Casa & Gradina

Cele mai bune Purificatoare de Apa

Pentru a evita momentele in care va stresati ca apa de la robinet nu este potabila, are miros urat si culoare schimbata, cel mai bine ar fi sa luati o masura simpla. Este vorba despre purificatorul de apa, usor de folosit si de montat (acolo unde este cazul).

Veti observa ca un astfel de produs va poate aduce numai beneficii, iar in timp va veti putea recupera investitia.

In acest articol am detaliat caracteristicile de calitate ale unui purificator de apa si dorim sa va prezentam 5 produse care se incadreaza in tipologia aparatului ideal pentru purificarea apei.

TOP 5 CELE MAI BUNE PURIFICATOARE DE APA

Robinet de Chiuveta cu Purificator Apa Incorporat, Plastic

Robinet de Chiuveta cu Purificator Apa Incorporat, Plastic

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Poate parea impresionant, mai ales la un pret atat de bun, insa acest robinet cu purificator de apa incorporat chiar isi face bine treaba. El se instaleaza foarte usor pe chiuveta si puteti folosi numaidecat apa de la robinet.

Metoda prin care filtreaza apa este cea pe baza de carbune activ. Dupa cum am zis, are 5 etape de filtrare, iar cand apa trece prin fiecare etapa, din ea sunt automat scoase alte si alte impuritati cum ar fi: clorul, ionii metalelor grele, pesticide, nitriti, rugina etc.

Ce ne-a placut: Are 5 etape de filtrare.

Filtru Apa Potabila 3M Aqua-Pure Complete

Filtru Apa Potabila 3M Aqua-Pure Complete

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Poate credeti ca apa nu are gust, insa lucrul acesta nu este adevarat si oamenii care au consumat apa de la robinet si deopotriva apa plata cunosc diferenta.

Este important ca apa consumata de dvs, mai ales daca este de la robinet si locuiti intr-o zona cu risc de contaminare a apei, sa fie curatata si purificata. Tocmai de aceea, acest purificator foloseste tehnologia carbunelui activ bacteriostatic.

Poate filtra pana si cele mai fine sedimente si impuritati. Poate filtra pana la 4000 de apa si astfel nu va fi nevoie sa cumparati mereu bidoane de apa.Filtrul se va conecta la robinet, iar in pachet veti avea toate accesoriile necesare pentru o montare cat mai usoara.

Ce ne-a placut: Imbunatateste gustul si mirosul apei.

Purificator de Apa Pureal

Purificator de Apa Pureal

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Acest purificator de apa va fi montat direct pe robinetul din bucatarie sau baie. Apa va trece prin 6 etape de filtrare, insa se tine cont si de faptul ca mineralele necesare din apa pentru corpul omenesc vor fi pastrate in continuare.

El foloseste o filtrare mecanica, chimica si biologica, concomitent. Aveti grija insa ca la o anumita perioada de timp nu foarte lunga sa schimbati si filtrele, asta pentru ca se vor uza tocmai pentru ca aparatul este capabil sa ofere cantitati mari de apa purificata (3600 litri).

Ce ne-a placut: Foloseste un sistem ultraperformant de filtrare in 6 etape.

Purificator Apa cu Osmoza Inversa Aquafilter in 6 Trepte si Pompa Booster

Purificator Apa cu Osmoza Inversa Aquafilter in 6 Trepte si Pompa Booster

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Faceti si dvs un calcul si veti vedea ca dupa cateva luni veti iesi mult mai castigati decat daca ati fi cumparat mereu apa de la supermarket.Si acest purificator are 6 etape de filtrare, cu exceptia ca apa se mineralizeaza si sunt pastrate proprietatile ei atat de necesare pentru corpul nostru.

Impuritatile din apa vor fi inlocuite cu calciu si magneziu, iar apa va avea un gust bun, cat si un miros de prospetime. In pachet veti gasi cartuse, membrana osmotica, pompa booster, adaptori, baterie, etc.

Ce ne-a placut: Poate purifica pana la 280 litri de apa pe zi.

Aquamedical, Purificator de Apa Compact – 6 Stadii de Filtrare – 190 litri/zi

Aquamedical, Purificator de Apa Compact - 6 Stadii de Filtrare

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este unul dintre cele mai performante produse de pe aceasta piata. Beneficiaza de o tehnologie sigura si moderna de tratare a apei.Cu ajutorul acestui purificator nu veti mai fi ingrijorati ca apa a veni murdara sau miroase urat. Acestea nu vor mai face parte din problemele dvs cotidiene.

Are 6 filtre despre care puteti citi pe indelete pe site si este construit foarte complex, tocmai pentru a fi foarte eficient.Pe zi poate filtra pana la 190 litri. Toate componentele purificatorului sunt incluse intr-o carcasa ce va ofera siguranta ca nu exista riscul de electrocutare.

Ce ne-a placut: Este un produs recomandat chiar si de catre medici, mai ales pentru sugari.

Cum alegem un purificator de apa:

Tipuri: Probabil ati ajuns in aceasta etapa a cautarii unui purificator de apa tocmai pentru ca ati observant ca exista pe piata diverse modele ale caror caracteristici nu prea le cunoasteti. Acesta este si scopul nostru, de a analiza fiecare tip de purificator de apa in parte si sa va aratam ce caracteristici de calitate sunt importante.

Asadar, exista purificator de apa de tip carafa, cu montare pe blatul de la bucatarie sau baie sau legat direct la robinet.

Purificator de apa tip carafa: Sunt produse realizate sub forma unor cani mai mari inauntrul carora se regaseste un filtru de carbon care va purifica apa. Sunt foarte usor de folosit si mai ales accesibile ca pret. Cana nu are dimensiuni prea mari, asadar poate fi depozitata in frigider sau chiar lasata pe blatul de la bucatarie, pentru ca nu va va incurca cu nimic. La ceva timp, ar fi bine insa sa schimbati filtrul de carbon, pentru a putea beneficia de un produs durabil si eficient. Reprezinta o varianta economica de purificator de apa.

Purificator cu montare pe mobila: Aici discutam de blocuri cilindrice de carbon, nu doar de filtre. Sunt produse medii ca pret, insa destul de eficiente, cat sa merite achizitionarea lor. Procesul este simplu. Practic, apa intra in acest purificator, unde are loc filtrarea ei si apoi, prin intermediul unei duze, puteti beneficia de ea.

Purificator conectat la robinet: Reprezinta cele mai noi si moderne produse. Pot fi montate fie deasupra robinetului, fie sub blatul de la chiuveta. Imediat dupa filtrare apa poate fi consumata cu incredere, adica foarte repede comparativ cu celelalte modelele anterioare. Cele cu sisteme de filtrare prin osmoza inversa integrate sunt cele mai eficiente.

Factori de performanta: Modelele care au sisteme multiple de curatare si purificare a apei sunt cele mai moderne si mai performante. Ne referim la produsele care dispun de mai multe etape de curatare a apei. Exista etapa de prefiltrare, filtrare si postfiltrare. Sistemul de osmoza inversa despre care am vorbit putin mai sus este atat de eficient tocmai pentru ca nu elimina din apa doar clorul sau mercurul ci si alte impuritati precum saruri nocive pentru sanatate, nitrati, metale etc care in mod normal probabil nu ar fi scoase din apa, fiind niste impuritati atat de fine.

Daca bugetul nu va permite un produs cu osmoza inversa, puteti foarte bine sa optati si pentru cele cu filtre duble de carbon.

O capacitate generoasa a rezervorului ar fi ideala, mai ales daca aveti o familie mare si fiecare membru trebuie sa beneficieze pana la urma de o apa curata.

Functionare: Este important sa stiti ca rolul unui purificator de apa se poate imparti pe mai multe arii.

In primul rand, puteti asigura sanatatea intregii familii prin furnizarea unei ape curate si pure mereu.

Apoi, ganditi-va ca va fi mult mai usor sa cumparati un purificator de apa decat bidoane de apa de la magazine, mai ales ca in timp va veti recupera investitia pe care ati face-o cu purificatorul.

Modul de functionare este unul simplu, nu necesita eforturi suplimentare din partea dvs si este eficient pentru o perioada lunga de timp.

Iti recomandam:

Back to top button