Altele

Cel mai bun Capsator Electric

Capsatorul electric este o solutie optima pentru cei ce cauta metode rapide si eficiente de a capsa hartie, materiale textile, lemn, piele etc. Un astfel de capsator reprezinta o unealta extrem de versatila si practica pentru mai orice tip de lucrare. Perfecte pentru proiecte de orice gen, un capsator electric se poate dovedi foarte util pe termen lung.

Asa cum vom afla in minutele urmatoare, nu toate capsatoarele electrice sunt construite sa atinga aceleasi standarde, nu doar prin prisma configuratiei tehnologice ci si datorita formei sau constructiei. Vom afla totodata ca ele pot sa difere chiar daca fac parte din aceasi categorie de pret, motiv pentru care trebuie sa ne documentam cu atentie inainte de a face o astfel de achizitie.

TOP 5 CELE MAI BUNE CAPSATOARE ELECTRICE

Capsator Electric Stanley STHT6-70414, capse A 6-14mm J 12-15mmCapsator Electric Stanley STHT6-70414, capse A 6-14mm J 12-15mm

 • Puterea de capsare este reglabila intr-o oarecare masura.
 • Este un capsator electric semi-profesional, universal, cu un pret de achizitie foarte bun.
 • Este multifunctional, astfel ca veti putea folosi atat capse de dimensiuni 6-14 mm ori cuie de tip J de 12-15 mm.
 • Poate fi folosit cu usurinta pentru suprafete din lemn, hartie, plastic, carton etc.
VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Capsator electric 220V cu capse tip G, 6-14mm J 12-15mm, Stanley 6-TRE550Capsator electric 220V cu capse tip G, 6-14mm J 12-15mm, Stanley 6-TRE550

 • Produsul este ideal pentru lucrarile ce au la baza lemnul.
 • Foloseste atat capse de 6-14 mm, cat si cuie de 12-15 mm.
 • Ofera acces rapid la orificiul destinat capselor, pentru ca reincarcarea sa se faca rapid si usor.
 • Dispune de maner ergonomic, cauciucat, pentru ca dvs sa nu resimtiti oboseala si sa nu va doara mainile.
 • Puterea poate fi reglata pe 2 trepte- high si low, in functie de materiale: moi sau dure.
VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Capsator Electric cu cablu Skil pentru capse si cuie, 20 capse minut + 400 capse si 100 cuieCapsator Electric cu cablu Skil pentru capse si cuie, 20 capse/ minut + 400 capse si 100 cuie

 • Foloseste atat capse, cat si cuie.
 • Foloseste atat capse de 8-16 mm, cat si cuie de 15-16 mm.
 • Design-ul aparatului este unul ergonomic si practic, creat pentru a rezista proiectelor dvs, indiferent de dificultatea lor.
 • Cantarind doar 1 kg este foarte usor de tinut in mana si de manevrat.
 • Are buton de blocare pentru a nu porni in mod accidental.
VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Capsator Electric NovusCapsator Electric Novus

 • Foloseste atat capse de 6-14 mm, cat si cuie de 16 mm.
 • Se descurca cel mai bine pe materiale precum: folie, sipci, materiale textile pentru tapiterie etc.
 • I se poate regla forta de percutie si are impingator automat de capse, ce poate fi reincarcat usor.
 • Forma sa ergonomica alaturi de greutatea redusa il fac usor de manevrat.
 • Pe talpa, produsul are un ghidaj care va va ajuta sa masurati cu precizie distanta de capsare.
VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Capsator pneumatic Makita AT2550A, 8.3 bar, 140 buc magazie, 11 mm latimea capselorCapsator pneumatic Makita AT2550A

 • Puteti ajusta adancimea de patrundere in materiale.
 • Va va ajuta sa va incheiati la timp toate proiectele atat pe cele din gospodarie, cat si din afara ei.
 • Include filtru impotriva prafului si a pulberilor, pentru o buna durabilitate in timp.
 • Consumabilele sunt de fapt capsele, care masora 11 mm latime si intre 25-50 mm lungime. In capsator pot incapea pana la 140 de capse.
VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Caracteristici de luat in considerare

Alimentarea

Cel mai bun Capsator ElectricTrebuie sa tineti cont de gradul de dificultate al activitatilor pe care urmeaza sa le faceti cu ajutorul capsatorului si, bineinteles, de nevoile dvs. Capsatoarele pot fi: electrice, cu fir sau cu acumulator, adica fara fir. Veti vedea ca intre cele 2 modele exista diferente legate de eficienta, portabilitate si fiabilitate.

Daca veti folosi capsatorul in scopuri profesionale, cum ar fi tapitarea scaunelor, atunci veti avea nevoie de un capsator electric, cu fir. Aici ne referim la activitatile cu grad ridicat de solicitare si dificultate, ce au loc pe santiere, in fabrici etc. Capsatorul electric va putea fi capabil sa capsize materiale mai dure, avand o putere mare de obicei. Despre acest tip de produs vom discuta pe larg in articolul de astazi.

Pentrua a va face o idee de ansamblu, exista si capsatoare cu acumulatori, pe care le-ati putea folosi pentru treburi casnice. Un astfel de capsator este portabil, usor de folosit si nu depindeti de o sursa de curent. Chiar si asa, un dezavantaj ar fi autonomia sa si pauzele de reincarcare a capsatorului.

Puterea

Puterea poate fi mica, medie sau mare. Capsatoarele electrice au mai multe trepte de putere, astfel incat sa puteti adapta functionarea sa in functie de sarcina pe care o realizati sau in functie de materiale. O putere mica sau medie va fi potrivita pentru materiale si sarcini mai usoare, cum ar fi capsarea hartiei, cartonului, panzei, pielii etc.

Cele mai bune capsatoare cu fir, electrice sunt cele care reusesc sa lucreze cu materiale precum lemnul, textilele si metalele in situatii de mare anvergura. Performantele motorului pot atinge 1500 W. Puterea poate sa varieze in functie de model. Astfel ramane la latitudinea dvs daca alegeti un produs cu putere mica sau medie pentru sarcini usoare ori alegeti un produs puternic pentru sarcini precum: montarea mobilei, reparatia acoperisului, constructii etc.

Consumabilele

Un capsator electric poate fi conventional sau multifunctional, criteriu ce poate fi stabilit in functie de tipul de consumabile. De exemplu, pentru montarea tapiteriei pe un pat aveti nevoie de capse in forma U si de un capsator clasic, insa pentru mobila este nevoie de un capsator multifunctional si de cuie.

Trebuie sa precizam totodata ca capsarea cu ajutorul cuielor este mult mai rezistenta si durabila, insa si periculoasa, daca sunteti incepatori. Riscurile atribuite capsatului cu cuie sunt cat se poate de serioase si evidente. Din punctul acesta de vedere ar trebui probabil sa ne orientam spre un capsator pe care sa il putem controla cu eficienta.

Propulsare capse

Cand vorbim despre propulsarea de capse, discutam in special despre viteza de lucru si cat de repede sunt propulsate capsele. Aici precizam ca exista situatii cand sigur v-ati dori sa mergeti mai repede cu lucrarea si sa nu pierdeti timpul. Pentru sarcini simple nu va fi nevoie sa investiti intr-un capsator cu frecventa de capsare foarte mare.

Aparatele tip hobby au tiraj mai redus, de 20-30 capse/minut, o viteza destul de satisfacatoare pentru multi utilizatori. Prin comparatie, capsatoarele semi-profesionale au tiraj medie, de 60 capse/minut iar produsele profesionale ajung si pana la 100 capse/minut. Depinde foarte mult aici ce tip de lucrare dorim sa efectuam cu un astfel de capsator.

Totodata, precizam ca eficienta capsatoarelor difera in functie de scopul pentru care se folosesc. Astfel, un capsator pentru tapiterii infinge capse la o capacitate ridicata fata de capsatoarele de rand. Nu numai, dar un bun capsator trebuie sa isi indeplineasca functiile fara prea mult efort din partea utilizatorului.

Alte caracteristici

Vor conta mult dimensiunile si greutatea capsatorului pentru ca in proiectele de durata este nevoie de ergonomie si mai putin disconfort. Un capsator electric trebuie sa fie usor de manevrat, pe diferite unghiuri si pozitii. Alegeti un produs care sa aiba dimensiunile si greutatea potrivite pentru tipul de activitati pe care urmeaza sa le faceti.

Avand in vedere ca unele capsatoare pot fi de-a dreptul periculoase, este important sa cautam un model care sa incorporeze functii de reglaj ale percutiei. Nu numai, dar ar trebui totodata sa luam in considerare greutatea capsatorului pentru ca ea determina manevrabilitatea sa si totodata usurinta cu care poate fi reconfigurat in functie de proiect.

Nu in ultimul rand, ar mai trebui sa ne gandim putin si la capacitatea magaziei pentru capse. Aceasta indica numarul de capse pe care le putem folosi pana necesita o reincarcare. Din acest punct de vedere, un capsator cu o capacitate de circa 100 capse poate fi considerat util si versatil pentru o gama larga de operatiuni.

Iti recomandam:

Back to top button