Casa & Gradina

Cele mai bune Scari din Aluminiu cu 3 Tronsoane

Credem ca in fiecare gospodarie ar trebui sa existe o scara. Nu se stie, poate vreti sa spalati geamurile, sa varuiti, sa decorati casa de Craciun ori poate chiar aveti lucrari dificile la inaltimi mari.

Altfel spus, sunt multe activitati care au nevoie de o scara buna, din aluminiu si chiar cu 3 tronsoane.

In acest articol discutam pe larg toate caracteristicile unei scari de calitate si analizam cateva scari din aluminiu deosebite.

TOP 5 CELE MAI BUNE SCARI DIN ALUMINIU CU 3 TRONSOANE

Scara Aluminiu 3 Tronsoane 3×9 Trepte, Profesionala, Lung 5.3 m

Scara aluminiu 3 tronsoane 3x9 trepte, profesionala

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Fiind formata din 3 tronsoane, scara este destul de flexibila, incat sa fie folosita la cat mai multe activitati. Extinsa, ajunge pana la 5.30 metri.

Fiecare tronson are cate 9 trepte. Fiind realizata dintr-un aluminiu exudat, poate fi depozitata oriunde, chiar si afara.Este un produs sigur, fabricat in conformitate cu normele de siguranta, pentru ca dvs sa va desfasurati activitatile linistiti.

Poate sustine o greutate de pana la 150 kg. La extindere, poate lua forma literei „A”, cat si a literei „Y”, dar intoarsa.

Ce ne-a placut: Pentru siguranta dvs, partea de jos, metalica, este acoperita  cu cauciuc antiderapant.

Scara Universala Aluminiu Alverosal Eurostil, 3 Tronsoane, 7 Trepte, 3×7, Inaltime 3.99 m

Scara Universala Aluminiu Alverosal Eurostil

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta scara are 3 tronsoane a cate 7 trepte fiecare tronson. Este un produs fiabil, practic si chiar universal, putand fi folosita la orice fel de activitate.Inaltimea maxima la care poate ajunge este de 3.99 m.

Comparativ cu alte modele din aceeasi categorie, aceasta scara va permite sa o folositi chiar si pe scari. Poate fi fixata in asa fel incat sa fie sigura si cand sta pe trepte. Greutatea maxima suportata este de 150 kg. Asadar, luati in considerare greutatea dvs, dar si greutatea cutiei de unelte sau a galetii de lavabila atunci cand munciti.

Ce ne-a placut: O puteti transporta cu usurinta, deoarece are doar 9.9 kg.

Scara Multifunctionala din Aluminiu cu Trei Tronsoane Ztrust 3×11 Trepte

Scara Multifunctionala din Aluminiu cu Trei Tronsoane Ztrust 3x11 Trepte

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Scara multifunctionala Ztrust este fabricata din aluminiu rezistent, fiind un produs usor de transportat. Aceasta scara poate fi extinsa pana la 7.3 metri.

Cand scara este inchisa, are inaltime de 2.97 m. Lungimea ei cand se extind 2 tronsoane este de 5.1 m, iar cand se extind cele 3 tronsoane ajunge la 7.3 metri, dupa cum am zis mai sus.

Suporta o greutate maxima de pana la 150 kg. Este un tip de scara culisanta, semiprofesionala. In total sunt 33 de trepte.

Ce ne-a placut: Poate satisface si cele mai dificile nevoi, datorita lungimii diferite a tronsoanelor.

Scara Universala cu 3 Tronsoane Alverosal 9 trepte Eurostyl, 5.69 m

Scara Universala cu 3 Tronsoane Alverosal 9 trepte Eurostyl

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este un produs semiprofesional, ce poate fi folosit oriunde e nevoie de el, fie ca varuiti prin casa ori curatati pomii din curte. Fiind multifunctionala si cu 3 tronsoane a cate 9 trepte, scara va poate ajuta sa indepliniti orice sarcina.

Ajunge la o inaltime maxima de 5.69 m, fiind un produs pliabil.  Marginile antiaderente ofera siguranta si echilibru mai bun cand sunteti pe scara. Este fabricata din aluminiu rezistent si cantareste 13 kg. Totodata, suporta o greutate de pana la 150 kg.

Ce ne-a placut: Dispune de margini antiaderente, pentru un plus de siguranta.

Scara Multifunctionala din Aluminiu cu Trei Tronsoane Ztrust 3×15 Trepte

Scara Universala cu 3 Tronsoane Alverosal 9 trepte Eurostyl

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest produs va permite sa aveti acces rapid la spatii mai inalte unde trebuie sa indepliniti o sarcina. Este un produs pe care va puteti baza, gratie structurii sale rigide, cat si a celor 3 tronsoane, cu cate 15 trepte.

Este o scara culisanta, semiprofesionala, realizata din aluminiu. Cantareste 23.7 kg, asadar va fi nevoie de o persoana mai solida care sa o care. Greutatea maxima acceptata este de 150 kg iar inaltimea maxima pana la care ajunge este de 10 m.

Ce ne-a placut: Este ideala pentru lucrari la inaltimi mari.

Cum alegem o scara din aluminiu:

Tipuri: In functie de design si de functia pe care o indeplineste, o scara din aluminiu poate fi: simpla, multifunctionala sau extensibila.

Scara simpla: este scara clasica, pe care o cunoastem cu totii, in forma literei „A”. Pot fi folosite doar pe o singura parte, pentru ca cealalta latura este de suport mai mult, pentru mentinerea echilibrului. De obicei, o astfel de scara este folosita pentru inaltimi mai mici de la sol si pentru treburi mai usoare. Numarul treptelor poate varia intre 3 si 20, iar scara poate ajunge pana la o inaltime de 2 m.

Scara extensibila: este foarte utilizata pentru inaltimea ei, care poate depasi 5 m. Poate avea forma de „A” sau „Y” intors. Scara extensibila poate avea 2 sau 3 tronsoane. Este rigida, sigura si usor de folosit. Este o scara ideala pentru lucrari profesionale, ce dureaza mai mult timp, fiind destul de confortabila pentru muncitori.

Scara multifunctionala: Este, practic, o combinatie intre modelele de mai sus. Este ceva mai scumpa ca pret, dar odata ce o cumparati, nu veti mai avea nevoie de alte scari pentru orice tip de activitate. Extinsa,ajunge la 4 metri si poate fi folosita chiar si pe scari, deoarece o parte poate fi ridicata si cealalta ramane mai scurta, fixata bine, ca un suport. Pot fi depozitate usor, fiind adaptabile, desi au cate 3 tronsoane.

Functionare: Ar trebui sa va interese si mecanismul de functionare al unei scari, mai exact ce sistem foloseste pentru a putea fi extinsa pana la inaltimea maxima sau transformata dintr-o forma in alta. Scarile pot fi: extensibile, telescopice si articulate.

Scara extensibila ajunge la inaltimea maxima prin desfacerea „in cascada” a tronsoanelor, care de regula sunt 2-3. Se extinde pe verticala, iar atunci cand o strangeti, veti aduce fiecare tronson unul langa celalat ca intr-un pachet de „biscuiti”, pusi unii peste altii.

Scara telescopica este asemanatoare cu produsul de mai sus, doar ca exista o diferenta. Tevile laterale ale tronsoanelor, la retragere, vor veni in interiorul partilor de jos. Se formeaza un „pachet” compact, care nu ocupa mult spatiu, bucatile fiind bagate unele in altele.

Scara cu articulatii este realizata din aluminiu, iar partile ei se prind prin intermediul unor articulatii din otel. Datorita acestui sistem, fiecare tronson se poate roti la 360 grade in jurul celorlalte parti componente. Tronsoanele sunt pliabile, usor de asamblat, desasamblat si depozitat.

Inaltime: Ar trebui sa alegeti scara in functie de nevoile dvs si de activitatile pe care le desfasurati cu ea. De exemplu, daca vreti sa varuiti o camera de dimensiuni standard, o scara de 1 m este ideala. Cu cat creste dificultatea activitatii desfasurate, cat si inaltimea de lucru, cu atat va trebui sa creasca si scara. Mereu incercati sa luati o scara cu cel putin 1 m mai mica decat inaltimea maxima pana la care trebuie sa ajungeti.

Greutate suportata: Este un criteriu foarte important pentru scarile din aluminiu. Ar trebui sa respectati greutatea maxima impusa de producator, pentru ca altfel puteti suferi accidente grave. Sunt scari tip III ce suporta o greutate de pana la 90 kg; de tip II ce suporta pana la 105 kg; tip I pana la 115 kg. Aceste tipuri sunt pentru uz casnic mai mult. Pentru uz profesional avem: IA ( suporta 130-140 kg) si IAA cu pana la 170 kg.

Siguranta: Picioarele scarilor ar trebui sa fie dublate cu mansoane din plastic sau cauciuc, pentru o mai buna aderenta. Treptele ar trebui sa fie antiaderente si potrivite ca dimensiuni talpii dvs.

Iti recomandam:

Back to top button