TV, Electronice & Foto

Cele mai bune Aparate Foto Instant

Daca va doriti sa imortalizati toate momentele frumoase din viata dvs, iar totul sa fie simplu si rapid sigur aveti nevoie de un aparat foto instant.

Cu o astfel de camera, pozele ies pe loc si le puteti folosi ca decoratiuni pentru o camera sau le puteti pastra intr-un album.

Mai precizam totodata ca costurile de achizitie si consumabilele nu sunt foarte scumpe, iar dvs va veti bucura de aceste produse la party-uri, in excursii sau de sarbatori.

TOP 5 CELE MAI BUNE APARATE FOTO INSTANT

Camera foto instant Fujifilm Instax Mini 11

Camera foto instant Fujifilm Instax Mini 11

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Sigur ati mers la party-uri sau prin oras cu prietenii si ati vrut sa surprindeti cele mai frumoase momente, insa sa fie ceva deosebit, instant.

Ei bine, cu ajutorul acestui aparat foto de la Fujifilm, puteti face selfie-uri alaturi de prieteni si pe loc va puteti bucura de pozele instant scoase pe hartie speciala.

Lentila este retractabila, sensibilitatea ISO este 800, iar blitul este integrat. Chiar si in cele mai intunecoase locuri, puteti scoate poze luminoase. Nu e nevoie de setari prea complicate, asadar aparatul poate fi folosit de oricine.

Ce ne-a placut: Aparatul foto instant poate fi gasit pe mai multe culori.

Camera Foto Instant Polaroid Originals OneStep +, Bluetooth

Camera Foto Instant Polaroid Originals OneStep +, Bluetooth

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Este o reinterpretare moderna si performanta a modelului Polaroid Originals OneStep, care a aparut acum mai bine de 4 decenii. Aparatul foto instant este compatibil cu filme precum: iType si Polaroid 600. Functioneaza cu acumulatori si scoate fotografii patrate de 78.74 x 78.74 mm.

Puteti conecta aparatul la un telefon prin care puteti activa de la distanta declansatorul, fie ca este cel al camerei sau cel de zgomot, la fel puteti face si alte setari din telefon: modificati expunerea, dubla sau light.

Ar mai trebui poate sa precizam totodata ca apertura se regaseste in plaja f/14 – f/64 si ca camera beneficiaza de o constructie destul de rezistenta.

Ce ne-a placut: Are functie Bluetooth care ii permite sa comunice cu telefonul sau laptopul dvs.

Camera foto Instant Polaroid Snap, 10MP

Camera foto Instant Polaroid Snap, 10MP VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Surprinde cele mai frumoase momente alaturi de familia sau prietenii tai cu ajutorul acestui aparat foto instant Polaroid Snap. Este foarte usor de folosit si rapid, deoarece puteti face poza dupa poza, chiar si in timpul imprimarii footgrafiei precedente.

Dispune de temporizator si are diverse filtre cu care sa va faceti poze (alb-negru, sepia, etc). Imaginea, odata ce a fost capturata, este imprimata automat si aveti si o functie prin care in 10 secunde puteti face 6 poze instant.

In alta ordine de idei, mentionam ca blitul este integrat, display-ul este LCD, iar hartia are dimensiune de 50 x 76.

Ce ne-a placut: Este un aparat compact, usor de utilizat si portabil.

Camera foto instant Fujifilm Instax mini90

Camera foto instant Fujifilm Instax mini90

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Daca v-ati dori un aparat foto instant, dar care sa aminteasca de design-ul aparatelor clasice, de pe vremuri, iar dvs sunteti iubitor de arta, puteti alege un astfel de produs, ca acesta.

Aceasta camera are totodata un blit integrat, lentila retractabila si imprima fotografii pe o hartie cu dimensiunea de 62 x 46.

Viteza de printare este de 90 secunde. Aparatul cantareste doar 296 grame, fiind usor de manevrat si de transportat. Puteti selecta modul in care vreti sa faceti fotografia in functie de timpul zilei, luminozitatea spatiului etc si totodata, puteti fixa aparatul pe un trepied.

Ce ne-a placut: Cu ajutorul acestui produs puteti realiza fotografii atat Portrait cat si Landscape.

Camera foto instant Fujifilm Instax mini Liplay

Camera foto instant Fujifilm Instax mini Liplay

VERIFICA PRETUL PRODUSULUI

Dimensiunile mici ale camerei o fac sa fie usor de folosit si de transportat, chiar si in geanta. Fotografiile instant vor fi imprimate in mai putin de 12 secunde. Ca functii are: Bluetooth, cititor de carduri si USB.

Sensibilitatea ISO este de 1600, iar blitul este integrat. Functioneaza cu acumulatori reincarcabili si are un display LCD performant.

Precizam ca pozele nu vor fi imprimate automat, ceea ce va da ocazia de a le selecta pe cele mai frumoase inainte de a le scoate.

Ce ne-a placut: Dispune de display performant, unde puteti selecta fotografiile dorite.

Cum alegem o camera instant de calitate:

Tipuri: Veti gasi pe piata 2 categorii de aparate foto instant: cele clasice si cele digitale.

Aparatele foto clasice folosesc o tehnologie devenita deja rudimentara comparativ cu cele digitale si au tendinta de a ingreuna toata treaba cu fotografiatul, care de fapt ar trebui sa fie foarte simpla. Va trebui sa pregatiti dvs dinainte setarile necesare pentru a avea poze clare, insa acest aspect va depinde si de sensibilitatea filmului folosit. Este mai accesibil la pret comparativ cu produsele digitale, insa eficienta sa nu este la fel de mare.

Aparatele foto digitale va permite chiar sa pastrati o arhiva a pozelor pe un card SD si sa le transferati foarte usor catre laptop, telefon pentru a le posta pe social media numaidecat. Reprezinta varianta mai moderna si mai performanta a aparatelor instant clasice si sunt mult mai usor de folosit. Au si un mic display unde veti putea vizualiza poza inainte de a o imprima, pentru a decide daca va place sau nu. Nu printeaza automat fotografia, cum este la cele clasice.

Exista produse mai mici, compacte, pentru cei ce nu doresc sa invete neaparat fotografie sau sa o practice cu un astfel de aparat, este mai mult de tip hobby.

Lentila: Lentilele pot fi retractabile sau neretractabile. Lentilele retractabile au plusuri, dar si minusuri. Ca un plus am putea spune ca sunt superioare in ceea ce priveste calitatea fotografiilor, iar ca minusuri, acestea se cunosc ca atrag praful, sistemul de retractare se poate defecta, fiind destul de sensibil si adauga ceva mai multa greutatea ( la propriu) intregului ansamblu.

Asadar, o varianta care va poate scapa de multe griji este lentila fixa. Nu sunt la fel de versatile ca cele retractabile, insa calitatea pozelor va fi una superioara.

Apertura: Aici discutam despre controlul cantitatii de lumina care patrunde prin lentila.O apertura mai mare inseamna fotografii mai luminoase, iar o aperture mai mica inseamna imagini mai intunecate. Aparatele foto cu apertura mare pot surprinde cadre de la distante mici, scotand in evidenta subiectul fotografiei si blurand restul fundalului. Cele cu aperture mica sunt ideale pentru peisaje.

ISO: Un aparat foto instant de calitate trebuie sa va permite sa ajustati pozele in functie de mediul in care va aflati, fie ca este indoor/outdoor, pe zi sau pe noapte etc. Indreptati-va atentia catre produse cu ISO intre 50 – 800 pentru o buna calitate a imaginilor si zgomot mic. Aici mai conteaza si viteza obturatorului, care este in stransa legatura cu ISO. O viteza mai mare inseamna un control mai bun asupra luminii si o claritatea mai buna a fotografiilor.

Blit:Va ajuta sa scoateti fotografii bune indiferent de locul in care va aflati. O functie de dezactivare si activare a blitului v-ar putea fi de ajutor, mai ales daca nu sunteti profesionisti. Blitul poate fi de tip top-up (retractabil, pozitionat mai departe de obiectivul aparatul) sau integrat in carcasa aparatului foto. Primul tip de blit este ideal pentru incepatori, insa cel de al doilea este mai performant.

Baterie: Aparatele foto instant pot functiona cu acumulatori reincarcabili ori de tip AA, pe care va trebui sa ii schimbati odata ce s-au consumat. Asigurati-va ca bateriile sunt usor de scos si ca aveti acces rapid la ele.

Consumabile: Exista mai multe tipuri de hartii speciale si filme pentru fotografii de care veti avea nevoie, asadar asigurati-va ca aparatul este compatibil cu mai multe branduri. Hartia poate avea margini albe ori colorate pentru un plus de impact adus fotografiilor.

Iti recomandam:

Back to top button