Altele

Cele mai bune Lazi Frigorifice

Lada frigorifica reprezinta un spatiu de depozitare si inghetare a alimentelor cu un volum mult mai mare decat un frigider obisnuit. Cei ce achizitioneaza o lada frigorifica doresc sa aiba mereu la indemana provizii, fara a fi nevoiti sa faca drumuri frecvente la magazin. Datorita congelarii rapide si la temperaturi foarte scazute, carnea sau legumele isi vor pastra gustul si calitatea o perioada indelungata.

O lada frigorifica poate ocupa un spatiu destul de mare, insa amplasarea ei nu este obligatorie in bucatarie, orice spatiu aveti disponibil, boxa, garaj, beci fiind perfect, atata timp cat exista o sursa de energie electrica si este ferit de intemperii.

Pentru a va ajuta in alegerea unei lazi frigorifice, va punem la dispozitie o selectie dintre cele mai populare lazi frigorifice disponibile pe piata.

TOP 5 CELE MAI BUNE LAZI FRIGORIFICE

Lada Frigorifica Star-Light CFM-203AP, 203 l, Clasa A+, Alb

Lada Frigorifica Star-Light CFM-203AP

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest model este unul compact, de dimensiuni exterioare relativ reduse si o greutate de 33 kg. Spatiul interior de depozitare are un volum de 203L, suficient pentru cele mai multe familii. Face parte din clasa energetica A+ cu un consum anual de energie de 219 kWh.

Datorita zgomotului redus, 41 dB si a dimensiunilor relativ mici, este ideala pentru cei ce nu au un spatiu separat pentru instalarea ei, fiind instalata in casa sau apartament. Temperatura se poate ajusta foarte usor cu ajutorul termostatului cu un singur buton.

Ce ne-a placut: Functia de super-congelare, ce congeleaza rapid alimentele, lucru necesar pentru pastrarea prospetimii dupa decongelare.

Lada Frigorifica Beko HS22953, 284 l, Clasa A++, Alb

Lada Frigorifica Beko HS22953, 284 l, Clasa A

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Aceasta lada respecta standardele de calitate ale marcii Beko. Are un volum interior de 284 L, foarte generos, insa si dimensiunile exterioare sunt mai mari, fiind recomandat un spatiu separat pentru instalare. Este din clasa energetica A++, cu un consum anul de energie de 208kWh, fiind foarte economica.

Usa este securizata cu yala pentru o siguranta sporita. Are un afisaj luminos in cazul nefunctionarii corespunzatoare, ceea ce este foarte practic pentru a identifica rapid anumite probleme. Beneficiaza de 3 cosuri de depozitare pentru un acces mai usor la alimente.

Ce ne-a placut: Poate functiona in conditii extreme, de temperatura si variatii ale tensiunii iar in cazul opririi alimentarii, poate functiona pana la 67h fara curent.

Lada Frigorifica Arctic O23+, 230 l, A+, Alb

Lada Frigorifica Arctic O23

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Lada din clasa energetica A+ cu un consum anual de 237 kWh. Are un volum de depozitare de 230 L, foarte spatios, suficient pentru majoritatea situatiilor de uz rezidential.

Usa este securizata cu yala, pentru controlul accesului la lada. Este foarte silentioasa, nivelul de zgomot fiind de doar 41 dB.

Ce ne-a placut: Functioneaza perfect pana la temperaturi de -15 grade si la variatii importante de tensiune iar fara alimnetare poate functiona pana la 67h.

Lada Frigorifica Star-Light CFM-99AP, 99 l, Clasa A+, Alb

Lada Frigorifica Star-Light CFM-99AP

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Lada perfecta pentru cei ce au nevoie de putin spatiu suplimentar de depozitare. Are o capacitate de stocare de 99L si coroborat cu clasa energetica A+, consumul de energie este foarte mic, 168kWh anual. Dimensiunile exterioare sunt de asemenea reduse, aproximativ cat un aragaz, recomandata pentru cei ce nu dispun de un spatiu mare pentru instalare.

Temperatura se regleaza foarte usor, cu un singur buton. Are o autonomie fara curent de pana la 30 ore, suficient pentru cele mai multe pene de curent, sau in cazul unor reparatii la sistemul electric din locuinta.

Ce ne-a placut: Dimensiunile reduse si functia de super-inghet.

Lada Frigorifica Arctic O40+, 360 L, Clasa A+, Fast Freezing, Securizare cu yala, Alb

Lada Frigorifica Arctic O40

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Va propunem si o varianta foarte spatioasa, recomandata chiar si pentru un magazin sau restaurant mic. Are un volum de depozitare de 360L si dimensiuni exterioare pe masura.

Face parte din clasa energetica A+, consumul anual de energie fiind de 303kWh. Poate functiona la parametri normali si in conditii de variatie a tensiunii si la o temperatura ambientala de -15 grade. Are o capacitate de congelare de 18Kg/h.

Ce ne-a placut: Functia FastFreeze ce congeleaza rapid alimentele ajungand la o temperatura de -27 grade Celsius.

Ce ar trebui sa urmariti cand achizitionati o lada frigorifica buna?

Dimensiunea

Atat exterioara cat si volumul spatiului de depozitare. Daca beneficiati de un spatiu destul de mare unde puteti amplasa lada frigorifica, dimensiunea exterioara nu ar trebui sa fie o problema. Volumul spatiului de depozitare va fi in functie de nevoile fiecaruia, acestea avand capacitati de la cateva kilograme de alimente pana la cateva zeci sau sute.

Clasa energetica

Sau altfel spus consumul de energie electrica. Este un factor destul de important, tinand cont de faptul ca aceasta va functiona tot timpul si astfel factura poate creste simtitor pe parcursul unul an, daca clasa energetica nu este una superioara.

Compartimentarea

Design-ul nu este un criteriu esential, mai ales ca de cele mai multe ori nu sunt expuse la vedere, insa modul in care sunt compartimentate, va poate ajuta sa va organizati si separati mai bine alimentele unele de altele. De asemenea, majoritatea fiind destul de adanci, este important sa aveti acces usor si la alimentele depozitate cel mai jos, fara sa trebuiasca sa scoateti tot din lada. In cazul acesta, diferite rafturi si compartimente va vor fi de folos.

Temperatura

Temperatura pe care o setati influenteaza de asemenea consumul de energie, de aceea un control cat mai bun asupra temperaturii va fi benefic atat asupra calitatii dupa dezghetare a alimentelor cat si asupra costului facturii, deoarece unele produse nu trebuie inghetate la o temperatura extrem de scazuta.

Iti recomandam:

Back to top button