Altele

Cele mai bune Glucometre

Cresterea nivelului glicemic poate atrage dupa sine o serie de alte probleme de sanatate, iar monitorizarea zilnica va deveni vitala, mai ales daca veti fi nevoiti sa va tineti sub control regimul, pentru a preveni inrautatirea bolii, care in cele din urma poate deveni fatala.

Cu ajutorul unui glucometru va veti putea calca singuri doza de insulin de care aveti nevoie, acesta fiind doar unul dintre numeroasele motive pentru care ar trebui sa va cumparati un glucometru, aparat care va deveni indispensabil odata ce suferiti de diabet.

Glucometrul este un dispozitiv compact, portabil, care masoara rapid concentratia de glucoza din sange(valori glicemie). Se poate folosi foarte usor de catre orice persoana, modalitatea prin care veti afla rezultatul final consta in inteparea usoara a varfului unui deget de la mana si o mica picatura de sange va ajunge pe o lamela care se introduce in aparat.

Un astfel de dispozitiv va poate ajuta sa preveniti eventualele agravari ale bolii sau orice schimbare are loc la nivelul glicemiei dvs. Cu cat boala este mai avansata, cu atat veti folosi de mai multe ori pe zi glucometrul, tocmai de aceea veti avea nevoie de un produs cat mai performant si de incredere.

TOP 5 CELE MAI BUNE GLUCOMETRE

Glucometru Healthy Line SHL-G800

Glucometru Healthy Line SHL-G800

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Daca veti dori sa folositi glucometrul inainte de un antrenament fizic sau dupa masa, de exemplu, puteti marca rezultatele ca fiind unele speciale, iar mai tarziu le veti putea compara cu cele din istoric sau unele noi, vazand cum fluctueaza nivelul glicemiei.

Pentru o buna monitorizare a glicemiei dumneavoastra, memoria glucometrului permite stocarea a 300 valori masurate, cu data si ora, pe care le puteti vizualiza in orice moment. In numai 5 secunde, rezultatul masuratorii este afisat pe ecranul glucometrului.

Acest glucometru este unul dintre cele mai performante modele, care pentru realizarea testului de glicemie va solicita cea mai mica proba de sange de numai 0.5 µl.

Ce ne-a placut: Rezultatele de mare precizie obtinute sunt usor de citit, fiind afisate foarte vizibil pe un ecran mare LCD.

Glucometru Accu Chek Noul Active, mg/dL

Glucometru Accu Chek Noul Active

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Cu doar doua butoane pentru navigarea in meniu si afisarea de imagini intuitive pentru urmarirea pasilor necesari in determinarea glicemiei fac din glucometru Accu Chek Active o alegere inteligenta in monitorizarea valorilor glicemice la domiciliu sa la serviciu.

Glucometru Accu Chek Active este un glucometru compact, cu un design modern si usor de utilizat. Are totodata o memorie de stocare de pana la 500 de valori si posibilitatea transferului de date in calculator/telefon cu ajutorul unui cablu cu micro-USB.

Permite controlul glicemiei pe termen mediu si lung prin realizarea mediei valorilor glicemice masurate intr-un interval de 7, 14, 30 sau 90 de zile.

Ce ne-a placut: Glucometru Accu Chek Active determina glicemia in 5 secunde asigurand rezultate precise comparabile cu cele de laborator.

Pachet PalmLab Glucometru Codefree + 25 Ace + 225 Teste

Pachet PalmLab Glucometru Codefree

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Testele isi absorb sangele prin capilaritate. Glucometru poate memora pana la 450 de rezultate, cu posibilitatea de a calcula automat 4 valori medii.

Toate rezultatele vor fi afisate pe ecranul LCD, glucometrul fiind extrem de usor de utlizat, oferind rezultate precise in 7 secunde prin metoda de testare electro-chimica.

Imediat ce sesizeaza o problema va va anunta pentru ca dvs sa aveti timp sa evitati eventualele agravari ale boliii dvs. Glucometrul vine insotit de 25 de ace, 225 teste, manual de instructiuni si geanta de transport.

Ce ne-a placut: Sistemul PalmLab are nevoie de o picatura de sange foarte mica (~ 0.3 µL).

Analizor Glicemie, Colesterol si Triglicerire, Multicare-IN, cu Memorie si 10 Teste Glicemie Incluse

Analizor Glicemie, Colesterol si Triglicerire, Multicare-IN, cu Memorie si 10 Teste Glicemie Incluse

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

MULTICARE-IN este un  aparat pentru diagnosticare in-vitro, cu aspiratie capilara, pentru determinarea glicemiei, colesterolului (total) si trigliceridelor.

Dispune de ecran mare cu afisaj digital usor de citit, dar si de dimensiuni reduse, astfel incat dvs puteti cara acest produs oriunde doriti. Avantajul acestui produs este ca pe langa glicemie, veti putea verifica si colesterolul, dar si trigliceridele.

Nu uitati ca un astfel de aparat va ajuta sa va mentineti la valori cat mai normale ale glicemiei, colesterolului si trigliceridelor, insa este la fel de important sa consultati medical dvs periodic.

Ce ne-a placut: Capacitate de memorie impresionanta de nu mai putin de 500 de rezultate.

Glucometru CareSens N + 100 Teste + 100 Ace, Negru

Glucometru CareSens N

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aparatul va permite sa realizati un istoric, tocmai de aceea va va fi mult mai usor sa comparati rezultatele inainte si dupa masa sau dupa efort fizic, astfel incat sa tineti mereu sub observatie nivelul glicemiei.

Nu va va durea cand o sa va intepati, pentru ca totul are loc intr-o maniera usoara, rapida, aparatul avand nevoie doar de o proba de sange de 0,5μl. Rezultatul va fi aratat in doar 5 secunde.

Mai trebuie precizat ca mecanismul este sigur si automat de auto-codare si ca nu prezinta nici un risc de interferente cu maltoza, lactoza, galactoza sau xiloza.

Ce ne-a placut: Va permite sa va stocati informatiile referitoare la nivelul glicemiei, realizand un istoric propriu.

Cum alegem un glucometru bun

Cantitatea de sange necesara: Cantitatea de sange necesara pentru a masura nivelul glicemiei poate varia, dar nu foarte mult, de la un mod de glucometru la altul. Oricum, in toate cazurile, astfel de dispozitive folosesc cantitati extrem de mici de sange, mai exact o picatura, fara sa fie nevoie in cele mai multe cazuri sa va intepati degetul de mai multe ori. O citire corecta necesita intre 0.5 si 1.5 microlitri de sange, in functie de aparat. Cu cat glucometrul este mai sensibil la volume mici, cu atat va va fi mai usor sa va masurati glicemia inclusiv in momente de urgenta.

Modul de folosire: La fel, din punct de vedere al modelelor, acestea pot sa difere putin la capitolul usurinta in folosire. Pentru unele aparate, trebuie sa pregatiti dvs testele, insa daca sunteti o persoana mai neindemanatica, alegeti un glucometru cu dozator de teste integrat si va face toata treaba singur. De asemenea, la nivelul display-ului veti vedea rezultatele cu cifre, litre mari/mai mici, cu luminozitate mai mare/mai mica, cel mai bine ar fi sa verificati aparatul inainte de al cumpara, iar daca aveti probleme cu vederea, exista si glucometre care va pot spune rezultatul cu voce tare.

Viteza de citire: Aceasta trebuie sa fie cat mai rapida, deoarece o persoana cu diabet are riscul unor evenimente grave, mai ales scaderea glicemiei. Si aici, diferenta intre 5 si 15 secunde poate fi semnificativa.

Fiabilitatea: O persoana grav bolnava va avea nevoie de glucometru de mai mult de 3-4 ori pe zi, iar atunci portabilitatea si fiabilitatea aparatului sunt foarte importante. Ideal ar fi un glucometru compact, de dimensiuni mai reduse, usor de carat oriunde. Afisajul trebuie sa fie cat mai clar, iar luminozitatea cat mai mare.

Functia de memorare: Un pacient bolnav de diabet trebuie neaparat sa contorizeze intr-un carnetel ce mananca, cat mananca, toate orele, ultimele rezultate ale glucometrului s.a.m.d. Un dispozitiv precum glucometrul are propria memorie, dar si istoric al rezultatelor dvs. Ideal, aceasta afiseaza rezultatele defalcat, pentru dimineata, pranz, seara, inainte/dupa masa, dupa efort fizic si alte momente specifice ale zilei.

Benzile de test si accesorii: Un glucometru vine la pachet cu benzi de test, ace, solutie de control (o solutie pentru a verifica eficienta aparatului ) s.a.m.d. Aceste teste sau strip-uri sunt esentiale, deoarece tind sa fie compatibile doar cu modelul de glucometru pe care il detineti. Important este ca aparatul achizitionat sa dispuna de benzi de test ce pot fi gasite in orice farmacie si la un pret foarte accesibil.

Iti recomandam:

Back to top button