PC & Periferice

Cele mai bune Camere de Supraveghere Wireless

Camerele de supraveghere sunt folosite, in cea mai mare parte, in scopuri de securitate, mai explicit pentru identificarea posibilelor infractiuni si aducerea de dovezi concludente impotriva celor ce au comis acele infractiuni, sau pentru a ajuta politia in identificarea lor. Un alt beneficiu al instalarii unui sistem de supraveghere video, il reprezinta intimidarea si posibila renuntare la comiterea infractiunii.

Majoritatea camerelor de supraveghere de pana acum au fost cu cablu insa balanta incepe sa se incline catre cele wireless, deoarece instalarea este mult mai usoara datorita lipsei cablurilor, care trebuie si ele montate pe perete sau in locul in care sunt instalate camerele.

TOP 5 CELE MAI BUNE CAMERE DE SUPRAVEGHERE WIRELESS

Wanscam HW0041 Camera IP wireless Pan / Tilt HD 720P 1MP

Wanscam HW0041 Camera IP wireless Pan

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta camera are o rezolutie de 720p si un senzor de 1 megapixel. Cea mai importanta functie de detectie la miscare, alerta prin e-mail si transmitere a imaginilor prin FTP. Puteti vedea imaginile surprinse de camera direct pe telefonul mobil.

Are o posibilitate de stocare pe un card de memorie de pana la 128GB. Deoarece este un sistem format dintr-o singura camera, nu are nevoie de unitate centrala, instalarea fiind foarte usoara.

Ce ne-a placut: Vizibilitate pe timp de noapte pana la 10M datorita celor 11 leduri IR( infrared) incorporate.

Camera de Supraveghere IP WIFI BabyToy, Conectare Telefon / PC , Night Vision Color, Rezistenta la Apa, FullHD 1920*1080, Senzor Miscare

Camera de Supraveghere IP WIFI BabyToy, Conectare Telefon

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta camera are un senzor de 2 MP si o rezolutie excelenta FullHD pentru o claritate superioare, si beneficiaza de un zoom de 4x, pentru observarea detaliilor dintr-o filmare. Datorita constructiei solide si a rezistentei la apa, este ideala pentru supravegherea spatiilor exterioare.

Toate inrregistrarile cat si vizualizarea imaginilor in timp real se poate realiza de pe computer sau de pe telefonul mobil. Are o vizibilitate excelenta pe timp de noapte, poate filma color pana la 30 m, datorita celor 6 LED-uri infrarosu.

Ce ne-a placut: Functia de activare la detectarea miscarii si posibilitatea de avertizare cand camera este activata.

Set Camera de Supraveghere IP WIFI Sricam, FullHD 2MP, Conectare Telefon / PC , Night Vision, Rotire Automata, Rezolutie 1920*1080, Senzor Miscare

Set Camera de Supraveghere IP WIFI Sricam, FullHD 2MP, Conectare Telefon

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta camera are un senzor de 2MP si o rezolutie FullHD si un zoom digital 4x ideal pentru observarea celor mai mici detalii. Imaginea se poate observa in timp real si de pe tableta sau telefonul mobil. Poate filma foarte bine si pe intuneric datorita celor 11 LED-uri cu infrarosu.

Se poate seta alarma pentru a suna pe telefonul mobil in momentul in care detecteaza miscare. Camera se poate si roti individual sau o puteti roti manual prin intermediul unei aplicatii de pe telefonul mobil.

Ce ne-a placut: Comunicarea bidirectionala, ceea ce inseamna ca puteti comunica cu cei pe care ii supravegheati, fiind ideal pentru supravegherea copiilor.

Kit Supraveghere Video PNI House WiFi 400 NVR, 4 Camere Wireless

Kit Supraveghere Video PNI House WiFi 400 NVR

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Va prezentam un kit complet format dintr-o unitate centrala si 4 camere, ideal daca aveti de supravegheat mai multe incaperi sau un spatiu mai mare din diferite unghiuri. Senzorul fiecarei camere este de 1MP.

Datorita unitatii centrale, puteti adauga un spatiu de stocare de pana la 4TB, sub forma unui HDD. Se pot utiliza si pentru supravegherea spatiilor exterioare avand un unghi de filmare de 75 grade. Imaginile se pot vizualiza in timp real si de pe telefonul mobil sau calculator.

Ce ne-a placut: Cele 36 LED-uri IR, ideale pentru supravegherea detaliata pe timp de noapte la o distanta de pana la 30m.

Mini Camera WiFi de Supraveghere, 1080p, Full HD

Mini Camera WiFi de Supraveghere, 1080p, Full HD

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Va prezentam si o varianta de camera ascunsa, caracterizata prin dimensiunile foarte mici, care o fac usor de ascuns. Imaginile FullHD se pot inregistra intr-un spatiu de stocare, tip card de memorie, de pana la 128GB.

Desi se poate alimenta direct de la priza, aceasta are si posibilitatea alimentarii de la o baterie, cu o durata de functionare de pana la o ora. Se aplica foarte usor, pe aproape orice suprafata, datorita spatelui magnetic ce se ataseaza pe o folie ce se lipeste in locul dorit.

Ce ne-a placut: Poate filma si in lumina scazuta,pe timp de noapte, si totul cu un unghi de vedere impresionant de 150 grade.

Daca doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video wireless, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante.

Destinatia de utilizare – in primul rand, trebuie sa aveti o idee generala a locului in care veti amplasa aceste camere. Plecand de la acest aspect, vor deriva si celelalte caracteristici de care trebuie sa tineti cont.

Interior sau exterior – constructia camerelor este diferita in functie de locul unde este instalata. Cele de exterior sunt mai robuste si proiectate pentru a rezista la intemperii, lovituri si variatii de temperatura. Toate acestea sunt specificate de catre producator.

Imaginea – ce poate fi impartita in calitate si unghi de cuprindere. Calitatea se masoara in megapixeli, ca la camerele foto din telefoanele dumneavoastra, iar un numar mai mare reprezinta o calitate mai buna si posibilitatea de a mari imaginea fara a pierde mult din vizibilitate. Unghiul de cuprindere este la fel de important, deoarece in functie de acesta veti afla in ce pozitii si de cate camere aveti nevoie pentru a supraveghea o suprafata sau o cladire anume. Unghiurile mai largi sunt in general mai bune, limitand numarul de camere folosite.

Conditiile de inregistrare – aici putem discuta de criteriul cel mai important, cand vine vorba de pretul echipamentelor. Includem aici posibilitatea de filmare pe timp de noapte sau de lumina intensa, sau de a focaliza rapid si eficient. De asemenea exista si camere ce se pot deplasa la un interval de timp, pentru a supraveghea mai multe spatii simultan. Aici este esential o camera de calitate cu o focalizare buna. Unele camere de supraveghere se pot activa in functie de niste senzori, de miscare de cele mai multe ori, pentru a economisi spatiul de stocare cu imagini inutile.

De asemenea, in functie de scopurile dumneavoastre, puteti opta pentru o camera care inregistreaza si audio, ca in cazul celebrelor camere pentru dadace.

Functii speciale – Foarte importanta este si unitatea centrala, care stocheaza si supravegheaza intregul sistem. Aceasta va poate permite sa supravegheati obiectivele direct de pe telefonul mobil sau calculator, iar in cazul mai multor camere, puteti trece de la o camera la cealalta.

Iti recomandam:

Back to top button