateva dintre caracteristicile suplimentare ale unui proiector de exterior: timerul, telecomanda, functie de proiectie logo (pentru firme, evenimente etc).

Iti recomandam:

Back to top button